Vakantie Tips

Extra Magic Time in Disneyland Parijs

Verblijf je binnenkort in één van de Disney hotels, dan kan je op bepaalde momenten genieten / profiteren van Extra Magic Time in Disneyland Parijs. Eerder toegang tot de Disney parken en exclusieve ontmoetingen en verkochte wachttijden bij enkele attracties. Ontdek hieronder wat je mag verwachten van de Extra Magic Time.

Ontdek de Disney hotels om te profiteren van Extra Magic Time >

Vroeger toegang tot de Disney parken

Verblijf jij in één van de Disney Hotels, dan kan je profiteren van Extra Magic Time. Zo kan je meer Magische momenten beleven. Dit exclusief voordeel voor de Disney gasten wordt dagelijks aangeboden.

Officiële openingsuur: vanaf 9u30
Extra Magic Time: parken open vanaf 8u00 / attracties open vanaf 8u30

Zo kan jij een uur extra genieten van de vele Disneyland Parijs attracties op een zeer rustige manier. Want de niet-hotel gasten zijn pas welkom vanaf 9u30.

Ontmoet de Disney figuren – Extra Magic voordeel

Tijdens Extra Magic Time zijn sommige Disney figuren ook vroeg van de partij. Zo kan je volgende figuren spotten in het Disney Park: Mickey, Minnie, Knabbel, Babbel, Donald, Goofy of Pluto. De figuren kunnen verschillen naargelang het seizoen.

Wil je ook van Disney Extra Magic time profiteren?

Er zijn 2 manieren om van de Disney Extra Magic Time te kunnen profiteren:

  • Overnachten in één van de Disney hotels
  • Een Magic Plus of Infinity jaarpas kopen


Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

5x Disney hotels met zwembad

Na een lange dag in één van de 2 Disney parken, kan het echt deugd doen om even te ontspannen in het zwembad. Bepaalde Disney

Kerst in Disneyland Parijs

Vier je graag het kerst gevoel op een magische manier? Dan is Disneyland Parijs tijdens de kerstperiode absoluut iets voor jou! Disneyland Parijs is sowieso

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!