goedkoop-naar-landal

Goedkoop naar Landal Greenparks

Landal Greenparks of beter bekend als Landal heeft ruim 80 vakantieparken in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Genoeg vakantiebestemmingen dus voor een zalige vakantie. Maar hoe ga je nu goedkoop naar Landal Greenparks? We helpen je graag een handje en geven enkele nuttige tips waarmee jij direct heel wat euro’s kunt uitsparen.

Hoe boek je een goedkope vakantie bij Landal?

Zoals je waarschijnlijk verwacht zijn er enkele zaken waar je zelf invloed op hebt om te prijs van je vakantiehuisje te laten dalen of stijgen. Het is belangrijk dat je voor jezelf enkele keuzes maakt en zo eventueel iets goedkoper of iets duurder naar Landal GreenParks kan gaan.

 • Kies de type accommodatie
  Bij Landal GreenParks kan je verschillende type vakantiehuisjes boeken. Comfort: met alle benodigdheden voor een onvergetelijke vakantie. Luxe: vakantiehuisjes met alle comfort en extra’s zoals een privé-sauna, opgemaakte bedden, … Extra luxe: geniet van extra ruimte in je vakantiehuisje met veel luxe en van extra faciliteiten zoals een bubbelbad of jacuzzi in de tuin.
  Je kan het waarschijnlijk al raden. Hoe meer luxe je wil, hoe duurder je vakantie zal worden bij Landal. Kies je voor het type comfort. Dan betaal je het minste in vergelijking met de andere huisjes.
  Naast de drie voorgaande types zijn er ook nog andere type huisjes die misschien interessant kunnen zijn. Die speciale huisjes zijn bvb kinderaccommodaties, tree house, woodlodges, appartementen, hondenbungalows, eco-bungalow, strandhuisjes, safari, boswachterschalet, stacaravans en nog zoveel meer.
 • Boeken zonder korting
  Het lijkt misschien evident, maar veel mensen boeken zonder korting. Geen goede manier om een goedkope vakantie te boeken bij Landal. Zoek steeds naar een goede manier om korting te verkrijgen. Kijk bijvoorbeeld bij de actuele kortingen van Landal GreenParks.
 • De periode waarin je boekt
  Er zijn veel momenten waarop het interessant is om je vakantie te boeken. Denk maar aan de vroegboekkortingen door een lange tijd op voorhand te boeken, de last minute periode, … Kies daarom steeds een gepast moment uit om jouw vakantie te boeken. En het liefst met veel korting!
 • De periode wanneer je op vakantie wil gaan
  Heel wat mensen kiezen ervoor, of ze kunnen niet anders, om tijdens de populaire schoolvakanties op reis te gaan. Omdat de kinderen dan thuis zijn, door het bouwverlof, … Maar dit zijn steeds ook de duurdere periodes. Als je kan boek je best je vakantie buiten deze vakanties.
  PS: ga je naar een vakantiepark in het buitenland? Hou dan ook rekening met de schoolvakanties van dat land. Want dit kan er ook voor zorgen dat de prijzen duurder zijn dan gewoonlijk.

Dit zijn enkele belangrijke elementen die een invloed hebben op de prijs om goedkoop naar een vakantiepark van Landal te gaan. Hieronder verzamelen we enkele manieren waarmee jij korting kan verkrijgen om zo een goedkope vakantie te boeken bij Landal GreenParks.

Tips om goedkoop naar Landal GreenParks te gaan!

Vroegboekkorting bij Landal GreenParks

Hoe vroeger je boekt, hoe meer korting je krijgt! Boek je vakantie zo vroeg mogelijk om zo’n groot mogelijke korting te verkrijgen. De kortingen kunnen zo gemakkelijk oplopen tot 50 procent!

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Landal

Een handige manier om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en promoties bij Landal? Schrijf je in hun nieuwsbrief. Zo ontvang je direct de verschillende kortingen in je mailbox. Vandaag de dag schrijven niet veel mensen zich in op een nieuwsbrief. Maar soms kan het wel nuttig zijn om je in te schrijven.

Last minute vakantie bij Landal GreenParks

Boek je een last minute vakantie bij Landal GreenParks? Een goed idee! Want zo bespaar je direct heel wat euro’s. Je kan genieten van korting tot 50% bij het boeken van een last minute aanbieding. Bekijk hier alle last minute aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.