Vakantie Tips

Voor een bezoekje aan The Big Apple (New York), één van de populairste citytrips van Amerika, is een handige reisgids zeker nodig! Het is één van de must haves voor tijdens je citytrip naar New York. Daarnaast zijn er ook nog enkele andere zaken waar je zeker moet aan denken: een goedkoop hotel vinden, goedkoop naar New York vliegen, weten hoeveel dagen je nodig hebt in de stad en wat de beste reistijd is.

New York is een grote stad en je kan er makkelijk in verdwalen. Om dus ten volle van je stedentrip in New York te kunnen genieten en de belangrijkste bezienswaardigheden te zien, tips te krijgen voor leuke restaurantjes & hippe bars, … Daarvoor heb je een reisgids voor New York nodig. En liefst de beste die er is! En als het nog even kan een Nederlandstalige versie ;-).

Jouw beste reis compangon voor een citytrip naar New York is: Time to Momo

reisgids newyork


Koop de reisgids voor €16 bij Bol.com

Dé reisgids voor New York kopen

Als je op zoek bent naar een reisgids voor je trip naar New York, dan kom je al snel tientallen boekjes tegen. Maar wat is nu de beste reisgids? Het is moeilijk om de juist keuze te maken want elk boekje zal we zijn voordelen hebben. En wat met de gratis reisgidsen voor New York?

Onze aanrader: de reisgids van Time to Momo

Dé beste reisgids om New York te bezoeken

Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar voorkeuren wat betreft boeken, reisgidsen, … Maar één van de beste (en voor ons dé beste) reisgidsen die je kan vinden, is de reisgids van Time to Momo. Een Nederlandstalige reisgids, samengesteld door locals, die je op een praktische manier steden laat ontdekken via handige wandelingen…

De voordelen van Time to Momo New York

Kortom, de Time to Momo reisgids voor New York heeft alles wat een goede reisgids nodig heeft. Daarom zijn wij ook zo’n fan van de Time to Momo reisgidsen.

Een bericht gedeeld door Kim Lansink (@kimlansink) op

Reisgids Time to Momo New York + gratis app

Voor ons is de Time to Momo reisgids van New York dé beste reisgids die je maar kan gebruiken. De reisgids is samengesteld met locals, verbindt de bekende en minder bekende bezienswaardigheden met elkaar via praktische wandelroutes. Geeft aanbevelingen voor leuke restaurantjes, hippe bars, en dingen die je zeker moet doen in New York!

Daarnaast kan je ook gratis gebruik maken van de Time to Momo app. Zo verlies je nooit meer je weg in de stad.

Dé beste reisgids die je nu kan vinden, is de reisgids van Time to Momo. De Time to Momo reisgidsen laat je de stad op een handige en originele manier zien.

Alternatieve reisgidsen New York

Toch eerder op zoek naar een andere reisgids om New York te gaan ontdekken? Gelukkig zijn er ook nog andere (populaire) reisgidsen. Hieronder hebben we er enkele opgelijst waarmee jij ook zeker New York kan gaan ontdekken.

Gratis reisgids voor New York

Ben je op zoek naar een gratis reisgids voor je bezoek aan de Amerikaanse stad? Er zijn heel wat websites die gratis reisgidsen aanbieden. Hieronder hebben we enkele van die websites opgelijst.

Audio gidsen voor New York

Een andere manier om New York te leren kennen is dankzij een audio gids. Zo hoef je geen lange omschrijvingen of teksten te lezen over de geschiedenis van een bepaalde bezienswaardigheid. Maar alles wordt duidelijk verteld en je hoeft enkel te luisteren. Je hebt als het ware je persoonlijke gids bij je.. Echt handig! En een aanrader voor je citytrip naar New York.

Waarom een reisgids een must is!

Een bezoek aan een nieuwe / onbekende stad kan nogal chaotisch zijn. Er is veel te doen en veel bezienswaardigheden, maar eigenlijk weet je niet waar te beginnen. Een reisgids is jouw persoonlijke gids doorheen de stad. Hij geeft je tekst en uitleg over de verschillende bezienswaardigheden.

Bovendien geeft de juiste reisgids ook tal aanbevelingen qua restaurantjes, gezellige bars. Dé beste reisgids wordt steeds samengesteld door locals. Zij weten als geen andere dé beste plekjes en geheime plekjes van de stad te vinden.

Daarom is een reisgids New York van onschatbare waarde voor jouw citytrip naar de Duitse hoofdstad.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!