Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Luxe CenterParcs met privé wellness (jacuzzi / sauna)

Het is tijd voor een welverdiende vakantie. En wat is er beter dan lekker genieten bij in één van de CenterParcs vakantieparken in een cottage met wellness. Alle CenterParcs vakantieparken beschikken over luxe accommodaties met een eigen privé sauna, privé jacuzzi, … Kortom, alles wat je nodig hebt om gewoon te genieten.

Tip: Overzicht van alle luxe bungalows bij CenterParcs

Onvergetelijk genieten bij CenterParcs? Boek dan een bungalow met privé sauna & privé jacuzzi.

Center Parcs VIP cottages

Als je op vakantie gaat, dan mag het wel iets meer zijn natuurlijk. Je wil gewoon kunnen genieten. Genieten van elkaar, maar ook van de faciliteiten en mogelijkheden van je VIP bungalow. Elk vakantieparken van CenterParcs is uitgerust met enkele luxe VIP cottages. Maar wat houdt dat nu precies in?

  • Privéterras met bbq
  • Uitgeruste keuken met vaatwasser
  • Woonkamer met flatscreen TV & Bluetooth Soundsysteem
  • Badkamer met bubbelbad (jacuzzi), regendouche
  • Privé sauna
  • Elke dag verse broodjes bezorgd aan de deur

Let wel: per vakantiepark kunnen VIP cottages en de voorziening een klein beetje verschillen. Bekijk de gewenste accommodatie in detail voor de juiste voorzieningen.

Luxueus genieten bij CenterParcs

Wil je nog meer luxe dan in een VIP cottage? Bij CenterParcs kan je ook een EXCLUSIVE COTTAGE boeken. De eerste klas vakantiehuisjes bij CenterParcs. Zo kan je genieten van een privé jacuzzi buiten, privé sauna buiten en zoveel meer. Wil je je echt laten verwennen? Dan is de exclusive cottage jouw ideale keuze.

Tip: Exclusive cottages bij CenterParcs

Dé meest luxueuze vakantiehuisjes bij CenterParcs.

Wellness cottages bij CenterParcs

Center Parcs heeft enkele bijzondere vakantiehuisjes. Eén ervan is de Wellness Cottage. Genieten van je eigen jacuzzi, wellnessbadkamer met sauna. Kortom, alles om te genieten van een echte wellness vakantie.

De Wellness Cottages zijn beschikbaar in 2 Center Parcs parken.

Ontdek meer over de Center Parcs Wellness Cottage

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Center Parcs Erperheide plattegrond

Op zoek naar de plattegrond van Center Parcs Erperheide? Op de website van Center Parcs kan je de plattegrond downloaden als PDF. De plattegrond geeft

Klaar voor de zomer van 2024?