Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Bollo de beer – De mascotte van Landal GreenParks

Landal biedt vakantieparken aan voor zowel jong als oud. Maar Bollo de beer is dé Landal mascotte voor alle kinderen. Maar Bollo de beer is jammer niet aanwezig op elk Landal vakantiepark.

Ontdek de Landal parken met Bollo de beer >

Dolle pret met Bollo bij Landal

Bollo is meer dan alleen een mascotte bij Landal. Hij doet veel meer dan dat! Hij zorgt zelf ook voor veel animatie met zijn eigen shows, de vele leuke liedjes. Samen met het animatieteam van Landal dansen ze erop los in verschillende vakantieparken.

Bezoek Bollo zijn huisje op jouw Landal vakantiepark

Bollo heeft zijn eigen huisje op het vakantiepark. En de kinderen kunnen zomaar een kijkje gaan nemen hoe het eruit ziet.

Bollo zijn vriendjes

Bollo staat er niet alleen voor. Hij heeft, naast het animatieteam, ook nog heel wat vriendjes. Zo hebben we de gekke Lava Lamos en de dikke vrienden Puk & Pelle.

Download de gratis Bollo app

Bollo heeft zijn eigen app waarmee je samen met deze grote knuffelbeer op ontdekkingstocht kunt gaan. Maar ook in de app zorgt Bollo voor veel plezier met zijn eigen tv serie die je via de app kunt bekijken (ideaal voor onderweg naar Landal GreenParks)

Veelgestelde vragen over Bollo in Landal

In welke Landal parken is Bollo aanwezig?

Bollo is jammer genoeg niet aanwezig in alle vakantieparken van Landal GreenParks. Ontdek hier alle parken waar je hem wél kunt vinden.

Hoe noemen Bollo zijn vriendjes?

Bollo heeft heel veel vrienden. Maar de belangrijkste & bekendste zijn Lava Lamos, Puk & Pelle.

Welke Landal parken hebben een Bollo club?

Alle Landal vakantieparken waar Bollo aanwezig is, hebben ook een Bollo club. Ontdek de parken hier.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
met meenemen naar landal
Landal GreenParks

Landal – wat moet je zelf meenemen?

Vertrek je binnenkort op vakantie naar een Landal vakantiepark? Dan is het handig om te weten wat er allemaal aanwezig is in het vakantiepark of

Luxe Landal met privé wellness!

Op zoek naar Luxe Landal accommodaties met privé wellness? We geven je de nodige tips en informatie om de vakantiehuisjes te vinden die jij nodig

Klaar voor de zomer van 2024?