Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Dagje Center Parcs | Dagtickets & tips

Voor één van de populairste vakantieparken van België hoef je helemaal geen verblijf te boeken om te genieten van wat er allemaal te beleven valt. Je kunt gerust profiteren van een dagje Center Parcs. Krijg toegang tot Aqua Mundo (subtropisch zwembad van Center Parcs) en het indoor speeldorp. Maar je krijgt nog meer!

Of ontdek wat je kunt beleven tijdens een dagje Center Parcs

Bij welke parken kan je een dagticket kopen bij Center Parcs?

In elk Center Parcs vakantiepark in België kan je terecht om er een dagje te vertoeven.

Maar ook in Nederland zijn er verschillende vakantieparken waar je een dagje naartoe kunt.

Wat kost een dagje Center Parcs?

Wil je eens een dagje richting een Center Parcs vakantiepark zonder er te moeten overnachten? Dan koop je gewoon een dagticket. Prijzen variëren van park tot park. De prijs voor een dagticket ligt tussen de € 15 & € 25 euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen goedkoper.

Wil je enkel ‘s avonds (vanaf 17uur)? Dan zijn de tickets een stuk goedkoper. Ideaal om nog even een verfrissende duik te nemen in Aqua Mundo!

Dagje Center Parcs – Wat mag je verwachten?

De populairste activiteit in Center Parcs is natuurlijk het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Met in de hoofdrol het golfslagbad, de wildwaterbaan, … Maar daar stopt het natuurlijk niet bij. Center Parcs heeft heel wat meer te bieden dan enkel Aqua Mundo.

Je kunt ook profiteren van de overdekte speeltuinen en de verschillende buitenactiviteiten. Tegen betaling kan je eigenlijk van bijna elke activiteit (op het gekozen vakantiepark) gebruik maken.

Waarom een dagje naar Center Parcs?

We kunnen een boek volschrijven met redenen waarom je eens naar een Center Parcs vakantiepark moet gaan. Dat gaan we hier niet doen. Maar we geven wel even de leukste redenen mee waarom Center Parcs de moeite waard is (om te overnachten & voor de dagje Center Parcs).

  • Je komt terecht in een prachtige groene omgeving. Ideaal om tot rust te komen.
  • Geniet met volle teugen van het subtropisch zwembad Aqua Mundo
  • Tal van (unieke) activiteiten op elk vakantiepark
  • Een dag vol boordevol plezier (voor klein & oud)
  • Ideaal als voorsmaakje voor een echt verblijf op een Center Parcs vakantiepark

We kunnen het je alleen maar aanraden om eens een dagje naar Center Parcs te gaan. Tegen een zeer voordelige prijs kan jij genieten van alles wat Center Parcs te bieden heeft.

Nood aan energie? Laat je dan gerust ook lekker culinair verwennen in één van de vele restaurantjes of eetmogelijkheden op het gekozen vakantiepark.

> Koop je tickets voor een dagje Center Parcs <
> Ontdek wat je kunt beleven tijdens een dagje Center Parcs <

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
met meenemen naar landal
Landal GreenParks

Landal – wat moet je zelf meenemen?

Vertrek je binnenkort op vakantie naar een Landal vakantiepark? Dan is het handig om te weten wat er allemaal aanwezig is in het vakantiepark of

Luxe Landal met privé wellness!

Op zoek naar Luxe Landal accommodaties met privé wellness? We geven je de nodige tips en informatie om de vakantiehuisjes te vinden die jij nodig

Klaar voor de zomer van 2024?