Vakantie Tips

Kerst in Disneyland Parijs

Vier je graag het kerst gevoel op een magische manier? Dan is Disneyland Parijs tijdens de kerstperiode absoluut iets voor jou! Disneyland Parijs is sowieso al betoverend. Maar tijdens de Kerstperiode wordt Disneyland een echt wonderland, met een overvloed aan fonkelende lichten, feestelijke decoraties en betoverende parades.

Ontdek alles over Kerst in Disneyland Parijs >

Wanneer is het Kerst in Disneyland Parijs?

Geniet van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024 van de kerstmagie in Disneyland Paris. Beleef de feestelijke sfeer samen met je familie en vrienden en maak de meest magische herinneringen.

Ontdek alles over Kerst in Disneyland Parijs >

Wat mag je verwachten voor Kerst in Disneyland?

Een Magische Sfeer

Vanaf half november tot begin januari wordt Disneyland Parijs omgetoverd tot een waar winterparadijs[^1^]. Straten zijn versierd met duizenden lichtjes en kleurrijke kerstballen. De iconische roze Sleeping Beauty Castle is bedekt met een laagje sneeuw en fonkelt in de avondzon, waardoor het lijkt alsof het rechtstreeks uit een sprookje komt[^2^].

Betoverende Parades en Shows

Een hoogtepunt van Kerst in Disneyland Parijs zijn ongetwijfeld de parades en shows. De dagelijkse kerstparade is een feest voor het oog, met prachtige praalwagens, dansers in kerstkleding en natuurlijk de geliefde Disney-figuren[^3^]. Bovendien kun je genieten van een speciale kerstshow op Royal Castle Stage, waarbij Mickey, Minnie en hun vrienden je meenemen in een hartverwarmende kerstshow[^4^].

Je favoriete Disney figuren in Kerst outfit

Tijdens de kerstperiode krijg je de kans om je favoriete Disney-figuren te ontmoeten in hun feestelijke kerstkledij. Van Mickey en Minnie tot Donald en Goofy, ze zijn allemaal klaar om je een onvergetelijke kerstervaring te bezorgen.

Lekker eten in kerst sfeer

Geen kerstviering is compleet zonder een feestelijk diner. In Disneyland Parijs kun je genieten van speciale kerstmenu’s in de verschillende restaurants. Het is een perfecte manier om de dag af te sluiten na een dag vol plezier en avontuur.

Overnacht in één van de Disney hotels

Kerst in Disneyland Parijs is een magische ervaring die je niet wilt missen. Om het ultieme gevoel te ervaren, raden we je aan om ook te overnachten in één van de Disney hotels. Ontmoet de Disney figuren, geniet van een heerlijk Kerst ontbijt en tal van andere voordelen.

Ontdek alles over Kerst in Disneyland Parijs >

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

5x Disney hotels met zwembad

Na een lange dag in één van de 2 Disney parken, kan het echt deugd doen om even te ontspannen in het zwembad. Bepaalde Disney

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!