Vakantie Tips

Zwemmen met vissen bij Center Parcs (snorkelbad)

zwemmen met vissen center parcs
Zwemmen met vissen bij Center Parcs (snorkelbad)

Center Parcs staat bekend voor hun subtropische zwembaden in elk vakantiepark “Aqua Mundo”. Maar wist je dat je in bepaalde vakantieparken ook kunt zwemmen met vissen? In het snorkelbad kan jij prachtige vissen aanschouwen.

In welke Center Parcs parken kan je zwemmen met vissen?

Hoewel elk Center Parcs vakantiepark een subtropisch zwembad heeft, kan je niet bij elk park zwemmen met vissen. In volgende parken is een snorkelbad aanwezig waar jij tussen de vissen kunt zwemmen:

Ontdek de exotische vissen bij Center Parcs

Als je fan bent van alles dat onder water leeft? Dan moet je eens gaan snorkelen in één van bovenstaande Center Parcs vakantieparken. Dat kan trouwens ook als daguitstap! Je hoeft dus niet per se op vakantie naar Center Parcs om hiervan te kunnen profiteren.

Snorkel je graag en hou je van een exotische ervaring? Dan moet je naar het snorkelbad bij Center Parcs! Boek en jij zwemt binnenkort tussen de vissen.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Luxe Landal met privé wellness!

Op zoek naar Luxe Landal accommodaties met privé wellness? We geven je de nodige tips en informatie om de vakantiehuisjes te vinden die jij nodig

Overnachten in een boomhut bij Center Parcs!

Overnachten in een boomhut bij Center Parcs staat garant voor een onvergetelijke maar toch zeer comfortabele ervaring. Advontuurlijk overnachten maar met alle voorzieningen. Bij Center

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023