Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Hotspots in Barcelona – Leuke plekjes om te bezoeken

Barcelona is een ongelofelijk levendige stad waar je eindeloos veel tijd kan spenderen zonder je maar ook een moment te vervelen. Heb je enkele dagen / weken om er door te brengen of slechts enkele uren? De aangename Spaanse temperaturen, de leuke Spaanse mensen en heel wat fijne hotspots maken van Barcelona de ideale (vakantie)bestemming. Er zijn heel wat leuke plekjes waar je voor slechts een paar euro kan genieten van een lekkere cocktail, cerveza (bier) of tapas om je vingers van af te likken. Enkele leuke hotspots die je zeker eens moet bezoekens als je in Barcelona bent, hebben we hieronder voor je opgelijst.

Verborgen plekjes in Barcelona

Barcelona heeft heel wat populaire trekpleisters die dagelijks honderden/duizenden toeristen trekken. Bezienswaardigheden die je zeker ook moet gezien hebben. Maar wij gaan liever ook op zoek naar wat rustigere hotspots. Als het ware verborgen plekjes, verborgen schatten in het mooie Barcelona!

Geniet van een drankje op een gezellig terras

Antic Teatre is één van zo’n verborgen schatten in het centrum van Barcelona. Op het gezellige terras, gelegen tussen 4 gebouwen, kan je, in de schaduw van een vijgenboom, genieten van een lekker drankje terwijl je

Carpe Diem Lounge Club (CDLC) is een restaurant & laungebar in Barcelona. Tijdens de warme zomeravonden dé ideale plek om gezellig op het terras te vertoeven en te genieten van lekkere cocktails.

L’Ovello Negra is een gezellige kroeg waar je een relaxte avond kan doorbrengen met vrinden. Het is een klassieker in Barcelona waar ook veel locals naartoe trekken. De ideale plek om locals maar ook backpackers & andere toeristen te ontmoeten. Een gezellige drukte waar je ook lekkere & goedkope sangria kan drinken.

Geniet van lekker eten in Barcelona

Barraca is een gezellig restaurant op een toplocatie. Het restaurant kan je terugvinden op het strand van Barceloneta en biedt heerlijke gerechten.

Lekker ontbijten onder de Spaanse zon

Brunch & Cake is de geschikte plaats om te gaan ontbijten. Zowel locals als toeristen hebben de weg gevonden naar deze locatie. Geregeld staat er een rij met wachtende mensen buiten om een plekje te verkrijgen.

Wifi hotspots in Barcelona

Ondanks dat de roamingtarieven in 2017 werden aangepast zijn toeristen vaak nog op zoek naar WiFi hotspots om gratis te kunnen surfen.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Ontdek De Mooiste Plekjes van Tenerife

Tenerife, het grootste van de zeven Canarische Eilanden, is een paradijs voor natuurliefhebbers, avonturiers en zonaanbidders. Met zijn adembenemende landschappen, vulkanische schoonheid en levendige cultuur,

Auto huren Tenerife

Tenerife, het grootste eiland van de Canarische Eilanden, is een populaire vakantiebestemming voor toeristen die op zoek zijn naar zon, zee en ontspanning. Maar naast

Auto huren Gran Canaria

Gran Canaria, een van de Canarische Eilanden, is een populaire vakantiebestemming dankzij het aangename klimaat, de prachtige stranden en de diverse landschappen. Hoewel het eiland

Klaar voor de zomer van 2024?