Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Camping Coppens – Camp Grinsby in Zweden – Dit mag je verwachten

Camp Grinsby, beter bekend als Camping Coppens is een must stop tijdens je vakantie of rondreis door Zweden. Camp Grinsby wordt uitgebaat door Staf Coppens en Monique van der Velden. Dus zeker een bezoekje waard. Ontdek hieronder alles wat je moet weten over Camping Coppens in Zweden.

Camp Grinsby wordt Camping Coppens

De familie Coppens, bestaande uit Staf Coppens, Monique Van der Velden en hun kinderen Bo en Nora, is verliefd geworden op Zweden. Het land, het schaatsen, de natuur, … overtuigde Staf en zijn gezin om te verhuizen naar het prachtige Zweden.

In 2020 kochten ze Camp Grinsby, vanaf dan ook Camping Coppens zoals de gelijknamige tv serie. Werk aan de winkel voor de familie Coppens. Je kon het allemaal mooi mee volgen tijdens seizoen 1 van Camping Coppens op VTM.

Camp Grinsby in Årjäng Zweden

Camp Grinsby (of Camping Coppens) is een camping vlak aan het Stora Bör meer. De camping, met een oppervlakte van 3 hectare, biedt een 75 campingplaatsen voor tenten, caravans of mobilhomes en beschikt ook over 6 basic huisjes (stugor) voor telkens 4 personen.

De camping is gelegen vlak naast het Stora Bör meer. Ideaal voor een rustige kampeervakantie, avontuurlijke trektochten & mountainbike tochten. Het Stora Bör meer heeft 80 kleine eilandjes die je kan gaan ontdekken met een kano.

Ontdek meer op de website campgrinsby.eu

Waar ligt Camp Grinsby?

Camp Grinsby, genoemd naar het gelijknamig dorpje “Grinsbyn” ligt in het Zweedse Värmland, vlak aan de grens met Noorwegen. Vanuit Camping Coppens kan je dan ook enkele leuke plekken gaan bezoeken:

  • Karlstad – 77km (1h rijden)
  • Oslo (Noorwegen) – 150km (2h rijden)
  • Götenburg – 230km (2h45m rijden)
  • Malmo – 480km (5h30m rijden)
  • Kopenhagen (Denemarken) – 530km (6h rijden)

Vertrek je vanuit België naar Camp Grinsby? Reken dan op een afstand van zo’n 1400km. Het nemen van een overzetboot is een aanrader.

Leestip: Beste reisroute naar Zweden

Zelf ook naar Camping Coppens?

Wil je zelf ook eens naar camping Coppens? Boek dan zeker je vakantie via campgrinsby.eu & geniet van een welverdiende rustige kampeervakantie!

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Met de boot naar Zweden

Als je zelf naar Zweden wil reizen met de auto, maar niet het volledige traject zelf wil rijden, dan kan je gebruik maken van veerdiensten.

noorderlicht zweden
Vakantie Zweden

Noorderlicht in Zweden? Hier moet je zijn

Eén van de prachtige dingen die je in Zweden kunt spotten is het Noorderlicht. Een prachtig natuurfenomeen die de hemel verandert in een fenomenaal spektakel.

Camper huren met hond

Wil je graag een camper huren met een hond? Zalig rondtrekken, de natuur in, de leukste plekken ontdekken met je viervoeter? Is je hond ook

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?