Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Center Parcs Boomhut – Overnachten in de hoogte

Center Parcs biedt heel wat unieke overnachtingen aan. Eén van de populairste zijn de boomhutten. In 2 Center Parcs vakantieparken kan je overnachten in een boomhut. De “vakantiehuisjes” zijn voorzien van alles wat je verwacht van een Center Parcs vakantiehuisje. Wil jij (of je kind) binnenkort overnachten in een Center Parcs boomhut? Ontdek hieronder alles wat je moet weten.

Center Parcs boomhut vakantie

In 2 Center Parcs vakantieparken kan je genieten van een overnachting in een boomhut. Dat zijn de parken:

  • Center Parcs Bispinger Heide (Nabij Hamburg – Duitsland)
  • Center Parcs Le Boix aux Daims (Nabij Tours – Frankrijk)

(Vermoedelijk zal Center Parcs het aanbod aan vakantieparken met boomhut wel uitbreiden)

Je overnacht echt tussen de bomen. Deze speciale vakantiehuisjes (of cottages) zijn ideaal voor een unieke overnachting met kinderen. De kinderen zijn er echt dol op!

Alles wat je nodig hebt bij Center Parcs

Center Parcs heeft heel veel verschillende type accommodaties. Overnachten in een boomhut is één ervan. Je kunt kiezen tussen een premium of VIP boomhut. Het maakt niet uit welke type verblijf je kiest. Elk type bevat alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke / avontuurlijke ervaring.

Een Center Parcs boomhut verblijf boeken?

Zoals gezegd zijn de boomhutten in 2 vakantieparken beschikbaar:

Klik op bovenstaande link voor het park waar jij wil ovrnachten in een boomhut.

Overnachten bij Center Parcs in een boomhut met kinderen

Zo’n overnachting in een boomhut is ideaal met kinderen. Wil je hen verrassen met een avontuurlijke boomhut overnachting? Dan is dit het moment om jouw vakantie te boeken. Overnacht middenin de natuur, met alle voorzieningen die je nodig hebt. Laat je betoveren door het subtropisch zwembad Aqua Mundo en alle andere leuke activiteiten op de Center Parcs vakantieparken.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
met meenemen naar landal
Landal GreenParks

Landal – wat moet je zelf meenemen?

Vertrek je binnenkort op vakantie naar een Landal vakantiepark? Dan is het handig om te weten wat er allemaal aanwezig is in het vakantiepark of

Luxe Landal met privé wellness!

Op zoek naar Luxe Landal accommodaties met privé wellness? We geven je de nodige tips en informatie om de vakantiehuisjes te vinden die jij nodig

Klaar voor de zomer van 2024?