Bezienswaardigheden van New York

New York – The Big Apple – The city that never sleeps heeft heel wat in de aanbieding. Een citytrip plannen richting deze prachtige stad is dan ook zeker een aanrader. Er valt zoveel te doen en te beleven. Het is haast onmogelijk om je te vervelen in New York. We hebben voor jou de beste / must do bezienswaardigheden van New York verzameld. Leuke dingen om te doen in New York en ook enkele geheime tips.

Best bezienswaardigheden van New York

Weet je nog niet wat je allemaal kan / wil gaan doen in New York? Laat ons je dan even inspireren of dromen van jouw citytrip naar The Big Apple.

Time Square – indrukwekkend!

De billboards die Time Square omtoveren tot een indrukwekkend lichtspektakel moet je gewoon gezien hebben. Zak bij valavond af naar Time Square en laat je overmeesteren door een kakafonie van flashende lichten, gigantische schermen met reclame. Even heel wat prikkels maar een must voor iedereen die New York bezoekt!

Magische uitzicht vanuit de Empire State Building

Er zijn 3 hoogtekrabbers in New York die toegankelijk zijn en waarbij je een schitterend uitzicht krijgt over de skyline van de stad. De Empire State Building is één van de beste. Gelegen op 5th Avenue staat het meest iconische gebouw van New York.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.