CenterParcs Bungalow Race ⇒ Cottages met hoge kortingen!

Eén van de betere manieren om een voordelige vakantie naar CenterParcs te scoren: De CenterParcs Bungalow Race! Tijdens deze interessante en populaire actie kan je jouw vakantie boeken tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

logo-cpe

Hou mij op de hoogte

Wil je deze actie zeker niet missen? Laat dan hieronder je emailadres achter en wij houden je op de hoogte!

Bungalow Race 2019 – CenterParcs met korting

De CenterParcs Bungalow Race is dé periode om je CenterParcs vakantie te reserveren. In deze 8 daagse periode kan je al een bungalow boeken vanaf 14 euro per persoon per nacht. Het aanbod is heel beperkt geldig in tijd en in aantal beschikbare cottages. Snel zijn is dus dé boodschap om jouw CenterParcs vakantie veilig te stellen.

De CenterParcs Bungalow Race. Wat is het?

Dit is één van de terugkerende acties van CenterParcs. Eén of meerdere keren per jaar organiseren ze de Bungalow Race waarbij je een vakantie bij CenterParcs kan boeken tegen een zeer voordelige prijs.

Je kan al een cottage boeken vanaf €14 per persoon per nacht. In deze prijs zitten dan ook alle verplichte kosten (zoals reservatiekosten, bedlinnen, toeristenbelasting, …) Als je het uitrekent, dan boek je een zeer goedkope CenterParcs vakantie.

Tijdens zo’n Bungalow Race zijn de beschikbare cottages. Daarom is het belangrijk om als een van de eerste te kunnen boeken. Zo heb je nog de grootste keuze aan beschikbare cottages & aankomstdata.

Let op: de Bungalow Race duurt altijd slechts enkele dagen tot een week. En uitzonderlijk kan de actie nog eens verlengd worden.

Wanneer is de volgende Bungalow Race?

Het is moelijk om te voorspellen wanneer de volgende Bungalow Race zal plaats vinden. Maar één ding is zeker. Je moet er vooral snel bij zijn. De Bungalow Race duurt steeds slechts enkele dagen. En OP = OP!

Meestal organiseert CenterParcs zo’n Bungalow Race 1 keer in het voorjaar & 1 keer in het najaar. Hou deze pagina dus zeker in de gaten, of laat je emailadres achter, en blijf op de hoogte van de volgende Bungalow Race. Zo scoor je de goedkoopste CenterParcs vakantie!

Bungalow Race in België / Nederland / Duitsland

Er is één voordeel. In België wordt de Bungalow Race op een ander moment georganiseerd dan in Nederland. Daarom is het zeker interessant om e-mailadres hierboven in te vullen.

We houden je met plezier op de hoogte wanneer het moment aangebroken is om jouw CenterParcs vakantie te boeken met misschien wel dé grootste korting.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.