Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Safaritenten bij Landal – Glamping op zijn best

Bij Landal GreenParks kan je nu ook genieten van een echte glamping vakantie. Verschillende Landal parken bieden safaritenten aan waar je met je eigen zintuigen kunt genieten van het buitenleven. De Landal Safaritenten zijn populair! Ontdek hieronder alles wat je moet weten van de glamping tenten.

Safaritenten op deze Landal vakantieparken

Niet elk Landal vakantiepark beschikt over de safaritenten. Er zijn slechts 5 Landal parken waar je hiervan kunt genieten:

Waarom kiezen voor een safaritent vakantie?

Bij Landal GreenParks staat de natuur centraal. Hoe kan je nu het beste genieten van de natuur, dan er gewoon in te verblijven. Door te kiezen voor een safaritent, kies je voor een echt buitengevoel. De luxe glamping tenten bieden alles wat je nodig hebt voor een zalige natuurvakantie.

De tenten zijn uitgerust met alle gemakken die je nodig hebt:

  • Compleet ingerichte keuken
  • Gezellige zithoek
  • Eettafel met stoelen
  • Comfortabele bedden
  • Overdekt terras met tafel & stoelen
  • Krachtige pelletkachel zodat je geen kou moet lijden

Buitenleven bij de safaritenten

Als je kiest voor een safaritent, dan kies je voor het buitengevoel. ‘s Avonds genieten van de ondergaande zon op je terras, ‘s morgens een lekker ontbijt binnen of buiten. Daarnaast kan je ook profiteren van alle voordelen die de Landal parken te bieden hebben.

Meer dan alleen glamping bij Landal

WIl je toch liever iets anders dan een safaritent of glamping? De vakantieparken van Landal beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accommodaties. Ook heel wat speciale accommodaties zoals:

  • Huisjes aan het water
  • Landal met wellness
  • Vakantiehuisjes met privé zwembad

Meer weten over Landal GreenParks?

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
met meenemen naar landal
Landal GreenParks

Landal – wat moet je zelf meenemen?

Vertrek je binnenkort op vakantie naar een Landal vakantiepark? Dan is het handig om te weten wat er allemaal aanwezig is in het vakantiepark of

Luxe Landal met privé wellness!

Op zoek naar Luxe Landal accommodaties met privé wellness? We geven je de nodige tips en informatie om de vakantiehuisjes te vinden die jij nodig

Center Parcs Erperheide plattegrond

Op zoek naar de plattegrond van Center Parcs Erperheide? Op de website van Center Parcs kan je de plattegrond downloaden als PDF. De plattegrond geeft

Klaar voor de zomer van 2024?