Citytrip Barcelona​ 2019

Plan je citytrip naar Barcelona

Barcelona, de Catalaanse hoofdstad van Spanje, is een must visit. Een citytrip Barcelona heeft alles wat een citytripper nodig heeft. Aangename temperaturen, prachtige stranden, adembenemende en indrukwekkende bezienswaardigheden. Laat je betoveren door de Zuiderse sfeer op slechts 2 uurtjes vliegen vanuit Brussel.

We helpen je graag met het plannen van jouw citytrip naar Barcelona. Hieronder vind je enkele praktische tips, handige weetjes en manieren om ten volle van jouw bezoek aan Barcelona te genieten. 

Citytrip Barcelona: Aanbiedingen c

Tips om je bezoek aan Barcelona aangenamer te maken

Barcelona is een populaire citytrip in Europa & trekt jaarlijks heel wat bezoekers aan. Dit kan voor (lange) wachtrijen zorgen bij populaire bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia, Park Güell en het voetbalstadion Camp Nou van FC Barcelona. Om je bezoek aan Barcelona zo aangenaam mogelijk te maken, geven we je graag enkele praktische tips. Zo kan je ten volle van jouw bezoek aan Barcelona genieten.

– Skip the line tickets: iets meer geld uitgeven maar veel tijd besparen? Dan raden we je aan om “skip-the-line” tickets aan te kopen. Hiermee koop je een toegangsticket & kan je de (lange) wachtrij overslaan.

– Hop on Hop off bus: Heb je niet veel tijd of heb je een hekel aan wandelen? Kies dan voor de handige Hop on Hop off bussen om Barcelona te ontdekken. Ze brengen je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Hierdoor kan jij meer genieten van Barcelona.   

– Neem een reisgids mee: wegwijs geraken in Barcelona? Interessante informatie krijgen over de bezienswaardigheden / monumenten? We raden je aan om de Time to Momo reisgids voor Barcelona mee te nemen tijdens jouw citytrip aan de Catalaanse hoofdstad. 

Wat te doen in Barcelona

Barcelona heeft enorm veel bezienswaardigheden. Er valt enorm veel te doen. Hieronder enkele van de must see’s. Enkele hoogtepunten voor jouw citytrip of weekendje naar Barcelona.

Sagrada Familia

Park Güell

Camp Nou - FC Barcelona

Casa Batlló

Basilica de Santa Maria del Mar

Parc de la Ciutadella

De Rambla

Tips om jouw citytrip naar Barcelona te plannen

Meer citytrip Barcelona tips!

Beste reisgids Barcelona (incl gratis app)

Plan je een citytrip naar de Catalaanse hoofdstad Barcelona? Eén van de zaken die zeker in je valies moeten is een reisgids voor Barcelona. Daarnaast is het ook handig om een goedkoop hotel te boeken, goedkoop naar Barcelona te kunnen gaan & te weten hoeveel dagen je nodig hebt om de stad te bezoeken. Maar

Lees verder »

Goedkoop overnachten in Barcelona

Maak je een citytrip richting het mooie Barcelona of plan je eerder een zakenreis? Goedkoop overnachten in Barcelona is sowieso iets wat iedereen wil! We willen voorkomen dat je uren moet rondzoeken op het internet en op Booking.com voor het vinden van een goedkoop hotel. We helpen je graag om snel een goedkoop hotel te

Lees verder »

Hotspots in Barcelona 2018 – Leuke plekjes om te bezoeken

Barcelona is een ongelofelijk levendige stad waar je eindeloos veel tijd kan spenderen zonder je maar ook een moment te vervelen. Heb je enkele dagen / weken om er door te brengen of slechts enkele uren? De aangename Spaanse temperaturen, de leuke Spaanse mensen en heel wat fijne hotspots maken van Barcelona de ideale (vakantie)bestemming.

Lees verder »
citytrip-barcelona-hoeveel-dagen
Gregory

Barcelona – Hoeveel dagen nodig?

Eén van de populairste bestemmingen als citytrip is Barcelona. De mooie hoofdstad van Catalonië is een zeer levendige stad en een favoriete bestemming voor studenten. Maar ook de echte citytrippers en travelers zullen niets te kort hebben in Barcelona. De stad heeft een overschot aan leuke bezienswaardigheden en je kan genieten van de aangename temperaturen

Lees verder »

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.