Vakantie Tips

Overnachten in een boomhut bij Center Parcs!

Overnachten in een boomhut bij Center Parcs staat garant voor een onvergetelijke maar toch zeer comfortabele ervaring. Advontuurlijk overnachten maar met alle voorzieningen. Bij Center Parcs kan het! Ontdek hier alles over de boomhutten bij Center Parcs.

Ontdek de boomhutten bij Center Parcs >

Center Parcs boomhut vakantie

In 2 Center Parcs vakantieparken kan je genieten van een overnachting in een boomhut. Dat zijn de parken: Center Parcs Bispinger Heide en Center Parcs Le Boix aux Daims. Je overnacht echt tussen de bomen. Deze speciale vakantiehuizen (of cottages) zijn ideaal voor een unieke overnachting met kinderen.

Alles wat je nodig hebt bij Center Parcs

Center Parcs heeft heel veel verschillende type accommodaties. Overnachten in een boomhut is één ervan. Je kunt kiezen tussen een premium of VIP boomhut. Het maakt niet uit welke type verblijf je kiest. Elk type bevat alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke / avontuurlijke ervaring.

Een Center Parcs boomhut verblijf boeken?

Zoals gezegd zijn de boomhutten in 2 vakantieparken beschikbaar:

Klik op bovenstaande link voor het park waar jij wil ovrnachten in een boomhut.

Overnachten bij Center Parcs in een boomhut met kinderen

Zo’n overnachting in een boomhut is ideaal met kinderen. Wil je hen verrassen met een avontuurlijke boomhut overnachting? Dan is dit het moment om jouw vakantie te boeken. Overnacht middenin de natuur, met alle voorzieningen die je nodig hebt. Laat je betoveren door het subtropisch zwembad Aqua Mundo en alle andere leuke activiteiten op de Center Parcs vakantieparken.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Luxe Landal met privé wellness!

Op zoek naar Luxe Landal accommodaties met privé wellness? We geven je de nodige tips en informatie om de vakantiehuisjes te vinden die jij nodig

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!