Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Belvilla vakantiehuizen: Aanbiedingen met korting tot 40%!

Belvilla is in Europa dé grootste aanbieder van vakantiehuisjes. Wil je jouw volgende vakantie doorbrengen in een vakantiehuisje in Frankrijk, Spanje, Italië of …? Dan is Belvilla dé reiswebsite die je moet bezoeken!

Populaire Belvilla vakantiebestemmingen

Hoewel Belvilla actief is in heel Europa, zijn er enkele landen die momenteel populairder zijn. Zeker gezien de Corona pandemie.

  1. België
  2. Nederland
  3. Frankrijk
  4. Duitsland
  5. Spanje
  6. Italë
  7. Kroatië

Waarom boeken bij Belvilla?

Naast de nodige erkenningen (zoals bvb de Zoover Awards) beschikt Belvilla over een zeer ruim aanbod aan vakantiehuizen. Met meer dan 20.000 vakantiehuizen, appartementen & villa’s, is de kans groot dat je een geschikte vakantiewoning zult vinden.

Vakantiehuizen in optie – Bij Belvilla weten ze dat je niet zomaar een vakantiehuisje gaat boeken. Overleggen met je partner of eventueel met andere reisgezellen. Daarom introduceerden ze de “optie voor 24u”. Ben jij geïnteresseerd in een bepaalde vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend een optie zodat je nog kunt overleggen of om bvb je vervoer te regelen.

Last minute korting – Ben je op zoek naar een last minute aanbieding? Belvilla zorgt voor kortingen tot 40 procent wanneer je binnen de 2 maanden na boeking vertrekt.

Luxe vakantiehuizen met zwembad, sauna of jacuzzi

Boek je een vakantiehuisje? Dan wil je vaak genieten van de nodige luxe & comfort! Daarom kan je bij Belvilla eenvoudig zoeke naar vakantiehuizen met de nodige faciliteiten.

Belvilla Last Minute korting tot 40%

Wil je je Belvilla vakantiehuisje boeken met korting? Dan zijn er 2 dingen waarmee je direct een mooie korting kunt scoren. Schrijf je eerst in op de Belvilla nieuwsbrief.

Check de Belvilla last minute aanbiedingen en geniet zo van korting tot 40 procent. Heb je een leuk vakantiehuisje gevonden? Neem dan een optie voor 24 uur.

Belvilla Exclusive vakantiehuizen

Wil je net dat tikkeltje extra? Dan moet je kijken naar de Belvilla Exclusive vakantiehuizen. Zo kan je genieten van je meer dan verdiende vakantie. De Exclusive vakantiehuizen zijn voorzien van de beste faciliteiten & de nodige luxe:

  • (privé) zwembad
  • wellness
  • Gelegen op toplocaties
Is Belvilla betrouwbaar?

Belvilla is één van de grootste aanbieders in Europa voor vakantiehuizen. Ze bieden een platform aan waar eigenaars van vakantiehuizen hun pand te huur kunnen aanbieden. De vakantiehuizen worden steeds persoonlijk beoordeeld door de Belvilla specialisten.

Wanneer Belvilla betalen?

Tijdens het boeken van je vakantiehuis betaal je al een eerste deel. Het resterende deel betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Ontdek hier alles over de Belvilla betalingen.

Belvilla annuleringsvoorwaarden

Je Belvilla reservatie kan je eenvoudig annuleren door contact op te nemen met de Belvilla klantendienst. Ontdek hier alles over de annuleringsvoorwaarden.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Luxe Landal met privé wellness!

Op zoek naar Luxe Landal accommodaties met privé wellness? We geven je de nodige tips en informatie om de vakantiehuisjes te vinden die jij nodig

Center Parcs Erperheide plattegrond

Op zoek naar de plattegrond van Center Parcs Erperheide? Op de website van Center Parcs kan je de plattegrond downloaden als PDF. De plattegrond geeft

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?