Goedkoop overnachten in Praag

Maak je een stedentrip richting het mooie Tsjechische Praag? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar manieren om goedkoop te overnachten in Praag. We helpen je graag op weg en zetten enkele handige tips & hotels voor jouw op een rijtje. Zo hoef je geen zoektocht te beginnen tussen de honderden / duizenden hotels in Praag.

Goedkoop hotel in centrum Praag

Eén van de beste manieren om goedkoop te overnachten in Praag, is via een goedkope deal. Verschillende hotels geven kortingen. Ben je echt op zoek naar een koopje en ga je voor de laagste prijs? Hieronder kan je enkele interessante deals terugvinden. Ideaal om extra budget over te houden voor tijdens je verblijf in Praag.

Booking.com

Goedkope hotels in Praag

We hebben zelf ook een zoektocht gedaan naar de goedkoopste hotels in Praag. Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende voorkeuren.

  • Ligging in het centrum van Praag
  • Een (zeer) goede beoordeling van andere reizigers
  • Prijs / kwaliteit dé beste hotels in Praag

Uit onze zoektocht zijn volgende hotels naar boven gekomen. Natuurlijk zijn er nog andere interessante hotels. Heb je geen tijd om zelf een grondig onderzoek te doen of geen zin om dit uitvoerig te bekijken? Dan zijn volgende hotels zeker aan te raden voor je verblijf in Praag.

Motel One Prague

Dit hotel, in het hartje van Praag, heeft alles wat je nodig hebt voor een zalig verblijf in Praag. Lekker ontbijt, centrale ligging, goede reviews & een voordelige prijs! Ontdek meer over deze accommodatie.

Prague Old Town Apartment

Dit volledig uitgerust appartement is volledig uitgerust en is één van de populairste accommodaties in Praag. Samen met de hoge reviews, centrale ligging & voordelige prijs is Prague Old Town Apartment de ideale verblijfplaats. Ontdek meer over deze accommodatie.

Greg Apartments Kampa Prague

Tijdens ons verblijf in Praag sliepen we in dit appartement. Je verblijft in het centrum van Praag met alle faciliteiten die je nodig hebt. Winkels, bars & restaurants in de buurt. Samen met een voordelige prijs, is dit een echte aanrader. Ontdek meer over deze accommodatie.

Tips om een goedkope overnachting te vinden

Een goedkope overnachting vinden in Praag is niet altijd evident. Maar dankzij volgende tips geraak je toch al een heel eind :-). PS: wij passen deze tips ook toe!

  • Boek je hotel lang genoeg op voorhand!
  • Boek een hotel met gratis annulatie. Heb je een beter / goedkoper alternatief gevonden? Dan kan je altijd kosteloos annuleren. Zeker via Booking.com
  • Wees flexibel in je reisdata. Vergelijk de verschillende periodes in je zoektocht naar een voordelige verblijfplaats.
  • De goedkoopste is niet altijd een goede keuze. Naast de prijs is het ook belangrijk dat je de ratings / reviews leest van andere reizigers.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.