Beleef Winter Wonderland bij Center Parcs (Kerst)

Inhoudstabel

Kerst of de kerstvakantie is een magische periode om op vakantie te gaan! Ook bij Center Parcs kan je van extra sfeer & gezelligheid genieten tijdens deze periode. Jaarlijks komt de magische sfeer van Winter Wonderland Center Parcs terug naar alle Center Parcs vakantieparken.

Center Parcs Winter Wonderland in het kort

  • Van 15 november 2019 tot 02 februari 2020
  • Genieten van feestelijke versieringen & magische lichtjes
  • Leuke winterse activiteiten
  • Tropische warmte in de winter

Wat is Winter Wonderland bij Center Parcs?

In de winter periode wordt Center Parcs omgetoverd tot een werkelijk winter wonderland. Genieten in België, Nederland, Duitsland, … van de gezelligheid & sfeer die de winter met zich meebrengt.

Terwijl we in België & buurlanden niet zeker zijn van echt gezellig winters weer zoals vallende sneeuw, kan je dit gevoel wel krijgen bij Center Parcs Winter Wonderland. Alle elementen & uithoeken van de vakantieparken worden omgetoverd tot een echt winters landschap.

PS: Wist je trouwens dat je ook een kerstboom kunt huren bij Center Parcs? Zo is het in jouw bungalow nog net iets meer kerst.

Kerst vieren bij Center Parcs in 2019

De kerstperiode / kerstvakantie (kerstmis & nieuwjaar) zijn dé momenten waarop je gezellig samenkomt met vrienden en familie. Ten volle genieten & toch ontspannen tijdens de feestdagen, kan bij Center Parcs.

Geniet met je vrienden en/of familie van een vakantie bij Center Parcs.

Zet het nieuwe jaar spetterend in. Op klokslag 00:00 wordt het nieuwe jaar bij Center Parcs ingezet met vuurwerk. Even genieten van het licht spektakel & daarna klinken op het nieuwe jaar.

Dé Winter Wonderland activiteiten

De verschillende Winter Wonderland activiteiten verschillen van park tot park. Hieronder kan je overzichtelijk zien wat aanwezig is in welk park.

Activiteiten3-birdies parken4-birdies parken5-birdies parken
Kids Winter Paradevvv
Kids Winter Voorleesverhaaltjesvvv
Kids Winter Workshopvvv
Family Winter Quizvv
Winter Schminken & glitter tattoovv
Voorlees beer (BE,NL & DE)v
Snow Globe (BE, NL & DE)vv

3 birdies parken zijn: Park Zandvoort (NL), Parc Sandur (NL), Limburgse Peel (NL), Les Ardennes (BE), Park Eifel (DE), Park Nordseeküste (DE)

4 birdies parken zijn: De Huttenheugte (NL), Het Meerdal (NL), Port Zélande (NL), Erperheide (BE), Park Bostalsee (DE), Park Hochsauerland (DE)

5 birdies parken zijn: De Eemhof (NL), Het Heijderbos (NL), De Kempervennen (NL), De Vossemeren (BE), Bispinger Heide (DE), Park Allgäu (DE), Les Trois Forêts (FR), Le Lac d’Ailette (FR), Le Bois aux Daims (FR), Les Bois-Francs (FR), Les Hauts de Bruyères (FR), Village Nature Paris (FR)

Center Parcs Winter Wonderland aanbiedingen

Ontdek de aanbiedingen specifiek voor Center Parcs Winter Wonderland & kerst. Wil je meer tips om goedkoop naar Center Parcs te gaan of op zoek naar andere Center Parcs aanbiedingen?

Wanneer valt Center Parcs Winter Wonderland?

De Winter Wonderland gaat steeds door in de winterperiode.

Winter Wonderland 2019: 15 november ’19 – 02 februari ’20

Sharing = caring!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pocket
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

Center Parcs Bungalow Race ⇒ Cottages met hoge kortingen!

Eén van de betere manieren om een voordelige vakantie naar CenterParcs te scoren: De Center Parcs Bungalow Race! Tijdens deze interessante en populaire actie kan je jouw vakantie boeken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Binnenkort is het weer zo ver! Binnenkort kan je weer de beste vakantieparken boeken dankzij de Center Parcs Bungalow Race 2019! Bungalow

Center Parcs met baby
Center Parcs

Op vakantie naar Center Parcs met baby – 20 leuke tips

Een vakantie met baby is niet altijd evident. Als jonge ouders zie je een vakantie wel zitten, maar misschien best niet te ver. En hopelijk hebben ze ter plaatse al heel wat baby materiaal. Zo hoef je geen rekening te houden met een heel volksverhuis. Naar Center Parcs met baby is eigenlijk een ideale oplossing.

Center Parcs

Center Parcs De Vossemeren – aanbiedingen & tips

Eén van de beste vakantieparken van Center Parcs is De Vossemeren in Lommel (België). En meer dan terecht. Het is een fantastisch vakantiepark midden in de natuur. Ideaal voor een vakantie met een baby, peuter, kinderen of gewoon met vrienden. Jong en oud kunnen er terecht voor een zalige vakantie. Ontvangt €25 korting voor je

Waanzinnge woensdag CenterParcs ⇒ Aanbiedingen

Eén van de populaire acties om goedkoper naar CenterParcs te gaan is de Waanzinnige woensdag aanbieding van CenterParcs. Elke woensdag profiteer je van uitzonderlijke aanbiedingen. Het is dus zeker de moeite om te wachten tot woensdag om jouw vakantie te boeken. Woensdag deals bij CenterParcs De Waanzinnige Woensdag deals is één van de manieren om

Luxe CenterParcs met privé wellness (jacuzzi / sauna)

Het is tijd voor een welverdiende vakantie. En wat is er beter dan lekker genieten bij in één van de CenterParcs vakantieparken in een cottage met wellness. Alle CenterParcs vakantieparken beschikken over luxe accommodaties met een eigen privé sauna, privé jacuzzi, … Kortom, alles wat je nodig hebt om gewoon te genieten. Center Parcs VIP

De beste parken van Center Parcs

Als je denkt aan een vakantie in een vakantiepark, dan komt Center Parcs waarschijnlijk direct in je op. Center Parcs is op dit moment één van de populairste ketens voor vakantieparken. Met meer dan 20 vakantieparken verspreid over België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Wil je een vakantie boeken in één van deze parken, dan is

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.