Vakantie Tips

Goedkoop naar Molenheide

Het vakantiepark Molenheide, in Belgisch Limburg, is zeer kindvriendelijk en ligt middenin de natuur. Genieten van je vakantie kan je volop bij Molenheide. Dankzij onderstaande tips kan jij goedkoop naar Molenheide. Boek jouw vakantie met kortingen, aanbiedingen, last minutes & vroegboekkorting.

Goedkoop naar Molenheide – aanbiedingen

Een vakantie boeken kan soms nogal duur uitvallen. Daarom hebben wij de beste manieren voor je opgelijst om zo voordelig mogelijk te kunnen boeken. Dankzij onderstaande tips ga jij goedkoper naar Molenheide

Molenheide vroegboekkorting

Eén van de meest eenvoudige & meest effectieve manieren om van korting te genieten is dankzij de vroegboekkortingen. Kort gezegd: hoe vroeger je boekt, hoe meer korting je krijgt.

  • Tot 10 maanden op voorhand => 9% korting
  • Tot 5 maanden op voorhand => 7% korting
  • Tot 3 maanden op voorhand => 5% korting
  • Tot 1,5 maanden op voorhand => 3% korting

TIP: Wist je dat deze vroegboekkorting ook kan combineren met familiekorting & weekkorting? Dan kan je totale korting snel oplopen tot zo’n 23% korting. Ontdek hier alles over de totale vroegboekkorting

Molenheide kortingscode

Een andere eenvoudige manier om korting te krijgen, is gebruik maken van de Molenheide kortingscode. Tijdens het boeken van jouw vakantie kan je een kortingscode ingeven. Heb je zo’n kortingscode, vergeet deze dan zeker niet te gebruiken. De korting wordt direct verwerkt en je ziet hoeveel korting je gekregen hebt!

Familiekorting bij Molenheide

Aangezien Molenheide een echt familiepark is (en heel kindvriendelijk), profiteren families met kinderen ook van korting. De korting ligt tussen de 3 & 7 procent en is geldig voor gezinnen, families & alleenstaanden die op vakantie gaan met minstens 1 kind (tot 14 jaar).

Tijdens het boeken van je vakantie, kan je heel eenvoudig de familiekorting selecteren. De korting wordt ook hier direct van het totaalbedrag afgetrokken.

Molenheide korting Libelle

Libelle heeft een speciale actie gelanceerd waardoor je extra korting krijgt bij Molenheide.

Last minutes Molenheide

Heb je niet de mogelijkheid om je vakantie lange tijd op voorhand te boeken? Of heb je net beslist om eens een weekje of weekendje richting Molenheide te trekken? Dan zijn de last minute deals ideaal voor jou!

Molenheide aanbiedingen genoeg!

Dankzij bovenstaande vaste kortingen kan je jouw vakantie steeds met korting boeken. Je hebt geen reden meer om geen korting te verkrijgen tijdens het boeken.

Goedkoper naar Molenheide tips

Naast de Molenheide aanbiedingen zijn er ook nog enkele handige tips waardoor je kan besparen op jouw vakantie. Lees volgende tips en ontdek hoe jij kan besparen:

Ga op vakantie buiten de schoolvakanties – de schoolvakanties zijn steeds de duurdere periodes om naar Molenheide te gaan.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Luxe Landal met privé wellness!

Op zoek naar Luxe Landal accommodaties met privé wellness? We geven je de nodige tips en informatie om de vakantiehuisjes te vinden die jij nodig

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!