Vakantie Tips

Vakantie Portugal

Plan je een vakantie naar het zonovergoten Portugal? Goede keuze! 

Portugal staat bekend voor de kust aan de Algarve, de populaire citytrip bestemming Lissabon en de bruisende stad Porto. Maar er valt meer te beleven in het schiereiland.

Op vakantie naar Portugal?

Boek je vakantie naar Portugal bij één van deze touroperators:

vakantie portugal

Vakantie Portugal - een zonovergoten vakantie

Naast de prachtige bestemmingen op het Portugese vasteland heb je ook nog enkele fantastische eilanden zoals Madeira en Porto Santo. 

De drijvende tuin Madeira

Het eiland Madeira ligt zo’n 700km voor de Afrikaanse kust in de buurt van de Canarische eilanden. Madeira staat bekend voor een zacht klimaat gecombineerd met fenomenale landschappen en uitzonderlijke subtropische plantengroei. 

De ongerepte kusten van Porto Santo

Het eiland Porto Santo, ligt vlak naast zijn grotere broer Madeira, bestaat uit prachtige stranden, verlaten baaien. Op zoek naar een prachtige bestemming voor een actieve vakantie in Portugal? Kies dan voor Porto Santo.

Waarom op vakantie naar Portugal?

De zon schijnt maar liefst 300 dagen per jaar in Portugal. Reden genoeg om van Portugal jouw favoriete vakantiebestemming te maken. 

 

Portugal vakantie tips

Overwinteren in Portugal

Overwinteren in Portugal: Een Complete Gids voor een Warm en Ontspannen Verblijf Introductie Portugal is een uitstekende bestemming voor overwinteraars die op zoek zijn naar

Lees verder »
reisgids-lissabon

Beste reisgids Lissabon

Voor een bezoekje aan Lissabon, dé populairste citytrip van dit moment, is een handige reisgids zeker nodig! Het brengt je langs de leukste restaurantjes, de

Lees verder »

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023