Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

5 x Kindvriendelijke All Inclusive Vakantie in Turkije

Een vakantie met het gezin is altijd een speciaal moment, vooral als het gaat om een all-inclusive vakantie in een prachtig land als Turkije. Er zijn talloze kindvriendelijke hotels en resorts die zich richten op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor zowel ouders als kinderen. In dit artikel nemen we je mee door alles wat je moet weten over het plannen van een kindvriendelijke all-inclusive vakantie in Turkije.

Onze favoriete kindvriendelijke hotels in Turkije

Turkije heeft een breed scala aan kindvriendelijke hotels en resorts. Hier zijn enkele van onze favorieten:

  1. Liberty Hotels Lara: Dit hotel in Antalya biedt een kinderclub, een speeltuin en een kinderzwembad. Daarnaast zijn er ook tal van activiteiten voor volwassenen.
  2. Voyage Belek Golf & Spa: Gelegen in Belek, dit resort heeft een kinderclub, speeltuinen, en een scala aan watersporten.
  3. Club Marvy: Dit resort in Izmir heeft een kinderclub, een tienerclub en tal van activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Wat is een kindvriendelijke all-inclusive vakantie?

Een kindvriendelijke all-inclusive vakantie is een vakantiepakket waarbij alle maaltijden, drankjes, activiteiten en vaak ook de vluchten inbegrepen zijn in de prijs. Deze vakanties zijn specifiek ontworpen met gezinnen in gedachten. Dit betekent dat er speciale faciliteiten en activiteiten voor kinderen zijn, zoals kinderclubs, zwembaden en speeltuinen, evenals entertainmentprogramma’s om hen bezig te houden. Zo kan jij al ouder ook genieten van een welverdiende vakantie.

Waar moet je op letten?

Bij het kiezen van een kindvriendelijke all-inclusive vakantie in Turkije, zijn er een paar dingen waar je op moet letten:

  1. Faciliteiten: Zorg ervoor dat het resort of hotel kindvriendelijke faciliteiten heeft zoals kinderzwembaden, speeltuinen en kinderclubs.
  2. Veiligheid: Het resort of hotel moet veilige en beveiligde gebieden hebben waar kinderen kunnen spelen en verkennen.
  3. Maaltijden: Kijk of het resort speciale kindermenu’s biedt.
  4. Activiteiten: Controleer of er voldoende activiteiten en entertainment voor kinderen zijn.

Leuke regio’s

Er zijn veel regio’s in Turkije die perfect zijn voor een kindvriendelijke all-inclusive vakantie. Enkele van de beste zijn Antalya, Bodrum en Izmir. Deze gebieden staan bekend om hun prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en kindvriendelijke activiteiten.

Bij welke reisorganisatie boeken?

Er zijn verschillende reisorganisaties die all-inclusive vakanties naar Turkije aanbieden. Enkele van de meest populaire zijn TUI, Corendon en Sunweb. Ze bieden een breed scala aan pakketten die passen bij verschillende budgetten en behoeften.

Wanneer moet je boeken?

We raden iedereen aan om te boeken met de vroegboekkortingen.

Veelgestelde vragen over kindvriendelijke all-inclusive vakantie in Turkije

Is Turkije een veilige bestemming voor gezinnen? Ja, Turkije is over het algemeen een veilige bestemming voor gezinnen. Echter, net als bij elke vakantie, is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en op de hoogte te blijven van de lokale situatie.

Wat is de beste tijd om naar Turkije te gaan? De beste tijd om naar Turkije te gaan is tussen april en oktober, wanneer het weer warm en zonnig is.

Hebben mijn kinderen een visum nodig om naar Turkije te reizen? Nee, sinds maart 2020 hoeven Belgische reizigers geen visum meer aan te vragen.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
Klaar voor de zomer van 2024?