Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Riu Hotels boeken

Bij de RIu Hotels beleef je een onvergetelijke vakantie. De hotels zijn altijd goed gelegen op unieke locaties, je kunt er overheerlijke culinair genieten en profiteren van de een onberispelijke service! WIl je een Riu hotel boeken? Je zult het je niet beklagen!

> Ontdek alle Riu hotels

Riu hotels boeken via TUI

Wil je ook eens in de watten worden gelegd tijdens jouw vakantie? Boek dan een Riu hotel via Tui.be. Bij de Riu hotels is alles mogelijk! Van lekker eten, tot verfrissende duiken met zowel inspanning (sporten) als ontspanning.

Riu hotel bestemmingen

De Riu hotels bevinden zich voornamelijk in Spanje. Daar is de groep ook oorspronkelijk gestart. Maar ondertussen zijn de Riu hotels overal ter wereld te vinden.

Ontdek hier waar de Riu hotels zich overal bevinden

Populaire Riu hotels

De populairste Riu hotels bevinden zich onder andere in Gran Canaria en Mallorca. Voornamelijk op Spaanse vakantiebestemmingen kan je de Riu hotels terugvinden.

Last minute Riu hotel boeken

Wil je een last minute Riu hotel boeken? Ga dan vliegensvlug naar Tui. Daar krijg je een groot aanbod aan last minute deals. Stel jouw vakantie veilig en boek vandaag nog.

All inclusive Riu Hotels

In de Riu hotels kan je genieten van all inclusive vakantie. Vanaf het eerste moment dat je wakker wordt staat de all-inclusive service voor je klaar. Genieten van sport, entertainment, activiteiten voor kinderen & volwassen, … Je komt niets te kort in de Riu hotels.

Soorten Riu hotels

Er zijn 3 soorten Riu hotels die je kunt boeken.

  • Riu Classic: dit zijn de gekende all inclusive hotelvakanties voor met je gezin of familie. Boek je een Riu Classic hotel dan mag je je verwachten aan veel ontspanning, lekker eten & voornamelijk genieten.
  • Riu Plaza hotels: deze hotels bevinden zich in een stad. De ideale bestemming voor een citytrip. Wil je een Riu Plaza hotel boeken? Check dan zeker eens de nieuwe bestemmingen in Berlijn en Dublin.
  • Riu Palace hotels: De Riu Palace hotels zijn de meest luxueuze resorts die je kunt vinden. Gelegen vlak aan het strand, uitgebreide wellness & entertainment mogelijkheden.

Weet jij al welke vakantie je gaat boeken?

> Boek je Riu hotel vakantie via Tui

Leestips:

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

De Mol locaties – Alle landen

De Mol is misschien wel hét populairste programma die in het voorjaar op de zender Play4 te bekijken is. Elk jaar neemt Gilles De Coster

Cruises met vlucht inbegrepen

Een cruise vakantie kan bijna van over de hele wereld. Er zijn bepaalde cruises die vertrekken in België (Zeebrugge). Maar het grootste deel cruises vertrekt

all inclusive resort
last minute

Top 10 all inclusive resorts

Op vakantie naar een all inclusive resort? We hebben ze voor je uitgezocht. Boek je jouw all inclusive vakantie in één van onderstaande resorts, dan

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?