Dé zomervakantie is dé populairste periode om op vakantie te gaan. De zomervakantie van 2019 zal weer niet anders zijn. Alle reisorganisaties zoals Tui, Neckermann, Corendon, … delen volop vroegboekkortingen. Het moment om jouw vakantie tijdens de zomer van 2019 veilig te stellen mét grote kortingen. Hieronder geven we je een overzichtje van de vroegboekkortingen, tips en andere weetjes om jouw zomervakantie van 2019 weer een succes te maken.

Vroegboekkortingen zomer 2019

Hieronder een overzicht van de vroegboekkortingen bij de verschillende touroperators:

Tui vroegboekkorting

Neckermann vroegboekkorting

Sunweb vroegboekkorting

Corendon vroegboekkorting

CenterParcs vroegboekkorting

Wanneer is Jouw zomervakantie van 2019 start hier

Op zoek naar een zonvakantie, vliegreis, citytrip of een vakantie in één van de vele vakantieparken? Dankzij Vakantie Tips boek jij de beste vakantie. We geven heel wat interessante tips. Elke vakantieliefhebber kan bij ons terecht voor interessante weetjes en de beste aanbiedingen.

Kijk je ook al uit naar je volgende zomervakantie in 2019? Wij ook! Dankzij bovenstaande vroegboekkortingen boek je tegen de beste prijzen.

Vakantiebestemmingen voor de zomer van 2019

Elk jaar opnieuw, voornamelijk tijdens de zomervakantie, trekken Belgen en Nederlanders naar betere oorden. De leukste vakantiebestemmingen voor 2019 zijn:

Wanneer start de zomervakantie in 2019?

De zomer vakantie in België gaat naar jaarlijkse gewoonte door in juli & augustus:

Zomervakantie 2019 Maandag 1 juli Zaterdag 31 augustus
Zomervakantie 2020 woensdag 1 juli Maandag 31 augustus