Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Vakantie met kinderen – de leukste vakanties

Zoek je ook een geschikte vakantie met kinderen? Niet altijd even eenvoudig. Ook wij hebben uren zitten zoeken voor een geschikte oplossing. Hieronder kan je terugvinden wat wij zouden doen voor een vakantie met onze kinderen.

All inclusive vakantie met kinderen

Eén van de populaire manieren om met de kinderen op vakantie te gaan, is een all inclusive vakantie met zwembadparadijs. Kinderen kunnen zich een hele dag uitleven in het zwembad.

Ontdek de kindvriendelijke all inclusive vakanties

Vakanties met kinderanimatie

De ideale vakantie voor ouders met kinderen is een vakantiebestemming met kinderanimatie. Kinderen worden tijdens de dag bezig gehouden met een animatieteam. Leuke spelletjes, knutselen, … Kinderen hebben de tijd van hun leven.

Kamperen met kinderen

Een andere manier om op vakantie te gaan, is kamperen. Kinderen kunnen genieten van het campingleven, aan het zwembad, in de speeltuin, … Eenmaal geproefd van wat kamperen te bieden heeft, willen kinderen vaak niets anders meer.

Wat willen de kinderen op vakantie?

Als ouder weet je dat je pas kunt genieten van je vakantie, als je kinderen ook aan het genieten zijn. Ontevreden kinderen zorgen er vaak voor dat je ook niet kunt genieten van je meer dan verdiende vakantie.

  • Spelletjes spelen
  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Kinderanimatie

Vakantie met kinderen – handige tips

Wil je zeker zijn dat je vakantie met de kids een succes zal zijn? Dan hebben we enkele tips voor een geslaagde kindvriendelijke vakantie.

Wees voorbereid

Kinderen kunnen vaak onvoorspelbaar zijn. Zorg er dan voor dat je al de rest wel geregeld & voorbereid hebt. Denk maar aan het vervoer van/naar de luchthaven, bagage, …

Spreek af met je partner wie voor wat kijkt (kinderen, vervoersbewijzen, bagage, …)

Zorg voor een tijdschema

Een zorgeloze vakantie staat vaak gelijk als een vakantie met tijdsschema. Kinderen hebben structuur nodig (meer dan dat ze zelf denken). Stel een tijdsschema op zodat ze weten wat & wanneer er iets zal gebeuren.

Denk bijvoorbeeld aan bepaalde (culturele) uitstapjes.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
jetlag voorkomen
Tips

Hoe voorkom je een jetlag?

Ga je met het vliegtuig op reis naar een andere tijdzone? Dan bestaat de kans dat je een jetlag gaat krijgen. Zeker bij reizen waarbij

TUI 2e persoon gratis mee op reis

Wil je extra goedkoop op vakantie vertrekken? Dan kan je bij vaak profiteren van een waanzinnige promo: 2e persoon gratis. Je bespaart zo tot 50%

Klaar voor de zomer van 2024?