Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

De beste Landal parken – België / Nederland / Duitsland

Ontdek de beste Landal parken!

De Landal GreenParks parken bevinden zich middenin de natuur. Met maar liefst 83 prachtige vakantieparken zit je bij Landal zeker goed voor een zalige vakantie. Hieronder hebben we de beste Landal parken opgesomd zodat jij direct het vakantiepark kunt vinden dat bij je past.

Landal met korting

Op vakantie gaan naar Landal GreenParks met korting. Wie wil dat nu niet? Bekijk hier de kortingen! TIP

Beste Landal parken (volgens Tripadvisor)

Tripadvisor is een populaire website die reviews verzameld van o.a. de Landal vakantieparken. Hieronder hebben we de top 3 beste Landal parken voor je opgelijst. Zo kan jij direct het beste vakantieparken vinden & ontdekken.

1. Hof van Saksen

- Gelegen in Drenthe
- Met zwemparadijs
- Spa & Welness
- Kindvriendelijk
- Exclusief genieten!

2. Landal Esonstad

- Gelegen bij De Waddenzee / Friesland
- Met indoorspeelparadijs
- Watersportfaciliteiten
- 18-holes golfbaan
- Exclusief genieten!

3. Landal Het Vennenbos

- Midden in de Brabantse kempen
- Subtropisch zwemparadijs
- Kindvriendelijk
- Spa & Wellness
- 100% genieten!

90 prachtige Landal GreenParks vakantieparken

Landal GreenParks is dé grootste aanbieder van vakantieparken in Europa. In totaal zijn er 90 prachtige vakantieparken verspreid over 9 Europese landen: Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Tsjechië & Hongarije. Op zoek naar de beste Landal parken per land?

Waarom kiezen voor een Landal vakantie?

beste landal park - vennenbos

Beste Landal vakantieparken met kinderen

Op vakantie gaan met kinderen is niet altijd evident. Gelukkig zijn er de vakantieparken van Landal GreenParks. Ideaal voor een vakantie met jong & oud. We hebben alle vakantieparken vergeleken en hieronder de beste Landal parken met kinderen voor je verzameld. 

1. Landal Aedelholt

2. Landal Coldenhove

3. Landal Sluftervallei

- Gelegen op de Waddeneilanden
- Kindvriendelijke accommodaties (bvb safaritenten)
- Overdekt zwembad met peuterbad

4. Landal Hoog Vaals

- Gelegen aan het 3-landen punt
- Overdekt zwembad met peuterbad & glijbaan
- Indoor speelparadijs
Beste landal parken België

Landal vakantieparken in België

In België zijn er 3 Landal GreenParks parken te vinden:

Het beste Landal park van België: 

beste landal parken nederland

Landal vakantieparken in Nederland

In Nederland zijn er maar liefst 56 vakantieparken van Landal GreenParks terug te vinden. Alle 56 parken hieronder oplijsten zou lijkt ons niet interessant. Daarom hebben we de beste parken van Nederland voor je opgezocht:

beste landal parken duitsland

Landal vakantieparken in Duitsland

In Nederland zijn er 10 vakantieparken van Landal GreenParks waar je terecht kan voor een zalige vakantie middenin de natuur.

De Landal GreenParks parken bevinden zich middenin de natuur. Met maar liefst 83 prachtige vakantieparken zit je bij Landal zeker goed voor een zalige vakantie. Hieronder hebben we de beste Landal parken opgesomd zodat jij direct het vakantiepark kunt vinden dat bij je past.

De beste Landal parken

Volgens Tripadvisor zijn onderstaande dé beste vakantieparken van Landal GreenParks.

 1. Hof van Sasken
 2. Landal Esonstad
 3. Landal Het Vennenbos

Maar ook wij hebben onze favoriete vakantieparken voor jouw opgesomd. Wij hebben onze keuze gemaakt op basis van de faciliteiten aanwezig op het park. Eén van de doorslaggevende factoren was de aanwezigheid van een subtropisch zwembad.

 1. Landal Het Vennenbos
 2. Landal De Lommerbergen

De beste Landal vakantieparken met kinderen

Een vakantieparke is dé ideale vakantiebestemming voor een vakantie met kinderen. Volgende vakantieparken van Landal GreenParks zijn aanbevolen voor wanneer je op vakantie gaat met kinderen. Zowel tieners als nog jonge baby’s.

 1. Landal Aelderholt
 2. Landal Coldenhove
 3. Landal Sluftervallei
 4. Landal Hoog Vaals
 5. Landal Miggelenberg

Op vakantie gaan met kinderen is niet altijd evident. Kinderen willen spelen, overnachten in leuke settings, … Landal heeft speciale kinderbungalows ontworpen waar kinderen zich meteen thuis zullen voelen. De kinderbungalows beschikt over leuke kindermeubels, kinderstoel(en), aankleedkussen, kinderbadje, …

Ontdek hier de leukste kinderaccommodaties bij Landal

Welk vakantiepark van Landal heeft een subtropisch zwembad?

Hoewel bijna alle vakantieparken van Landal GreenParks over een zwembad of zwemvijver beschikken, zijn er slechts 2 vakantieparken waar er een subtropisch zwembad of zwemparadijs aanwezig is.

De vakantieparken Landal Het Vennenbos & Landal De Lommerbergen zijn de vakantieparken waar je zo’n zwemparadijs kunt terugvinden. Het zwembad beschikt tevens ook over een golfslagbad & spectaculaire glijbanen. Zeker een aanrader voor een vakantie met kinderen.

TIP: Leuke ideeën om origineel te overnachten met kinderen.

Landal GreenParks parken met indoorspeeldorp

Naast het subtropisch zwembad beschikken enkele vakantieparken ook over een indoorspeelparadijs. Bij onderstaande vakantieparken kunnen kinderen zich uitleven in een grote indoorspeelhal met tal van spelletjes & activiteiten:

 • Landal Coldenhove
 • Landal Rabbit Hill
 • Landal Aelderholt
 • Landal Landgoed ‘t Loo
 • Landal Het Vennenbos
 • Landal De Lommerbergen
 • Hof van Saksen
 • Landal Het Land van Bartje
 • Landal Hoog Vaals

De beste Landal parken in België

De keuze voor het beste Landal park in België is snel gemaakt. Er zijn maar drie vakantieparken waar je terecht kan. Zo heb je Landal Mooi Zuttendaal (gelegen in Limburg), Landal Villages les Gottales (ook gelegen in Limburg) & Landal Village l’Eau d’Heure (gelegen in de Ardennen).

Elk vakantiepark heeft zijn voordelen & unieke eigenschappen, maar het beste Landal GreenParks vakantiepark van België is

De beste Landal parken in Nederland

In Nederland zijn er maar liefst 58 vakantieparken te vinden. Ze allemaal oplijsten zou niet overzichtelijk zijn. Dan houden we het maar bij de beste Landal parken van Nederland.:

 • Landal Hoog Vaals
 • Landal Aelderholt

Ontdek hier alle parken in Nederland

De beste Landal parken in Duitsland

Ook in Duitsland zijn er heel wat vakantieparken te vinden. Maar liefst 10 leuke vakantieparken voor een zalige vakantie.

Onze keuze voor beste Landal park van Duitsland gaat voor Landal Winterbergen. Ook tijdens de wintermaanden een favoriete bestemming voor een leuke skivakantie.

Landal middenin de natuur – aan zee, in het bos en in de bergen

Nood aan wat ontspanning of een weekendje weg middenin de natuur? Dan kies je voor Landal GreenParks. Elk park van Landal GreenParks ligt op de mooiste plekken doorheen Europa. Zo kan je genieten in België, Nederland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland en zelfs in Tsjechië & Hongarije. Ideale bestemmingen voor een fiets of wandelvakantie.

Kies je voor luxe of of liever een alleenstaande bungalow?

TIP: Goedkoop naar Landal GreenParks

Zo kies je het beste Landal GreenParks park

Met meer dan 80 vakantieparken kan het een heuse zoektocht zijn naar het beste Landal park dat bij jou of jullie gezelschap past. Gelukkig is er een eenvoudige manier om direct het beste of het meest passende vakantiepark van Landal te vinden. Op de website kan je alle parken met elkaar vergelijken & filteren op parkfacilitieten, activiteiten en bungalowfaciliteiten die jij nodig hebt!

Landal GreenParks parken kaart

Alle Landal GreenParks parken op één handige kaart. Zo kan je direct zien welke vakantieparken van Landal GreenParks bij jou in de buurt liggen of op een haalbare afstand met de auto. Hieronder kan je een kaart terugvinden met alle Landal vakantieparken. Klik op de kaart om in meer detail alle vakantieparken terug te vinden.

Nieuwste Landal GreenParks parken

Landal GreenParks blijft investeren en nieuwe vakantieparken uitbouwen. Er komen dus regelmatig nieuwe parken bij. De nieuwe vakantieparken van Landal GreenParks zijn:

 • Landal Kaatshuivel – vlakbij het pretpark De Efteling opende Landal een nieuw, luxe vakantiepark.
 • Landal De Vlinderhoeve – op de grens tussen Overijssel & Gelderland, nabij Zutphen & Deventer ligt Landal De Vlinderhoeve.
 • Landal Piperdam – In het prachtige Schotland in de regio Angus. Een idyllisch platteland. Ideaal voor een unieke vakantie
 • Landal Sandybrook – Gelegen in Engeland tussen Manchester & Birminigham kan je Landal Sandybrook terugvinden
Welk Landal park met baby

Welke Landal parken hebben subtropisch zwembad

Bij deze Landal parken met subtropisch zwembad

Welke parken hebben een subtropisch zwembad?

Heel wat vakantiegangers zijn op zoek naar de Landal parken met een subtropisch zwembad. Gelukkig hebben bijna alle vakantieparken van Landal GreenParks een zwembad en heel wat vakantieparken ook een subtropisch zwembad.

Landal of Center Parcs?

Twijfel je nog tussen een vakantie bij Landal GreenParks of Center Parcs? Vergelijk dan zelf Center Parcs & Landal GreenParks

Klaar voor de zomer van 2024?