Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Sunweb Kinderkorting – geniet van veel voordeel

Bij Sunweb kan je terecht voor veel familievakanties. Maar op vakantie gaan met kinderen wil vaak zeggen dat je tijdens de schoolvakanties moet reizen. Dit zijn dan vaak ook de duurdere vakantieperiodes. En dat weten ze bij Sunweb! Daarom hebben we ze de Sunweb Kinderkorting gelanceerd.

Sunweb kinderkorting >

Sunweb Kinderkorting: 100% korting

Op een groot aantal vakanties kan je profiteren van 100% kinderkorting op het hotel en de maaltijden voor het eerste kind. Zo kost jouw volgende vakantie met je kinderen een stuk minder geld. Geld die je kan spenderen tijdens je vakantie om alles nog leuker en onvergetelijker te maken.

Kinderen blij, ouders blij

Het is een ongeschreven kennis dat wanneer de kinderen blij zijn op vakantie, dat de ouders dat automatisch ook zijn. En dat klopt ook wel. Kinderen die blij zijn en vrijuit kunnen spelen en genieten van hun vakantie, laten toe dat ouders dat ook kunnen doen.

Bij Sunweb denken ze ook aan de ouders voor het boeken van de vakantie. Met de kinderkorting worden de vakanties een stuk goedkoper. De vakantie heeft een minder grote impact op het gezinsbudget.

Met de kinderen op vakantie

Een vakantie met (kleine) kinderen niet altijd evident. Je moet (veel) meer meenemen op reis dan wanneer je als ouder alleen op vakantie vertrekt. Daar hebben ze bij Sunweb ook aan gedacht.

De hotels zijn vaak goed uitgerust en klaar om jouw kinderen te ontvangen. Denk maar aan kinderbedjes, aangepaste accommodaties, ..

Ook interessant:

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
jetlag voorkomen
Tips

Hoe voorkom je een jetlag?

Ga je met het vliegtuig op reis naar een andere tijdzone? Dan bestaat de kans dat je een jetlag gaat krijgen. Zeker bij reizen waarbij

TUI 2e persoon gratis mee op reis

Wil je extra goedkoop op vakantie vertrekken? Dan kan je bij vaak profiteren van een waanzinnige promo: 2e persoon gratis. Je bespaart zo tot 50%

De Mol locaties – Alle landen

De Mol is misschien wel hét populairste programma die in het voorjaar op de zender Play4 te bekijken is. Elk jaar neemt Gilles De Coster

Klaar voor de zomer van 2024?