Center Parcs Bungalow Race ⇒ Cottages met hoge kortingen!

Inhoudstabel

Eén van de betere manieren om een voordelige vakantie naar CenterParcs te scoren: De Center Parcs Bungalow Race! Tijdens deze interessante en populaire actie kan je jouw vakantie boeken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Binnenkort is het weer zo ver! Binnenkort kan je weer de beste vakantieparken boeken dankzij de Center Parcs Bungalow Race 2019!

logo-cpe

Hou mij op de hoogte

Wil je deze actie zeker niet missen? Laat dan hieronder je emailadres achter en wij houden je op de hoogte!

Bungalow Race 2019 – CenterParcs met korting

De CenterParcs Bungalow Race is dé periode om je CenterParcs vakantie te reserveren. In deze 8 daagse periode kan je al een bungalow boeken vanaf 14 euro per persoon per nacht. Het aanbod is heel beperkt geldig in tijd en in aantal beschikbare cottages. Snel zijn is dus dé boodschap om jouw CenterParcs vakantie veilig te stellen.

Op dinsdag 5 november 2019 kan je terug profiteren van deze speciale actie. Hou je klaar voor de beste deals!

CenterParcs Bungalow Race? Wat is het?

Dit is één van de terugkerende acties van Center Parcs. Eén of meerdere keren per jaar organiseren ze de Bungalow Race waarbij je een vakantie bij Center Parcs kan boeken tegen een zeer voordelige prijs.

Je kan al een cottage boeken vanaf €14 per persoon per nacht. In deze prijs zitten dan ook alle verplichte kosten (zoals reservatiekosten, bedlinnen, toeristenbelasting, …) Als je het uitrekent, dan boek je een zeer goedkope CenterParcs vakantie.

Tijdens zo’n Bungalow Race zijn de beschikbare cottages. Daarom is het belangrijk om als een van de eerste te kunnen boeken. Zo heb je nog de grootste keuze aan beschikbare cottages & aankomstdata.

Let op: de Bungalow Race duurt altijd slechts enkele dagen tot een week. En uitzonderlijk kan de actie nog eens verlengd worden.

Wanneer is de volgende Bungalow Race?

Het is moelijk om te voorspellen wanneer de volgende Bungalow Race zal plaats vinden. Maar één ding is zeker. Je moet er vooral snel bij zijn. De Bungalow Race duurt steeds slechts enkele dagen. En OP = OP!

Meestal organiseert CenterParcs zo’n Bungalow Race 1 keer in het voorjaar & 1 keer in het najaar. Hou deze pagina dus zeker in de gaten, of laat je emailadres achter, en blijf op de hoogte van de volgende Bungalow Race. Zo scoor je de goedkoopste CenterParcs vakantie!

Bungalow Race in België / Nederland / Duitsland

Er is één voordeel. In België wordt de Bungalow Race op een ander moment georganiseerd dan in Nederland. Daarom is het zeker interessant om e-mailadres hierboven in te vullen.

We houden je met plezier op de hoogte wanneer het moment aangebroken is om jouw CenterParcs vakantie te boeken met misschien wel dé grootste korting.

Is dit de beste actie van Center Parcs?

Center Parcs heeft regelmatig interessante aanbiedingen. Maar de Center Parcs Bungalow Race is een zeer voordelige manier om jouw Center Parcs vakantie te boeken.

Wanneer is de Center Parcs Bungalow Race?

Center Parcs organiseert 2 keer per jaar zo’n Bungalow Race. Maar de data worden slechts enkele dagen op voorhand gecommuniceerd. Laat je emailadres achter & we houden je op de hoogte!

Hoe laat start de Center Parcs Bungalow Race?

De Center Parcs Bungalow Race start meestal rond 9u ’s morgens.

Welke cottages kan je boeken?

Heel wat vakantieparken & verschillende type cottages / bungalows kan je boeken tijdens de Bungalow Race. Het is onmogelijk om op voorhand te voorspellen welke parken & cottages beschikbaar zullen zijn.

Sharing = caring!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pocket
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:
Center Parcs met baby
Center Parcs

Op vakantie naar Center Parcs met baby – 20 leuke tips

Een vakantie met baby is niet altijd evident. Als jonge ouders zie je een vakantie wel zitten, maar misschien best niet te ver. En hopelijk hebben ze ter plaatse al heel wat baby materiaal. Zo hoef je geen rekening te houden met een heel volksverhuis. Naar Center Parcs met baby is eigenlijk een ideale oplossing.

Beleef Winter Wonderland bij Center Parcs (Kerst)

Kerst of de kerstvakantie is een magische periode om op vakantie te gaan! Ook bij Center Parcs kan je van extra sfeer & gezelligheid genieten tijdens deze periode. Jaarlijks komt de magische sfeer van Winter Wonderland Center Parcs terug naar alle Center Parcs vakantieparken. Center Parcs Winter Wonderland in het kort Van 15 november 2019

Center Parcs

Center Parcs De Vossemeren – aanbiedingen & tips

Eén van de beste vakantieparken van Center Parcs is De Vossemeren in Lommel (België). En meer dan terecht. Het is een fantastisch vakantiepark midden in de natuur. Ideaal voor een vakantie met een baby, peuter, kinderen of gewoon met vrienden. Jong en oud kunnen er terecht voor een zalige vakantie. Ontvangt €25 korting voor je

Waanzinnge woensdag CenterParcs ⇒ Aanbiedingen

Eén van de populaire acties om goedkoper naar CenterParcs te gaan is de Waanzinnige woensdag aanbieding van CenterParcs. Elke woensdag profiteer je van uitzonderlijke aanbiedingen. Het is dus zeker de moeite om te wachten tot woensdag om jouw vakantie te boeken. Woensdag deals bij CenterParcs De Waanzinnige Woensdag deals is één van de manieren om

Luxe CenterParcs met privé wellness (jacuzzi / sauna)

Het is tijd voor een welverdiende vakantie. En wat is er beter dan lekker genieten bij in één van de CenterParcs vakantieparken in een cottage met wellness. Alle CenterParcs vakantieparken beschikken over luxe accommodaties met een eigen privé sauna, privé jacuzzi, … Kortom, alles wat je nodig hebt om gewoon te genieten. Center Parcs VIP

De beste parken van Center Parcs

Als je denkt aan een vakantie in een vakantiepark, dan komt Center Parcs waarschijnlijk direct in je op. Center Parcs is op dit moment één van de populairste ketens voor vakantieparken. Met meer dan 20 vakantieparken verspreid over België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Wil je een vakantie boeken in één van deze parken, dan is

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.