Beste reisgids New York (incl gratis app)

Voor een bezoekje aan The Big Apple (New York), één van de populairste citytrips van Amerika, is een handige reisgids zeker nodig! Het is één van de must haves voor tijdens je citytrip naar New York. Daarnaast zijn er ook nog enkele andere zaken waar je zeker moet aan denken: een goedkoop hotel vinden, goedkoop naar New York vliegen, weten hoeveel dagen je nodig hebt in de stad en wat de beste reistijd is.

New York is een grote stad en je kan er makkelijk in verdwalen. Om dus ten volle van je stedentrip in New York te kunnen genieten en de belangrijkste bezienswaardigheden te zien, tips te krijgen voor leuke restaurantjes & hippe bars, … Daarvoor heb je een reisgids voor New York nodig. En liefst de beste die er is! En als het nog even kan een Nederlandstalige versie ;-).

Jouw beste reis compangon voor een citytrip naar New York is: Time to Momo

reisgids newyork
 • Voordelig
 • 4 duidelijke & praktische wandelingen
 • De verbinding tussen de bezienswaardigheden van New York
 • Ontdek de geheime plekjes van New York
 • Gecombineerd met een handige app


Koop de reisgids voor €16 bij Bol.com

Dé reisgids voor New York kopen

Als je op zoek bent naar een reisgids voor je trip naar New York, dan kom je al snel tientallen boekjes tegen. Maar wat is nu de beste reisgids? Het is moeilijk om de juist keuze te maken want elk boekje zal we zijn voordelen hebben. En wat met de gratis reisgidsen voor New York?

Onze aanrader: de reisgids van Time to Momo

Dé beste reisgids om New York te bezoeken

Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar voorkeuren wat betreft boeken, reisgidsen, … Maar één van de beste (en voor ons dé beste) reisgidsen die je kan vinden, is de reisgids van Time to Momo. Een Nederlandstalige reisgids, samengesteld door locals, die je op een praktische manier steden laat ontdekken via handige wandelingen…

De voordelen van Time to Momo New York

 • 4 handige wandelroutes: New York wordt opgedeeld in enkele regio’s en wandelingen die je langs alle populaire bezienswaardigheden leidt)
 • Highlights & local lifestyle tips (met uitleg)
 • Gratis kaart app (zodat je je weg niet kwijt geraakt – die ook offline werkt)
 • Uitneembare plattegrond van de stad
 • Aanbevolen leuke restaurantjes & hippe bars (nog nooit spijt gehad om één van de voorgestelde restaurantjes te bezoeken)
 • Ontdek de stad als een echte local
 • Toont enkele geheime plekjes van New York
 • De ideale voorbereiding voor je trip naar de Big Apple.

Kortom, de Time to Momo reisgids voor New York heeft alles wat een goede reisgids nodig heeft. Daarom zijn wij ook zo’n fan van de Time to Momo reisgidsen.

Reisgids Time to Momo New York + gratis app

Voor ons is de Time to Momo reisgids van New York dé beste reisgids die je maar kan gebruiken. De reisgids is samengesteld met locals, verbindt de bekende en minder bekende bezienswaardigheden met elkaar via praktische wandelroutes. Geeft aanbevelingen voor leuke restaurantjes, hippe bars, en dingen die je zeker moet doen in New York!

Daarnaast kan je ook gratis gebruik maken van de Time to Momo app. Zo verlies je nooit meer je weg in de stad.

Dé beste reisgids die je nu kan vinden, is de reisgids van Time to Momo. De Time to Momo reisgidsen laat je de stad op een handige en originele manier zien.

Alternatieve reisgidsen New York

Toch eerder op zoek naar een andere reisgids om New York te gaan ontdekken? Gelukkig zijn er ook nog andere (populaire) reisgidsen. Hieronder hebben we er enkele opgelijst waarmee jij ook zeker New York kan gaan ontdekken.

 • De Groene Reisgids New York: De Groen Reisgids gemaakt door Michelin is een leuke compacte gids met informatie over de belangrijkste hoogtepunten.
 • Capitool New York: Een luxe reisgids vol van informatie en illustraties van New York
 • .
 • National Geographic New York: een exclusieve gids met sublieme foto’s gemaakt door de experten van National Geographic.
 • Michelin in the pocket New York: een compacte versie van De Groene Reisgids inclusief kaart, gids en 4 leuke wandelroutes
 • Trotter New York: ontdek het echte verhaal achter de populaire bezienswaardigheden. En ontdek de verborgen parels.

Gratis reisgids voor New York

Ben je op zoek naar een gratis reisgids voor je bezoek aan de Amerikaanse stad? Er zijn heel wat websites die gratis reisgidsen aanbieden. Hieronder hebben we enkele van die websites opgelijst.

 • Google Trips: gratis app van Google waarmee je in geen tijd je reis doorheen New York kunt plannen.
 • Tripadvisor: een reisgids die je eigen mee MOET hebben als je naar New York gaat. Download de app op je smartphone. Dankzij Tripadvisor heb je toegang to alle restaurants, bezienswaardigheden, activiteiten, … met de oprechte reviews van andere reizigers.
 • Booking.com: boek je jouw vakantie via Booking.com? Dan ontvang je ook van hen een gratis reisgids met praktische tips, bezienswaardigheden en zaken die je moet weten alvorens je naar New York vertrekt.

Audio gidsen voor New York

Een andere manier om New York te leren kennen is dankzij een audio gids. Zo hoef je geen lange omschrijvingen of teksten te lezen over de geschiedenis van een bepaalde bezienswaardigheid. Maar alles wordt duidelijk verteld en je hoeft enkel te luisteren. Je hebt als het ware je persoonlijke gids bij je.. Echt handig! En een aanrader voor je citytrip naar New York.

Waarom een reisgids een must is!

Een bezoek aan een nieuwe / onbekende stad kan nogal chaotisch zijn. Er is veel te doen en veel bezienswaardigheden, maar eigenlijk weet je niet waar te beginnen. Een reisgids is jouw persoonlijke gids doorheen de stad. Hij geeft je tekst en uitleg over de verschillende bezienswaardigheden.

Bovendien geeft de juiste reisgids ook tal aanbevelingen qua restaurantjes, gezellige bars. Dé beste reisgids wordt steeds samengesteld door locals. Zij weten als geen andere dé beste plekjes en geheime plekjes van de stad te vinden.

Daarom is een reisgids New York van onschatbare waarde voor jouw citytrip naar de Duitse hoofdstad.

Ook interessant...

Bezienswaardigheden van New York

New York – The Big Apple – The city that never sleeps heeft heel wat in de aanbieding. Een citytrip plannen richting deze prachtige stad is dan ook zeker een aanrader. Er valt zoveel te doen en te beleven. Het is haast onmogelijk om je te vervelen in New York. We hebben voor jou de ...

Lees meer

Goedkoop naar New York

Goedkoop naar New York

New York ligt aan de andere kant van de grote oceaan. Het is niet altijd vanzelfsprekend om een goedkope citytrip te boeken naar The Big Apple. Gelukkig hebben wij enkele praktische & doeltreffende tips om goedkoop naar New York te gaan. Hieronder kom je er alles over te weten. Goedkoop naar New York – aanbiedingen ...

Lees meer

geheime-tips-new-york

Geheime tips in New York

Er zijn enkele populaire bezienswaardigheden die je gewoon moet gezien hebben wanneer je naar New York gaat. Maar probeer zeker enkele van onderstaande geheime tips van New York te bezoeken, ze staan op je te wachten. Zo ontdek je de stad als een echte local en kan je extra genieten van plekken waar andere toeristen ...

Lees meer

reisgids-new-york

Beste reisgids New York (incl gratis app)

Voor een bezoekje aan The Big Apple (New York), één van de populairste citytrips van Amerika, is een handige reisgids zeker nodig! Het is één van de must haves voor tijdens je citytrip naar New York. Daarnaast zijn er ook nog enkele andere zaken waar je zeker moet aan denken: een goedkoop hotel vinden, goedkoop ...

Lees meer

Beste reistijd New York | tips

New York, een Amerikaanse staat gelegen in het Noord Oosten van het land, is ook een stad en een populaire bestemming voor citytrippers. Een stedentrip richting The Big Apple is zeker een aanrader. Maar de vraag wat de beste reistijd is om New York, de stad van Wallstreet, het Vrijheidsbeeld, … te gaan ontdekken? New ...

Lees meer

New York – Hoeveel dagen nodig?

New York, ook gekend als “The Big Apple” is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika, maar is niet de hoofdstad. De hoofdstad van de VS is Washington D.C. Maar dat wil niet zeggen dat New York de moeite niet is om te gaan bezoeken. In tegendeel! Er valt heel wat te beleven ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force