Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Droom Guesthouse van Kathleen Aerts in Zuid-Afrika

Eén van de drie eerste gezichten van K3 Kathleen Aerts heeft een guesthouse in het Zuid-Afrikaanse Franschhoek. De Belgische werd verliefd op Zuid-Afrika en opende haar eigen guesthouse.

Droom Guesthouse – Kathleen Aerts

Kathleen heeft met haar partner Steven van een droom werkelijkheid gemaakt. De twee hebben eerst hun reisbureaus StievieWonderTours & AfrikDelux uit de grond gestampt.

Daarna begon het duo om hun eigen B&B / Guesthouse uit te baten in het prachtige Franschhoek. Het guesthouse is voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens je reis naar/door Zuid-Afrika:

  • Buitenzwembad
  • Privé parkeerplaatsen
  • Familiekamers
  • Uitstekend ontbijt

Met een score van 9,2 bij Booking.com is de guesthouse een voltreffer bij al hun gasten. Wil je zelf een rondreis door Zuid-Afrika maken? Overweeg dan zeker een stop bij Droom Guesthouse.

Kamers/prijs bij Droom Guesthouse

Er zijn 5 soorten kamers waar je kunt overnachten. Een tweepersoonskamer, superior familiekamer, suite met bubbelbad en 2 soorten familiesuites.

De prijzen starten afhankelijk van de gekozen kamer en de periode vanaf 153 euro.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Beste reisgids voor Kaapstad

Plan je een reis door Zuid-Afrika? Dan staat Kaapstad hoogstwaarschijnlijk ook op jouw to do lijstje. Kaapstad is een prachtige stad met veel dingen om

Klaar voor de zomer van 2024?