Vakantie Tips

Center Parcs village nature bij Disneyland Parijs

Wil je een vakantie bij center parcs combineren? Goed nieuws. Voortaan kan je terecht bij center Parcs village nature op een boogscheut van Disneyland Parijs. De ultieme combinatie voor jong en oud!

Ontdek center Parcs village nature

Center Parcs bij village nature

Center Parcs village nature is het dichtste vakantiepark bij Disneyland Parijs. Het vakantiepark ligt op slechts 6 km (of 6 minuten rijden) van het pretpark. Ideaal dus om tijdens je verblijf in Village nature eens een dagje Disneyland Parijs mee te pikken.

Wat heeft het vakantiepark te bieden?

Center Parcs village nature is een typisch center Parcs vakantiepark. Geniet volop van huisjes middenin de natuur, vertoef onbeperkt in het subtropisch zwembad met al zijn faciliteiten. Daarnaast zijn er ook heel veel leuke center Parcs activiteiten. 

Center Parcs village nature heeft ook enkele unieke activiteiten voor u in petto. Denk maar aan een eigen kinderboerderij

Village nature – de cottages

Wil je verblijven in dit fantastische vakantiepark? Dan heb je keuze uit verschillende type cottages of vakantiehuisjes. Voor elk wat wils in village nature. 

Center Parcs dichtbij Disneyland Parijs

Geniet tijdens je vakantie ook van een uitstap naar Disneyland. Center Parcs village nature ligt op een boogscheut van het populairste pretpark van Europa. 

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Overnachten in een boomhut bij Center Parcs!

Overnachten in een boomhut bij Center Parcs staat garant voor een onvergetelijke maar toch zeer comfortabele ervaring. Advontuurlijk overnachten maar met alle voorzieningen. Bij Center

Last minute Landal GreenParks

Iedereen heeft het wel eens: het gevoel dat je er echt even helemaal tussenuit wilt, het liefst zo snel mogelijk. Even niet aan het werk

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023