Goedkoop naar Center Parcs in 2024

Tot 36% vroegboekkorting

+ Gratis activiteiten (twv € 30)
+ Gratis voorkeursligging

Ik wil deze korting >

Huidige aanbiedingen

Ontdek de actuele kortingen

Last minutes

Vanaf € 99

Populaire kortingen om goedkoop naar Center Parcs te gaan

Vind de goedkoopste vakantie bij Center Parcs

Center Parcs is dé populairste aanbieder van vakantieparken in België, Nederland, Frankrijk & Duitsland. Er zijn momenteel 27 vakantieparken onder de noemer van Center Parcs. Wil jij goedkoop naar Center Parcs op vakantie? Dankzij onze tips kan je in één van onderstaande Center Parcs vakantieparken terecht:

 • België: 5 vakantieparken
 • Nederland: 9 vakantieparken
 • Frankrijk: 7 vakantieparken
 • Duitsland: 6 vakantieparken

Waarom naar Center Parcs?

Ben je aan het overwegen om een vakantie te boeken bij Center Parcs? Dan kunnen we dit alleen maar aanraden! De Center Parcs vakantieparken bieden alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie met kinderen, familie en/of vrienden. Enkele voordelen:

 • Onbeperkt genieten van het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
 • Gelegen in het groen
 • Vakantiehuisjes met alles wat je nodig hebt
 • Enorm veel activiteiten op de vakantieparken
 • Unieke vakantiehuisjes zoals een boomhut, woonboot,

Om jouw vakantie zo voordelig mogelijk te boeken, hebben we de beste kortingen voor je uitgezocht alsook de beste tips om jouw vakantie zo goedkoop mogelijk te kunnen reserveren.

Kortingen: zo ga je goedkoop naar Center Parcs

Bekijk de actuele promoties bij CenterParcs

Tips voor de goedkoopste Center Parcs vakantie

Alvorens we je de echte tips geven, is het belangrijk dat je enkele zaken weet. De prijzen van de CenterParcs vakantieparken en cottages (de benaming voor hun huisjes) kunnen om verschillende redenen enorm verschillen. Enkele redenen waarom de prijzen uiteenlopend kunnen zijn:

 • De periode waarin je op vakantie wenst te gaan
  Drukke periodes zijn over het algemeen duurder dan andere periodes. Denk maar aan het schoolvakanties, verlengde weekenden, .. Of wanneer er een bepaald evenement gepland is in of in de buurt van het vakantiepark.
 • De mogelijkheden in het vakantiepark zelf
  Hoe meer mogelijkheden, activiteiten, .. er in het park zelf aanwezig zijn. Hoe duurder om je vakantie er door te brengen. Bekijk daarom ook andere vakantieparken van Center Parcs met misschien net iets minder activiteiten om zo goedkoper te kunnen boeken.
 • De luxe en ligging van het vakantiehuisje
  De vakantieparken van CenterParcs zijn veelal groot. En als je kiest voor een huisje dichtbij het zwembad (ideaal voor een vakantie met kinderen), dan is dit meestal iets duurder. Of moet je hiervoor een extra kost betalen.
 • Boeken buiten de kortingsperiode
  Eigenlijk kan je het hele jaar door wel interessante boekingen maken. Maar toch zijn er bepaalde momenten waarop het extra interessant om je vakantie bij CenterParcs te boeken. En tijdens die periode is het dan natuurlijk goedkoper.

Goed. Nu je weet waarom de prijzen van de verschillende parken en cottages kunnen verschillen, kunnen we je interessante tips geven om jouw goedkope vakantie naar CenterParcs te boeken.


Bekijk de actuele promoties bij CenterParcs

Goedkoop naar Center Parcs? Praktische tips!

Met volgende tips boek jij in geen tijd een voordelige vakantie bij Center Parcs of geniet je van korting. Ben je klaar om jouw Center Parcs vakantie te boeken?

Vraag een Center Parcs brochure aan

Op deze pagina kan je de Center Parcs brochure aanvragen. Hierdoor zal je een fysieke brochure ontvangen in je brievenbus. Zo kan je de verschillende vakantie parken ontdekken. Maar er is nog iets veel belangrijkers.

Je ontvangt regelmatig de beste kortingen en promoties direct in je brievenbus. Bepaalde promoties worden enkel verstuurd via de post. Wil je geen enkele promotie missen? Vraag dan vandaag nog jouw brochure aan.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Ik hoor je al zeggen: dit weet ik al! Dit is geen nuttige tip. Maar ben je wel ingeschreven? Vandaag de dag worden er (te) veel nieuwsbrieven verstuurd en geraakt onze mailbox vol met niet relevante berichten.

Maar als je op zoek bent naar een manier om goedkoper naar Center Parcs te gaan? Dan is hun nieuwsbrief een belangrijk punt. In de nieuwsbrief van Center Parcs staan er steeds enkele interessante tips en leuke promoties waardoor jij geld kan besparen.

Boek een CenterParcs Mystery Park vakantie

In België wordt de CenterParcs Mystery Park vakanties niet actief gepromoot. Enkel in Nederland en Duitsland kan je hier gebruik van maken. Maar wat is dat nu eigenlijk? Op de website www.bungalows.nl kan je een CenterParcs Mystery Park vakantie boeken. Je kiest wanneer je op vakantie wil, hoelang (weekend, midweek of 2 nachts verblijf), de grootte van je cottage/appartement of hotelkamer en that’s it. Je weet niet naar welk park je gaat of welk type huisje je zal krijgen. Dit blijft een verrassing. 4 dagen voor aankomst ontvang je meer informatie naar welk park je op vakantie gaat. Het grote voordeel hiervan is dat je steeds heel voordelig op vakantie kan naar CenterParcs. Voordelig een vakantie boeken lukt niet. En het verrassingsgehalte van zo’n boeking maakt alles extra leuk.

Boek vroeg en krijg veel korting!

Net zoals bij alle vakanties is het interessant (heel interessant) om zo vroeg mogelijk te boeken. Hoe vroeger je boekt, hoe meer korting je krijgt en hoe goedkoper jouw vakantie wordt.

 • 20% korting wanneer je 6 maanden op voorhand boekt
 • 15% korting wanneer je 4 maanden op voorhand boekt
 • 10% korting wanneer je 2 maanden op voorhand boekt

Boek je daarnaast als familie of 55+ er? Dan geniet je van 20% extra korting. En omdat dit alles nog niet genoeg is krijg je, als je vroeg boekt, gratis activiteiten in je CenterParcs vakantiepark ter waarde van 30 euro en kies je gratis de voorkeursligging van je cottage (ter waarde van 33 euro). Met andere woorden. Hoe vroeger je boekt hoe meer korting en voordelen je krijgt.

Familiekorting of 55% korting?

Omdat CenterParcs een vakantiepark is voor families met kinderen of grootouders met kinderen, geven ze extra korting als je met min één kind (jonger dan 13 jaar) of iemand ouder dan 55 jaar, je vakantie boekt. Zo geniet je heel eenvoudig, zonder dat je er iets voor hoeft te doen, van 20 procent korting. Let wel. Deze kortingen zijn niet geldig tijdens de schoolvakanties.

Een CenterParcs Last Minute vakantie boeken?

Was je niet in de mogelijkheid om vroeg of heel vroeg te boeken? Dan moet je misschien kijken voor een last minute aanbieding. Echter is het niet zeker dat er echt interessante deals en kortingen beschikbaar zullen zijn tijdens de last minute periode. Ook afhankelijk van welke periode jij op vakantie wil: tijdens de schoolvakanties, verlengde weekenden zullen de prijzen veelal niet heel goedkoop zijn.

Vergelijk de verschillende vakantieparken

CenterParcs heeft meer dan 20 verschillende vakantieparken in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. En de prijzen verschillen van park tot park. Daarom is het interessant om de verschillende parken met elkaar te vergelijken. Hierbij is het handig om eerst de vakantieparken van CenterParcs te selecteren, die eventueel in aanmerking komen voor een vakantie. Sommige parken kunnen te ver liggen, hebben niet de juiste activiteiten voor jezelf of voor de kinderen. Op die manier kan je direct al enkele parken uitsluiten en moet je minder gaan vergelijken.

Vergelijk ook de verschillende periodes

Ben je niet gebonden aan een vaste periode? Kan je bijvoorbeeld kiezen om tijdens de zomervakantie te gaan, maar ben je flexibel tussen begin juli en eind augustus? Of kan je zelfs in juni of september gaan? Bekijk welke periodes jij (en je familie) vrij bent en kies de meest voordelige.

Gebruik de CenterParcs actiecode tijdens het boeken

Wanneer je een vakantie boekt bij CenterParcs, dan kan je steeds een actiecode ingeven. We raden je zeker aan om op zoek te gaan naar zo’n actiecode. Het kan je toch enkele tientallen euro’s korting geven op jouw verblijf. Op verschillende websites kan je actiecodes terugvinden.

Boek je vakantie via een andere website

Het is mogelijk om je vakantie te boeken via de buitenlandse website van CenterParcs.

Voor Belgen is www.centerparcs.nl en www.centerparcs.de een interessante manier om goedkoper te boeken. Omdat daar de vakantieperiodes en promoties verschillen dan in België is het interessant om die websites te bekijken.

Voor Nederlander is www.centerparcs.be en www.centerparcs.de een interessante manier om goedkoper te boeken.

TIP: alvorens je vakantie te boeken, vergelijk je best de verschillende websites en kies je de goedkoopste manier om jouw vakantie te boeken.

Maak gebruik van de Bungalowrace

Heb je al gehoord van de Center Parcs Bungalow race? Meerdere keren per jaar kan je voor een goedkoop bedrag een vakantie/cottage boeken. Dan betaal je veelal rond de 12 euro per persoon per nacht. Ideaal om dan jouw slag te slaan en een voordelige vakantie te boeken.

Leer van andere reizigers op reisfora

Je kan natuurlijk ook veel leren van andere reizigers of vakantiegangers. Schrijf je in op enkele van die fora en ontdek nog meer tips als het gaat om voordelige vakanties te boeken.

Waanzinnige woensdag

Een actie die regelmatig terugkeert is zijn de Waanzinnige Woensdag deals. Elke woensdag zijn er enkele top deals te vinden bij CenterParcs. 

Vergeet niets! Gebruik een Center Parcs checklist

Goedkoop op vakantie naar Center Parcs wil ook zeggen dat je ter plaatse voordelig kan verblijven. Dit begint al thuis. Zorg ervoor dat je niets vergeten bent als je naar jouw gekozen vakantiepark rijdt. Hiervoor raden we je aan om de CenterParcs checklist te gebruiken. Zo kan je alles afvinken en niets vergeten. Als je ter plaatse nog verschillende zaken moet gaan aankopen, zoals zwemkledij, duikbril, … dan wordt alles terug een stukje duurder.

Kies je favoriete activiteiten bij CenterParcs

In alle Center Parcs vakantieparken heb je een ruim aanbod aan leuke activiteiten. Voor elke leeftijd is er wel iets te beleven. Met andere woorden, tijdens je vakantie in CenterParcs zal je je geen moment kunnen vervelen. 

Een overzicht van alle activiteiten kan je hier terugvinden.

Naar welk CenterParcs vakantiepark moet jij gaan?

Wij zijn alvast fan van een goedkope vakantie in Center Parcs. Waarom? Center Parcs is dé ideale dichtbij vakantie voor kids of voor een vakantie met vrienden. Je krijgt je eigen thuis en hebt enorm veel activiteiten op de vakantieparken. 

Even genieten van subtropische temperaturen kan natuurlijk ook. Je hebt alles wat je nodig hebt om een zalige vakantie, weekend, midweek te hebben. 

De tips om goedkoper te boeken zijn geldig in alle vakantieparken van CenterParcs:

 • Center Parcs De Vossemeren (BE)
 • Center Parcs Les Ardennes (BE)
 • Center Parcs Erperheide (BE)
 • Center Parcs Het Heijderbos (NL)
 • Center Parcs De Eemhof (NL)
 • Center Parcs Port Zélande (NL)
 • Center Parcs Park Zandvoort (NL)
 • Center Parcs Het Meerdal (NL)
 • Center Parcs De Huttenheugte (NL)
 • Center Parcs De Kempervennen (NL)
 • Center Parcs Limburgse Peel (NL)
 • Center Parcs Parc Sandur (NL)
 • Center Parcs Le Lac d’Aillette (FR)
 • Center Parcs Les Trois Forêts (FR)
 • Center Parcs Villages Nature Paris (FR)
 • Center Parcs Les Bois-Francs (FR)
 • Center Parcs Les Hauts de Bruyères (FR)
 • Center Parcs Le Bois aux Daims (FR)
 • Center Parcs Park Allgäu (DE)
 • Center Parcs Bispinger Heide (DE)
 • Center Parcs Park Bostalsee (DE)
 • Center Parcs Park Hochsauerland  (DE)
 • Center Parcs Park Nordseeküste (DE)
 • Center Parcs Park Eifel (DE)


Ontdek de beste Center Parcs vakantieparken

Wat zijn vroegboekkortingen?

De vroegboekkortingen bij CenterParcs gelden van zodra je jouw vakantie meer dan 2 maanden op voorhand boekt. Hoe vroeger je boekt, hoe groter de korting is die je ontvangt. Zo kan de CenterParcs vroegboekkorting oplopen tot 20 procent korting.

Last Minute of Vroegboekkorting gebruiken?

Het is altijd moeilijk om te kiezen tussen de vroegboekkortingen of de last minute aanbiedingen. Het grote voordeel van de vroegboekkorting is dat je steeds een grote keuze hebt uit de verschillende vakantieparken & cottages en dat je zeker bent van een voordelige prijs. Bij de last minute aanbiedingen is het afwachten op welke beschikbare cottages er nog overblijven.

TIP: Probeer je ook de Center Parcs Mystery aanbieding eens uit?

Goedkope CenterParcs alternatieven

CenterParcs is één van de populairste aanbieders van vakantieparken. Maar zo’n vakantie in een CenterParcs vakantiepark kan soms duur uitkomen. Daarom zijn sommigen ook op zoek naar een goedkoper alternatief voor een CenterParcs vakantie. Gelukkig zijn er enkele alternatieven:

Landal GreenParks

Sunparks

Molenheide

Goedkoop naar CenterParcs – het kan!

Er zijn dus genoeg manieren om een goedkope vakantie naar CenterParcs te boeken. Pas onze tips toe en jij vertrekt binnenkort zeer goedkoop naar CenterParcs. Geraak je er toch niet uit? Bekijk dan de alternatieve vakantieparken. 

Heb je zelf nog tips om goedkoper naar CenterParcs te gaan? Laat het ons weten!

Ook interessant...

Sinter Klaas bij Center Parcs

Als de bladeren beginnen te vallen en de dagen korter worden, weten we dat het tijd is voor een van de meest geliefde Vlaamse tradities: Sinterklaas. En wat is er nu beter dan deze feestelijke tijd door te brengen op een magische plek zoals Center Parcs? Sinterklaas bij Center Parcs betekent niet alleen cadeautjes en ...

Lees meer

Center Parcs met Hemelvaart – aanbieding

Een vakantie bij Center Parcs is altijd een goed idee! Ook tijdens verlengde weekends zoals het Hemelvaart weekend. Wil jij ook met je gezin of vrienden naar Center Parcs met Hemelvaart? Ontdek hieronder hoe je de beste aanbieding kunt vinden. Naar Center Parcs met Hemelvaart > Center Parcs Hemelvaart aanbiedingen Als je ervoor kiest om ...

Lees meer

Plattegrond van Center Parcs De Vossemeren

Wil je jouw vakantie bij Center Parcs boeken maar had je graag eens de ligging van je cottage gezien? Of vertrek je binnenkort naar Center Parcs De Vossemeren en wil je een plattegrond van het park? De plattegrond van Center Parcs De Vossemeren geeft je de nodige informatie om jouw vakantie te boeken of je ...

Lees meer

Center Parcs Erperheide plattegrond

Op zoek naar de plattegrond van Center Parcs Erperheide? Op de website van Center Parcs kan je de plattegrond downloaden als PDF. De plattegrond geeft een kaart weer waarop alle elementen van het vakantiepark vermeld staan. Plattegrond Center Parcs Erperheide downloaden > Klik hier om de plattegrond van Center Parcs Erperheide te downloaden < Uitgebreide ...

Lees meer

Center Parcs woonboot – Overnachten op het water

Heb je altijd al eens willen overnachten op een boot? Dan kan je voortaan bij 3 Center Parcs vakantieparken gewoon doen! Een heerlijk gevoel van vrijheid. De Center Parcs boten zijn voorzien van alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. Ontdek meer over de Center Parcs woonboten > Wat mag je verwachten op ...

Lees meer

zwemmen met vissen center parcs

Zwemmen met vissen bij Center Parcs (snorkelbad)

Center Parcs staat bekend voor hun subtropische zwembaden in elk vakantiepark “Aqua Mundo”. Maar wist je dat je in bepaalde vakantieparken ook kunt zwemmen met vissen? In het snorkelbad kan jij prachtige vissen aanschouwen. In welke Center Parcs parken kan je zwemmen met vissen? Hoewel elk Center Parcs vakantiepark een subtropisch zwembad heeft, kan je ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force