Welk hotel kiezen in Disneyland Parijs? De beste hotels bij Disneyland Parijs

beste-hotels-disneyland

Staat er binnenkort een uitstap naar Disneyland Parijs op de planning! Ga er dan zeker naartoe met minimum één overnachting in een nabijgelegen hotel. Maar welk hotel moet je kiezen voor je uitstap naar Disneyland Parijs? In dit artikel geven we je een overzicht van de beste hotels van Disneyland Parijs. De eerste vraag die je jezelf moet stellen: Met wie ga je naar Disneyland Parijs? Hoe groot is je budget? Welke hotelfaciliteiten moeten aanwezig zijn?

Beste hotels Disneyland Parijs | Leuke hotels voor kinderen | Goedkope hotels

Beste hotels van Disneyland Parijs

Wil je echt een magisch verblijf beleven in Disneyland Parijs? Dan moet je kiezen voor de beste hotels van Disneyland Parijs. Ga voor een volledige onderdompeling van beleving, magie.

Hét Disneyland hotel

Wil je het volledige plaatje? Dan moet je kiezen voor hét Disneyland hotel. Dit magische hotel is gelegen aan de ingang van het park wat heel wat voordelen met zich meebrengt:

 • Gratis parkeerplaats en parkeerdienst inbegrepen
 • Gratis bagageservice
 • Alle Disneyzenders en internationale tv-zenders
 • V.I.P. FASTPASS (Met de Fastpass sta je korter in de rij voor attracties en kan je meer genieten).
 • Ontmoet de Disney figuren in je hotel
 • Extra Magic Time: je mag vroeger in het park met enkel de andere gasten van de Disney hotels.

Leuke hotels voor kinderen

Disneyland Parijs heeft zelf 7 hotels waar je als gast kan overnachten en toegang krijgt tot het magische pretpark. Elk hotel heeft zijn eigen stijl en thema.

 1. Disney’s Hotel New York
  Je hebt het gevoel dat je in New York bent. Je verblijft en ontspant tussen de wolkenkrabbers in dit 4-sterrenhotel.
 2. Disney’s Newport Bay
  Dit hotel dompelt je onder in een luxueuzere maritieme beleving. De charme van een landhuis uit de jaren 1900.
 3. Disney’s Hotel Cheyenne
  Voor de liefhebbers van Cowboys is dit hotel dé perfecte keuze. Disney’s Hotel Cheyenne dompelt je onder in de wereld van het Wilde Westen. Met leuke kamers in de echte Toy Story stijl.
 4. Disney’s Sequoia Lodge
  Heb je liever het gevoel van een gezellig bergdorpje waar je kan ontspannen aan een leuk haardvuur? Dan moet je voor Disney’s Sequoila Lodge hotel kiezen.
 5. Disney’s Hotel Santa Fe
  De befaamde Route66 mag niet ontbreken. In het Disney’s Hotel Santa Fe wordt je ondergedompeld in de sfeer van het warme Zuidwesten van Amerika.
 6. Disney’s Davy Crockett Ranch
  Eerder op zoek naar een ontspannend verblijf in een bosrijke omgeving? Dan is Disney’s Davy Crockett Ranch de perfecte keuze. De sfeervolle blokhutten zijn de ideale plaats om nieuwe energie te krijgen voor een leuke dag in Disneyland Parijs.

Elk hotel biedt zijn voordelen en heeft telkens een uniek thema. Afhankelijk van jouw voorkeuren kies je een hotel dat bij jouw gezin past!

Het grote voordeel van de Disneyland Hotels is dat je op wandelafstand van het pretpark verblijft en dat je kan genieten van een echte magische Disney ervaring.

Maar er zijn nog andere alternatieven voor een leuk hotel met kinderen.

Goedkope hotels Disneyland Parijs

Op zoek naar een goedkope manier om te overnachten in Disneyland Parijs? Dan kijk je best niet naar één van de echte Disneyhotels. Omdat daar de sfeer en beleving heel belangrijk is, zijn ze vaak een stuk duurder dan andere hotels.

> Bekijk hier alle goedkope hotels dichtbij Disneyland Parijs <

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *