Vakantie Tips

Beste route naar Zweden

Van België naar Zweden rijden met je eigen auto is zeker te doen! Zelfs met de camper of caravan geraak je eenvoudig in Zweden. Maar wat is nu de beste route naar Zweden? Kies je voor veerboot of liever voor de brug? Plan jouw vakantie naar Zweden met de beste route!

Met veerboot naar Zweden (de kortste route)

Een veelgebruikte manier om naar Zweden te gaan is met de veerboot. Rijdt met je auto naar Puttgarden (vlak naast Kiel in Duitsland, stap daar op de veerboot richting het Deense Rodbyhavn om vervolgens verder te rijden met de auto richting Zweden.

Zonder veerboot naar Zweden

Wil je liever niet met een veerboot de oversteek maken? Geen probleem! Via het Deense Odense kan je ook eenvoudig de Grote Beltbrug nemen richting Kopenhagen. In Kopenhagen neem je de Sontbrug richting het Zweedse Malmö.

Zonder veerboot is de afstand naar Zweden een stuk langer!

  • Brussel – Stockholm: 1704km
  • Brussel – Camp Grinsby: 1577km
  • Brussel – Gotenburg: 1363km

Hoeveel kost de veerboot in Kiel?

De prijs voor de veerboot is afhankelijk van enkele facturen (auto, aantal inzittenden, aanhangwagen, fietsen mee (op of achter de wagen)?

Prijzen starten vanaf 160 euro

Let wel: De overzet Puttgarden – Rodby is een drukke route. Deze is dan ook vaak uitverkocht! Wacht niet te lang om je tickets te kopen!

https://www.directferries.nl/puttgarden_rodby_veerboot.html

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!