Wat is all inclusive, ultra all inclusive vakantie?

Wat is nu de betekenis van een all inclusive vakantie, ultra all inclusive en een all in vakantie? Geraak je er niet aan uit? Lees dan zeker hieronder verder en kom alles te weten.

Wat is all inclusive?

All inclusive betekent dat tijdens je verblijf per dag 3 maaltijden inbegrepen zijn. Maar ook alle dranken (frisdranken, alcoholische dranken soms muv sterke dranken), aanwezige activiteiten.

Populaire all inclusive vakanties

Wat is ultra all inclusive?

Bij ultra all inclusive gaan de hotels nog een stapje verder. Meer en meer mensen willen meer luxe tijdens hun vakantie. Daarom worden vakantieresorts uitgerust met extra activiteiten zoals een kapper, massage salon, … Daarnaast zijn in ultra all inclusive vakanties ook de sterke dranken vaak inbegrepen. In deze formule zit echt alles inbegrepen van jouw vakantie.

Verschil tussen all inclusive en ultra all inclusive?

(Ultra) all inclusive verschillen per hotel / reisorganisatie

Hoewel de benaming hetzelfde is, zijn niet alle (ultra) all inclusive vakanties gelijk. Bij het ene hotel of reisorganisatie verschilt het begrip een klein beetje. Bij de ene zal er iets meer inclusief zijn dan bij de andere. Daarom is het steeds aangeraden om de voorwaarden te controleren bij het boeken van je reis.

Zo weet je op voorhand wat all inclusive betekent voor jouw vakantie.

Ontdek de all inclusive vakanties van Tui

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Sunweb vakanties naar Spanje

Spanje is een populaire vakantiebestemming voor de Belgen. Het hele jaar door vinden we onze weg naar alle uithoeken van Spanje. Genieten van de Spaanse

all inclusive resort
last minute

Top 10 all inclusive resorts

Op vakantie naar een all inclusive resort? We hebben ze voor je uitgezocht. Boek je jouw all inclusive vakantie in één van onderstaande resorts, dan

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2022