Must haves voor op reis

Ken je het gevoel? Je staat klaar om op reis te vertrekken, maar je voelt dat je iets vergeten bent. Iets wat we allemaal hebben. Maar dit gevoel kan je zoveel mogelijk wegwerken door gebruik te maken van checklists. Op die checklists zouden onderstaande must haves voor op reis zeker moeten staan. Ze zorgen er namelijk voor dat je minder zorgen hebt en extra kan genieten van je vakantie.

Reislader met meerdere USB poorten

Op reis kan je niet genoeg opladers meehebben. We moeten meer en meer gadgets van stroom voorzien zoals: een smartphone, tablet, smartwatch, GoPro, … Dankzij deze eerste must have heb je genoeg USB poorten om al deze toestellen op te laden.

Prijs: 34,95 EUR – Bestellen

Powerbank van min. 10.000mAh

Op vakantie heb je altijd stroom te kort. En dan steeds op de momenten wanneer je de perfecte foto kan trekken is de batterij van je smartphone of GoPro plat. Vervelend. Daarom moet elke reiziger of vakantieganger een powerbank (externe batterij) met zich meedragen. Kies voor een degelijke batterij van minimum 10.000mAh.

Prijs: 23,99 EUR – Bestellen

 

Universeel stopcontact met USB

Eenmaal toegekomen op je vakantiebestemming merk je dat ze geen “normale” stopcontacten hebben zoals wij die gewend zijn. Je hoeft niet ver te reizen om dit mee te maken. In Engeland & Ierland maken ze gebruik van een andere versie. Daarom is zo’n universeel stopcontact zeker een must have voor jouw volgende vakantie.

Prijs: 16,89 EUR – Bestellen

Back-up systeem voor je foto’s

Herinneringen van onze vakanties zijn heel waardevol. We willen geen enkele foto of video kwijt geraken. Daarom zijn back-ups enorm belangrijk, maar niet altijd evident wanneer je op vakantie bent. Dankzij de WD My Passport Wireless Pro is back-uppen kinderspel. Je steekt je SD kaart erin en het toestel gaat zelf de foto’s of video’s gaan backuppen. Je hebt geen computer nodig. Er zijn verschillende versies beschikbaar: 1TB, 2TB, 3TB en 4TB.

Prijs: vanaf 149 EUR – Bestellen

Audiojack splitter

Ga je met 2 op reis? Dan gebeurt het waarschijnlijk wel eens dat je ergens een lange tijd moet wachten en, om de tijd te doden, samen een film kijkt of naar muziek luistert. Dan is deze kleinste must have zeker een aanrader. Hiermee kan je met twee (of meerdere mensen) naar hetzelfde geluid luisteren.

Prijs: 17,99 EUR – Bestellen

De ultieme reisgids

Zorg ervoor dat je steeds alle pareltjes van je reisbestemming gaat ontdekken. De minder toeristische stukken zijn meestal nog mooier dan de populaire bezienswaardigheden. Een handige reisgids kan dan zeker niet ontbreken op jouw vakantie checklist.

Ontdekken

Slaapmasker

Ben je een moeilijke slaper? Moet het steeds donker zijn voor jou om te kunnen slapen? Dan raden we je aan om een handig slaapmasker te kopen. Hierdoor kan je sneller in slaap vallen op de luchthaven, in het vliegtuig, op de bus, in de auto en op vakantie.

Ontdekken

Een handige lijst van must haves voor jouw volgende reis. Heb je zelf nog zaken die zeker niet in jouw valies mogen ontbreken? Laat het weten in een comment.

Ook interessant...

Roadtrip Europa met kinderen (voor het hele gezin)

Een roadtrip door Europa met kinderen is een onvergetelijk avontuur vol ontdekking en plezier. Van de prachtige kustlijnen van Portugal tot de majestueuze Alpen in Zwitserland, Europa biedt een schat aan diversiteit en cultuur die perfect is voor een gezinsvakantie. Of je nu met de auto of camper reist, er zijn tal van mooie plekken ...

Lees meer

musthave-reis-apps

Must have apps voor jouw volgende reis

De enige metgezel die altijd meegaan op reis is je smartphone (ook bij ons). Om je reis aangenamer / makkelijker te maken zijn er tal van apps die je kunt installeren. Zo gaan er heel wat deuren voor je open tijdens je reis en kan je nog meer genieten van je welverdiende vakantie! Google Maps ...

Lees meer

jetlag voorkomen

Hoe voorkom je een jetlag?

Ga je met het vliegtuig op reis naar een andere tijdzone? Dan bestaat de kans dat je een jetlag gaat krijgen. Zeker bij reizen waarbij er een groot tijdsverschil is tussen België & je vakantiebestemming. Denk maar aan Australië, Amerika, Canada, … Wat is een jetlag? Een jetlag is een tijdelijke slaapstoornis die optreedt wanneer ...

Lees meer

valentijn weekendje weg

Valentijn Weekendje weg: 5 top adresjes

Valentijn, de dag van de liefde, is de perfecte gelegenheid om je partner te verrassen met een romantisch weekendje weg. Of je nu kiest voor een gezellige stad, een idyllisch platteland of een luxe resort, er zijn talloze bestemmingen die de perfecte setting bieden voor een onvergetelijk Valentijnsweekend. We nemen je graag mee naar enkele ...

Lees meer

Sunweb kinderkorting

Sunweb Kinderkorting – geniet van veel voordeel

Bij Sunweb kan je terecht voor veel familievakanties. Maar op vakantie gaan met kinderen wil vaak zeggen dat je tijdens de schoolvakanties moet reizen. Dit zijn dan vaak ook de duurdere vakantieperiodes. En dat weten ze bij Sunweb! Daarom hebben we ze de Sunweb Kinderkorting gelanceerd. Sunweb kinderkorting > Sunweb Kinderkorting: 100% korting Op een ...

Lees meer

TUI kinderen gratis op vakantie

TUI – Kinderen gratis op vakantie PROMO

TUI kinderen gratis op vakantie: de ideale gezinsreis Als je aan een vakantie met het hele gezin denkt, kan de kostenberekening snel oplopen. Gelukkig heeft TUI een geweldige aanbieding waarbij kinderen gratis mee op vakantie kunnen. Deze promo voor kinderen maakt het mogelijk om zonder zorgen te genieten van een heerlijke vakantie, zonder dat je ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force