Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Must haves voor op reis

Ken je het gevoel? Je staat klaar om op reis te vertrekken, maar je voelt dat je iets vergeten bent. Iets wat we allemaal hebben. Maar dit gevoel kan je zoveel mogelijk wegwerken door gebruik te maken van checklists. Op die checklists zouden onderstaande must haves voor op reis zeker moeten staan. Ze zorgen er namelijk voor dat je minder zorgen hebt en extra kan genieten van je vakantie.

Reislader met meerdere USB poorten

Op reis kan je niet genoeg opladers meehebben. We moeten meer en meer gadgets van stroom voorzien zoals: een smartphone, tablet, smartwatch, GoPro, … Dankzij deze eerste must have heb je genoeg USB poorten om al deze toestellen op te laden.

Prijs: 34,95 EUR – Bestellen

Powerbank van min. 10.000mAh

Op vakantie heb je altijd stroom te kort. En dan steeds op de momenten wanneer je de perfecte foto kan trekken is de batterij van je smartphone of GoPro plat. Vervelend. Daarom moet elke reiziger of vakantieganger een powerbank (externe batterij) met zich meedragen. Kies voor een degelijke batterij van minimum 10.000mAh.

Prijs: 23,99 EUR – Bestellen

 

Universeel stopcontact met USB

Eenmaal toegekomen op je vakantiebestemming merk je dat ze geen “normale” stopcontacten hebben zoals wij die gewend zijn. Je hoeft niet ver te reizen om dit mee te maken. In Engeland & Ierland maken ze gebruik van een andere versie. Daarom is zo’n universeel stopcontact zeker een must have voor jouw volgende vakantie.

Prijs: 16,89 EUR – Bestellen

Back-up systeem voor je foto’s

Herinneringen van onze vakanties zijn heel waardevol. We willen geen enkele foto of video kwijt geraken. Daarom zijn back-ups enorm belangrijk, maar niet altijd evident wanneer je op vakantie bent. Dankzij de WD My Passport Wireless Pro is back-uppen kinderspel. Je steekt je SD kaart erin en het toestel gaat zelf de foto’s of video’s gaan backuppen. Je hebt geen computer nodig. Er zijn verschillende versies beschikbaar: 1TB, 2TB, 3TB en 4TB.

Prijs: vanaf 149 EUR – Bestellen

Audiojack splitter

Ga je met 2 op reis? Dan gebeurt het waarschijnlijk wel eens dat je ergens een lange tijd moet wachten en, om de tijd te doden, samen een film kijkt of naar muziek luistert. Dan is deze kleinste must have zeker een aanrader. Hiermee kan je met twee (of meerdere mensen) naar hetzelfde geluid luisteren.

Prijs: 17,99 EUR – Bestellen

De ultieme reisgids

Zorg ervoor dat je steeds alle pareltjes van je reisbestemming gaat ontdekken. De minder toeristische stukken zijn meestal nog mooier dan de populaire bezienswaardigheden. Een handige reisgids kan dan zeker niet ontbreken op jouw vakantie checklist.

Ontdekken

Slaapmasker

Ben je een moeilijke slaper? Moet het steeds donker zijn voor jou om te kunnen slapen? Dan raden we je aan om een handig slaapmasker te kopen. Hierdoor kan je sneller in slaap vallen op de luchthaven, in het vliegtuig, op de bus, in de auto en op vakantie.

Ontdekken

Een handige lijst van must haves voor jouw volgende reis. Heb je zelf nog zaken die zeker niet in jouw valies mogen ontbreken? Laat het weten in een comment.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

De Mol locaties – Alle landen

De Mol is misschien wel hét populairste programma die in het voorjaar op de zender Play4 te bekijken is. Elk jaar neemt Gilles De Coster

Cruises met vlucht inbegrepen

Een cruise vakantie kan bijna van over de hele wereld. Er zijn bepaalde cruises die vertrekken in België (Zeebrugge). Maar het grootste deel cruises vertrekt

all inclusive resort
last minute

Top 10 all inclusive resorts

Op vakantie naar een all inclusive resort? We hebben ze voor je uitgezocht. Boek je jouw all inclusive vakantie in één van onderstaande resorts, dan

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?