Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Halloween in Disneyland Parijs: Een Magisch Spektakel

Halloween is één van de meest magische seizoenen in Disneyland Parijs (net zoals de Kerstperiode), een tijd waarin het park transformeert in een betoverend landschap vol met pompoenen, spoken en andere griezelige verrassingen. Van eind september tot begin november nodigt Disneyland Parijs bezoekers uit om te komen griezelen samen met de Disney figuren.genieten van een unieke, magische ervaring.

Ontdek alles over Halloween in Disneyland Parijs >

Disneyland wordt omgetoverd voor Halloween

Disneyland Parijs wordt tijdens Halloween gedecoreerd met de meest spookachtige en kleurrijke decoraties. Het hele park wordt bedekt met honderden pompoenen, spoken en andere Halloween-symbolen. Het kasteel van Disney verandert in een spectaculair aanzicht met vleermuizen en spinnenwebben, waardoor het een echt Halloween-kasteel wordt.

Ook interessant

Halloween Shows

Eén van de hoogtepunten van Halloween in Disneyland Parijs zijn de speciale shows. De ‘Mickey’s Halloween Celebration’ parade is één van de hoogtepunten. Deze parade, waarin Mickey en zijn vrienden zich verkleden in hun Halloween-kostuums, is een waar genot voor alle leeftijden.

Daarnaast is er ook de ‘Villains’ Halloween Celebration’, waar de beroemde Disney-schurken zoals de Boze Koningin, Captain Hook en Maleficent het podium betreden, vergezeld door dansers en acrobaten.

Ook de attracties worden aangepakt

Disneyland Parijs biedt ook speciale Halloween-attracties. Voorbeelden hiervan zijn de Phantom Manor en de Tower of Terror. Phantom Manor is een spookhuis vol met geesten en spoken, terwijl de Tower of Terror een adembenemende vrije val ervaring biedt.

Ontdek alles over Halloween in Disneyland Parijs >

Verkleed zelf voor Halloween

Tijdens Halloween zijn bezoekers ook welkom om hun eigen kostuums te dragen en mee te doen aan de festiviteiten. Het is een kans om je favoriete Disney-personage te worden en deel uit te maken van de magie.

De Halloween periode in Disneyland Parijs is een onvergetelijke ervaring vol met plezier, opwinding en magie. Of je nu een fan bent van de schattige Disney-figuren of de griezelige Disney-schurken, er is voor ieder wat wils.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
Klaar voor de zomer van 2024?