Ontdek Camping Coppens – Camp Grinsby in Zweden

Wil je gaan kamperen in Zweden, dan moet je zeker eens halt houden bij Camp Grinsby. De familie Coppens met de bekende Staf Coppens & Monique van der Velden kochten in 2020 een camping in Zweden: Camping Coppens. Ze verhuisden met hebben & houden richting het prachtige Zweden om daar een camping te gaan open houden.

Camping Coppens = Camp Grinsby

Op Camp Grinsby (of Camping Coppens) zijn er 75 plaatsen voor tenten, caravans of mobilhomes. Daarnaast zijn er ook 6 basic huisjes (stugor) voor telkens 4 personen.

De camping is gelegen vlak naast het Stora Bör meer. Ideaal voor een rustige kampeervakantie, avontuurlijke trektochten & mountainbike tochten. Het Stora Bör meer heeft 80 kleine eilandjes die je kan gaan ontdekken met een kano.

Ontdek meer op de website campgrinsby.eu

Waar ligt Camp Grinsby

Camp Grinsby ligt in Zweden tegen de grens met Noorwegen.

Karlstad: op 1u30m rijden
Oslo: op 2u rijden
Göteburg: op 3u rijdenzelf ook

Zelf ook naar Camping Coppens?

Wil je zelf ook eens naar camping Coppens? Boek dan zeker je vakantie via campgrinsby.eu & geniet van een welverdiende rustige kampeervakantie!

vakantiehuis nodig?
Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Onze favoriete kampeerwinkels

Als je gaat kamperen, dan heb je toch heel wat kleine en grote kampeerspullen nodig. Maar waar moet je het allemaal gaan kopen om zeker

caravanspiegels
Kamperen

Caravanspiegels kopen

Wil je op vakantie met een caravan? Dan is de kans groot dat je ook caravanspiegels nodig hebt. Om de bomen terug door het bos

Caravan huren? Waar? Tips!

Op vakantie gaan met een caravan is gewoon zalig! Heb je zelf nog een kampeerervaring maar wil je toch even proeven van kamperen met een

Welke caravan past bij mij of mijn auto?

Een caravan aanschaffen is geen eenvoudige opdracht. Er zijn verschillende merken en elk merk heeft verschillende reeksen. Daarnaast is elke reeks beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Nog geen vakantie gevonden?