Beste reisgids voor New York 2019

Voor een bezoekje aan The Big Apple (New York), één van de populairste citytrips van Amerika, is een handige reisgids zeker nodig! Het brengt je langs de leukste restaurantjes, de beste musea en ook langs enkele geheime plekjes die niet iedereen weet. Maar het zorgt er vooral voor dat je je weg niet verliest in deze grootstad! Maar wat is nu de beste reisgids voor New York? Naast een goed hotel, goedkope vliegtickets, weten hoeveel dagen je nodig hebt om New York te bezoeken & wat de beste reistijd is, is een reisgids voor New York ook een must!

  • Duidelijke & praktische wandelingen
  • Ontdek de geheime plekjes van New York
  • Gecombineerd met een handige app​

De reisgids New York kopen

Heb je ooit al eens online of in de boekenwinkel gesnuisterd op zoek naar reisgidsen? Dan weet je dat er duizenden en één mogelijkheden zijn. En soms is het moeilijk om het bos nog door de bomen te zien. Wat is nu dé beste reisgids voor een citytrip naar New York? Zijn de gratis reisgidsen de moeite? Koop ik de reisgids online of in de winkel? Hieronder krijg je een antwoord op al je vragen over reidsgidsen voor New York.

Tip: Koop de beste reisgids voor New York online bij Bol.com

Time to Momo New York

Reisgids-NewYork

Dé beste reisgids die je nu kan vinden, is de reisgids van Time to Momo. De Time to Momo reisgidsen laat je de stad op een handige en originele manier zien.

New York wordt opgedeeld in enkele handige wandelingen die je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad leidt. Maar je komt ook langs minder bekende trekpleisters. Maar daarom zeker niet minder de moeite.

De Time to Momo reisgids New York, is dé beste en enigste reisgids die je nodig hebt om New York te bezoeken.

Naast de bezienswaardigheden staat de reisgids ook vol van leuke restaurantjes en bars. Zeker de moeite om even te stoppen en tot rust te komen.

De Time to Momo reisgids voor New York kan je kopen bij Bol.com.

Dé New York reisgids

New York, een grootste Amerikaanse stad, trekt jaarlijks veel toeristen aan. Wat New York nu juist aantrekkelijk maakt is moeilijk te zeggen want de stad heeft veel te bieden. Van de indrukwekkendste gebouwen, tot de herdenkingsplaats Ground Zero tot een gigantische tuin in het midden van de stad. En het drukke Amerikaans leventje. Een bezoekje brengen aan New York? Dan moet je zeker dé New York reisgids meenemen.

Alternatieve reisgidsen New York

Ben je op zoek naar een andere reisgids? Dan kunnen we je volgende reisgidsen nog aanbevelen:

  • New York in the pocket
  • Trotter New York

Audio gidsen voor New York

Een andere manier om New York te leren kennen is dankzij een audio gids. Zo hoef je geen lange omschrijvingen of teksten te lezen over de geschiedenis van een bepaalde bezienswaardigheid. Maar alles wordt duidelijk verteld en je hoeft enkel te luisteren. Je hebt als het ware je persoonlijke gids bij je.. Echt handig! En een aanrader voor je citytrip naar New York.

 

Gratis reisroutes voor New York

Op zoek naar een gratis reisgids voor je bezoek aan New York? Er zijn heel wat websites waar je een gratis reisgids kan aanvragen of downloaden. Hieronder hebben we enkele van die websites voor je opgelijst.

  • Google Trips: gratis app van Google waarmee je in geen tijd je reis doorheen New York kunt plannen.
  • Tripadvisor: een reisgids die je eigen mee MOET hebben als je naar New York gaat. Download de app op je smartphone. Dankzij Tripadvisor heb je toegang to alle restaurants, bezienswaardigheden, activiteiten, … met de oprechte reviews van andere reizigers.
  • Booking.com: boek je jouw vakantie via Booking.com? Dan ontvang je ook van hen een gratis reisgids met praktische tips, bezienswaardigheden en zaken die je moet weten alvorens je naar Rome vertrekt.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.