Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Goedkoop naar Sunparks

Sunparks is één van de eerste aanbieders van vakantieparken in België. Wil je ook binnenkort naar Sunparks & profiteren van een mooie korting? Hieronder kom je te weten hoe jij goedkoop naar Sunparks kan. Heel wat leuke Sunparks korting mogelijkheden.

> Ontdek de actuele kortingen van Sunparks

Sunparks korting! Zo ga je goedkoop naar Sunparks

TIP: Ontdek de verschillende Sunparks vakantieparken

Eerst en vooral zijn er enkele zaken die de prijs bepalen waar je zelf een grote invloed op hebt. Bekijk zelf wat voor jou belangrijk is en waar je eventueel kan/wil van afstappen om zo goedkoper te kunnen boeken bij Sunparks.

 • De luxe en ligging van het vakantiehuisje
  Er zijn verschillende type vakantiehuisjes (cottages) die je kan boeken bij Sunparks. Zo heb je de Select & Exclusive. Wil je een goedkope vakantie? Kies dan voor het type Select. Hierbij geniet je van alle basiscomfort die je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.
  Vergeet daarnaast ook de ligging niet. Tijdens het boeken kan je de ligging van je vakantiehuisje bepalen. Hoe beter de ligging, hoe duurder het is om te boeken. Bekijk voor het boeken naar de plattegrond van je gekozen park en bepaal waar jouw vakantiehuisje moet liggen.
 • De activiteiten op het park
  Heel veel mogelijkheden hebben op een vakantiepark, dat heeft jammer genoeg ook een prijskaartje. Bekijk daarom wat de verschillende parken te bieden hebben en vergelijk hen met elkaar. Natuurlijk moet je ook rekening houden met de afstand van thuis naar het vakantiepark. Maar soms kans de kostprijs toch even doorwegen op iets langere rit.
 • Boeken zonder korting
  Op zoek naar een manier om goedkoop naar Sunparks te gaan? Dan moet je gewoon met korting boeken. Het is één van de belangrijkste aspecten. Doorheen het jaar worden verschillende kortingen gelanceerd. Zorg dat je op het juiste moment en mét korting jouw vakantie boekt.
 • Wanneer je op vakantie wil gaan
  Het is algemeen bekend dat de schoolvakanties duurder zijn dan de periodes buiten de schoolvakanties. Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties om erop uit te trekken naar Sunparks? Ga dan naar Supnarks buiten die fameuze schoolvakanties. Zo bespaar je heel wat geld uit!

Dit zijn 4 elementen die een invloed hebben op de prijs van jouw Sunparks vakantie. 4 zaken waar je al rekening mee kan houden bij het boeken van jouw vakantiehuisje. Maar er zijn ook nog andere tips/kortingen waardoor jij ook goedkoop naar Sunparks kan!

Tips om goedkoop naar Sunparks te gaan!

Vroegboeken = korting krijgen

Hoe vroeger je boekt, hoe meer korting je krijgt. Net zoals (bijna) alle andere boekingsites of touroperators. Hanteer volgende regels om van korting te profiteren.

 • Boek 6 maand op voorhand => Krijg 20% korting
 • Boek 4 maand op voorhand => Krijg 15% korting
 • Boek 2 maand op voorhand => Krijg 10% korting

Schrijf je in op de Sunparks nieuwsbrief

Eigenlijk iets waat heel wat mensen niet meer zo graag doen. Zich inschrijven op de nieuwsbrieven. Maar het blijft wel een effectieve manier om op de hoogte te blijven van welke kortingen er zijn. Ben je dan een vakantie aan het plannen naar Sunparks? Dan krijg je in je mailbox altijd de laatste kortingen. Schrijf je hier in op de nieuwsbrief van Sunparks.

Jong gezin? Dat is dan 25% korting!

Bij Sunparks kan je van korting profiteren als je met een kind op vakantie gaat. Boek je vakantie met een kind jonger dan 13 jaar en je profiteert van 25 procent korting. > Boek hier je vakantie met korting <

Combineer je de Jonge Gezinnen korting met de vroegboekkorting? Dan bespaar je zo tot 45 procent! Waar wacht je nog op? :-).

Boek een last minute vakantie bij Sunparks

Last minute beslist om een vakantie te boeken bij Sunparks? Een goed idee! Nu kan je ook profiteren van korting. Bekijk de last minute aanbiedingen en bespaar zo op jouw vakantie.

> Bekijk de Last Minute aanbiedingen <

Gebruik de Sunparks actiecode

Tijdens het boeken van je vakantie kan je gebruik maken van een Sunparks actiecode. Deze actiecode zorgt ervoor dat jij kan profiteren van extra korting of extra voordelen. We raden je zeker aan om op zoek te gaan naar zo’n actiecode. Hiermee kan je toch tientallen euro’s besparen op jouw verblijf.

Gebruik je lerarenkaart

Voor alle leerkrachten onder jullie. Bij Sunparks kan je ook profiteren van een mooie korting op jouw verblijf. Bekijk snel welk voordeel je krijgt door jouw lerarenkaart te gebruiken.

Waar zijn de aanbiedingen geldig?

De meeste aanbiedingen, kortingen en actiecodes zijn geldig voor alle Sunparks vakantieparken. Zowel in Sunparks Kempense Meren als in Sunparks Oostduinkerke aan zee.

Waarom naar Sunparks?

Een goedkope Sunparks vakantie biedt heel wat voordelen. Zowel binnen de vakantieparken als daarbuiten.

Binnen de Sunparks vakantieparken kan je genieten van oneindig veel aquafun, een sportcenter, wellness en prachtige natuur.

Buiten de Sunparks vakantieparken bevindt je je in de mooiste regio’s van België.

Alternatieven voor Sunparks

Naast Sunparks zijn er ook nog andere vakantieparken in België. Zo denken we maar aan Center Parcs, Landal, Roompot, … Hieronder meer tips om goedkoop naar die vakantieparken te kunnen gaan.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
met meenemen naar landal
Landal GreenParks

Landal – wat moet je zelf meenemen?

Vertrek je binnenkort op vakantie naar een Landal vakantiepark? Dan is het handig om te weten wat er allemaal aanwezig is in het vakantiepark of

Luxe Landal met privé wellness!

Op zoek naar Luxe Landal accommodaties met privé wellness? We geven je de nodige tips en informatie om de vakantiehuisjes te vinden die jij nodig

Klaar voor de zomer van 2024?