Vakantie Tips

Ontdek Camping Coppens – Camp Grinsby in Zweden

Camping Coppens Camp Grinsby
Ontdek Camping Coppens – Camp Grinsby in Zweden

Camp Grinsby, beter bekend als Camping Coppens is een must stop tijdens je vakantie of rondreis door Zweden. Camp Grinsby wordt uitgebaat door Staf Coppens en Monique van der Velden. Dus zeker een bezoekje waard. Ontdek hieronder alles wat je moet weten over Camping Coppens in Zweden.

Camp Grinsby wordt Camping Coppens

De familie Coppens, bestaande uit Staf Coppens, Monique Van der Velden en hun kinderen Bo en Nora, is verliefd geworden op Zweden. Het land, het schaatsen, de natuur, … overtuigde Staf en zijn gezin om te verhuizen naar het prachtige Zweden.

In 2020 kochten ze Camp Grinsby, vanaf dan ook Camping Coppens zoals de gelijknamige tv serie. Werk aan de winkel voor de familie Coppens. Je kon het allemaal mooi mee volgen tijdens seizoen 1 van Camping Coppens op VTM.

Camp Grinsby in Årjäng Zweden

Camp Grinsby (of Camping Coppens) is een camping vlak aan het Stora Bör meer. De camping, met een oppervlakte van 3 hectare, biedt een 75 campingplaatsen voor tenten, caravans of mobilhomes en beschikt ook over 6 basic huisjes (stugor) voor telkens 4 personen.

De camping is gelegen vlak naast het Stora Bör meer. Ideaal voor een rustige kampeervakantie, avontuurlijke trektochten & mountainbike tochten. Het Stora Bör meer heeft 80 kleine eilandjes die je kan gaan ontdekken met een kano.

Ontdek meer op de website campgrinsby.eu

Waar ligt Camp Grinsby?

Camp Grinsby, genoemd naar het gelijknamig dorpje “Grinsbyn” ligt in het Zweedse Värmland, vlak aan de grens met Noorwegen. Vanuit Camping Coppens kan je dan ook enkele leuke plekken gaan bezoeken:

  • Karlstad – 77km (1h rijden)
  • Oslo (Noorwegen) – 150km (2h rijden)
  • Götenburg – 230km (2h45m rijden)
  • Malmo – 480km (5h30m rijden)
  • Kopenhagen (Denemarken) – 530km (6h rijden)

Vertrek je vanuit België naar Camp Grinsby? Reken dan op een afstand van zo’n 1400km. Het nemen van een overzetboot is een aanrader.

Leestip: Beste reisroute naar Zweden

Zelf ook naar Camping Coppens?

Wil je zelf ook eens naar camping Coppens? Boek dan zeker je vakantie via campgrinsby.eu & geniet van een welverdiende rustige kampeervakantie!

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Overzicht van alle camper vans

Er zijn heel veel camper vans beschikbaar. Het is soms moeilijk om het bos door de bomen te zien. We hebben een poging gedaan om

Beste Camper vans van 2023

Ben je op zoek naar de beste camper vans? We hebben een hele lijst met camper vans bekeken en met elkaar vergeleken om zo de

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023