Op vakantie naar Center Parcs met baby – 20 leuke tips

Een vakantie met baby is niet altijd evident. Als jonge ouders zie je een vakantie wel zitten, maar misschien best niet te ver. En hopelijk hebben ze ter plaatse al heel wat baby materiaal. Zo hoef je geen rekening te houden met een heel volksverhuis. Naar Center Parcs met baby is eigenlijk een ideale oplossing. Hieronder krijg je 20 leuke tips om volop te kunnen genieten van een vakantie met jouw baby.

Center Parcs met baby & veel kortingen!

Een vakantie naar Center Parcs is ideaal voor families met jonge kinderen (zelfs met een baby)! Er wordt zelfs gezegd dat Center Parcs dé vakantiebestemming bij uitstek is voor met een baby. In je eigen cottage (vakantiehuisje) staat alles voor je klaar: van babybedje tot kinderstoel.

Veel voordeel bij Center Parcs

Naast een volledig uitgeruste cottage, kan je ook het gratis babyservicepakket bestellen met verzorgingskussen, buggy, wipstoeltje & badje. Tegen betaling kan je ook een babypark verkrijgen.

Ontvang tot 20 procent familiekorting

Maar als kersverse ouders (of gewoon als je met een baby/kind naar Center Parcs gaat) kan je profiteren van extra veel korting. Zo geniet je van maar liefst 20% familiekorting (als er minstens 1 kind jonger is dan 13 jaar). En die korting kan je ook combineren met 20 procent vroegboekkorting & gratis activiteiten + voorkeursligging als je meer dan 2 maand op voorhand boekt.

Krijg tot 50% korting dankzij Dreambaby

De kans is groot dat je als ouders van een baby eens bij Dreambaby bent langsgegaan. Als je een aankoop doet bij Dreambaby ontvang je en Center Parcs promocode waarmee je tot 50 procent korting kan krijgen op je Center Parcs vakantie.

  • 35% korting op een weekendverblijf (vrij-ma)
  • 40% korting op een midweekverblijf (ma-vrij)
  • 50% korting op een weekverblijf (vrij-vrij of ma-ma)

Geldig in de vakantieparken: Center Parcs Erperheide, De Vossemeren, Les Ardennes, Het Meerdal, De Kempervennen, Port Zélande, Limburgse Peel, Le Lac d’Ailette, Les Trois Fôrets & Village Nature Paris.

Waarom naar Center Parcs met baby?

De vakantieparken van Center Parcs zijn volledig uitgerust voor een zorgeloze vakantie. Zelfs van zodra je jouw vakantie geboekt heb, kan je al beginnen genieten & relaxen. Center Parcs zorgt (bijna) voor alles.

“Heb je alles mee”- checklist: Omdat de vakantiehuisjes van Center Parcs heel goed uitgerust zijn met alles wat je nodig hebt, moet je enkel je persoonlijke zaken meenemen zoals kleding, persoonlijk babygerief, … Center Parcs heeft zelfs een checklist gepubliceerd met zaken waar jij moet voor kijken. Center Parcs zorgt voor de rest.
Heb je dan toch nog iets vergeten? Geen probleem! Er is een supermarkt op elke Center Parcs vakantiepark waar jij steeds terecht kan.

Volledig uitgerust cottages: De vakantiehuisjes van Center Parcs zijn zo goed ingericht dat je er bijna kan wonen. Een volledig ingerichte keuken, propere & handige badkamer en zalige bedden. Daarnaast kan je ook genieten van enkele extra services zoals eten naar je cottage laten brengen, ontbijt pakket, …

Er is veel te doen: Het is onmogelijk om je te vervelen bij Center Parcs. De kans is groot dat je enkele uren in Aqua Mundo (hun subtropisch zwembad) zult doorbrengen. Maar heb je daar even genoeg van, dan zijn er nog genoeg andere activiteiten die je kan doen. Zelfs met een baby.

Zwemmen met je baby bij Center Parcs

Op vakantie gaan is ook altijd naar het zwembad gaan. In elk vakantieparken van Center Parcs kan je genieten van het Aqua Mundo subtropisch zwembad. De Aqua Mundo zwembaden zijn ook steeds kind- & babyvriendelijk.

Zo heb je speciale familiekleedkamers om je in alle rust & met genoeg ruimte te kunnen omkleden. Je kan er ook eenvoudig je baby verversen of een gratis zwemluier aandoen.

Heeft je kindje er even genoeg van? Dan zijn er ook kinderstoelen of babyparken aanwezig zodat je kindje weer tot rust kan komen.

TIP: Kom zo vroeg mogelijk. Dan is het steeds het rustigs en kunnen jij & je kindje echt genieten van waterplezier.

Center Parcs met baby checklist

Als je op vakantie vertrekt, dan wil je natuurlijk niets vergeten! En daar hebben ze bij Center Parcs ook aan gedacht. Dankzij de Center Parcs checklist ga jij voorbereid op reis. Heb je toch iets vergeten? Geen probleem! Je kan het zeker kopen in de supermarkt op het vakantiepark van Center Parcs.

Baby activeiten in Center Parcs

Een hele dag in het zwembad zitten is ook niet altijd leuk! Gelukkig kan je naast veel waterplezier ook tal van andere activiteiten doen. Denk maar aan:

  • Leuk fietstochtje maken doorheen het park
  • Gaan wandelen in de natuur doorheen het park
  • Spelen in de KidsClub
  • De kinderboerderij bezoeken (als deze aanwezig is)

De beste Center Parcs parken voor met een baby

Ben je op zoek naar de beste CenterParcs parken voor met een baby? Dan zijn onderstaande vakantieparken zeker een aanrader:

Center Parcs De Huttenheugte

Het Center Parcs vakantiepark, gelegen in het Nederlandse Dalen, is ideaal voor een vakantie met je baby. Een super kinderspeelparadijs, subtropisch zwembad Aqua Mundo

1. Center Parcs Het Meerdal

2. Center Parcs Erperheide

3. Center Parcs Park Eifel

4. Center Parcs Les Trois Forêts

5. Center Parcs De Vossemeren

Center Parcs met baby tips

Nog op zoek naar interessante manieren om voordelig naar Center Parcs te gaan? Lees hieronder verder:

Ook interessant...

Big Five safari met kinderen in Zuid-Afrika

Safari met kinderen in Zuid-Afrika (Ontmoet de Big Five)

Sta je te popelen om op zoek te gaan naar de Big Five met kinderen in Zuid-Afrika? Zeker een aanrader als je het ons vraagt! Er zijn verschillende locaties waar je in Zuid-Afrika een safari kunt doen om de Big Five te gaan ontdekken. Er is één safaripark die dit heel gericht organiseert voor kinderen: ...

Lees meer

Center Parcs met Hemelvaart – aanbieding

Een vakantie bij Center Parcs is altijd een goed idee! Ook tijdens verlengde weekends zoals het Hemelvaart weekend. Wil jij ook met je gezin of vrienden naar Center Parcs met Hemelvaart? Ontdek hieronder hoe je de beste aanbieding kunt vinden. Naar Center Parcs met Hemelvaart > Center Parcs Hemelvaart aanbiedingen Als je ervoor kiest om ...

Lees meer

Plattegrond van Center Parcs De Vossemeren

Wil je jouw vakantie bij Center Parcs boeken maar had je graag eens de ligging van je cottage gezien? Of vertrek je binnenkort naar Center Parcs De Vossemeren en wil je een plattegrond van het park? De plattegrond van Center Parcs De Vossemeren geeft je de nodige informatie om jouw vakantie te boeken of je ...

Lees meer

Center Parcs Erperheide plattegrond

Op zoek naar de plattegrond van Center Parcs Erperheide? Op de website van Center Parcs kan je de plattegrond downloaden als PDF. De plattegrond geeft een kaart weer waarop alle elementen van het vakantiepark vermeld staan. Plattegrond Center Parcs Erperheide downloaden > Klik hier om de plattegrond van Center Parcs Erperheide te downloaden < Uitgebreide ...

Lees meer

Center Parcs woonboot – Overnachten op het water

Heb je altijd al eens willen overnachten op een boot? Dan kan je voortaan bij 3 Center Parcs vakantieparken gewoon doen! Een heerlijk gevoel van vrijheid. De Center Parcs boten zijn voorzien van alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. Ontdek meer over de Center Parcs woonboten > Wat mag je verwachten op ...

Lees meer

zwemmen met vissen center parcs

Zwemmen met vissen bij Center Parcs (snorkelbad)

Center Parcs staat bekend voor hun subtropische zwembaden in elk vakantiepark “Aqua Mundo”. Maar wist je dat je in bepaalde vakantieparken ook kunt zwemmen met vissen? In het snorkelbad kan jij prachtige vissen aanschouwen. In welke Center Parcs parken kan je zwemmen met vissen? Hoewel elk Center Parcs vakantiepark een subtropisch zwembad heeft, kan je ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force