Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Weekendje weg – de leukste ideetjes en adresjes

Een weekendje ertussen uit. Je hebt het meer dan verdiend. We hebben heel wat leuke ideeën & adresjes voor je verzameld voor een weekendje weg. Of je nu houdt van een wellness weekendje, een leuk avontuur of een pretpark? Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden voor een weekendje weg met zijn 2 of met het hele gezin!

Weekendje weg zonder zorgen

Als we denken aan een weekendje weg zonder zorgen, dan denken we direct aan een wellness weekend. Even verstand op nul, lekker relaxen & genieten van een sauna, jacuzzi of lekker eten.

> Ontdek hier de leukste wellness weekendjes

Weekendje weg naar een stad

Tijdens het weekend even een nieuwe stad ontdekken? Een citytrip in eigen land of net over de grens? Er valt veel te ontdekken. Denk maar aan een bezoekje aan Brugge, Parijs, Amsterdam.

Weekendje weg naar een vakantiepark

Wil je een gezellig weekendje weg met de kids of met vrienden? Dan is een vakantiepark dé ideale bestemming. Vakantieparken zoals Center Parcs hebben de juiste faciliteiten om jouw weekendje weg tot een succes te maken. Genieten van subtropische zwembaden & temperaturen, lekker uit eten & gewoon genieten? Dan is Center Parcs wat jij nodig hebt!

Tip: Boek nu jouw Center Parcs vakantie met korting

Weekendje naar de Ardennen

Een hele populaire bestemming zijn de Belgische Ardennen. Op een paar uurtjes rijden bevindt je je in een andere wereld. Geniet van leuke wandelingen, unieke uitzichtigen en zoveel meer. Ontdek wat de Ardennen allemaal te bieden heeft.

Weekendje naar een pretpark?

Ga je erop uit met de kids? Denk dan even aan een bezoekje aan een pretpark. De pretparken Disneyland Parijs & de Efteling liggen binnen handbereik. De kinderen zullen de tijd van hun leven beleven.

Tip: Goedkoop naar Disneyland Parijs

Leuke / unieke adresjes voor een weekendje weg

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

De Mol locaties – Alle landen

De Mol is misschien wel hét populairste programma die in het voorjaar op de zender Play4 te bekijken is. Elk jaar neemt Gilles De Coster

Cruises met vlucht inbegrepen

Een cruise vakantie kan bijna van over de hele wereld. Er zijn bepaalde cruises die vertrekken in België (Zeebrugge). Maar het grootste deel cruises vertrekt

all inclusive resort
last minute

Top 10 all inclusive resorts

Op vakantie naar een all inclusive resort? We hebben ze voor je uitgezocht. Boek je jouw all inclusive vakantie in één van onderstaande resorts, dan

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?