Last Minute een weekendje weg – enkele handige tips

Inhoudstabel

Je hebt nood aan een weekendje weg. Even ontsnappen aan de dagdagelijkse sleur, stress en aan niets hoeven te denken, geen verplichtingen en enkel en alleen maar genieten & genieten van elkaar? Klinkt dit als muziek in je oren? Ja?! Dan heb jij ook nood aan een last minute weekendje weg. En dankzij onderstaande tips boek jij dit of volgend weekend jouw welverdiende rust.

Last Minute weekendje weg – handige tips

Een leuk weekendje weg is niet voor iedereen hetzelfde. De ene verkiest een gezellig romantisch weekendje, terwijl de andere liever opgaat in de natuur en genieten van de rust en nog andere verkiezen eerder een culinair weekendje weg. Maar wat belangrijk is, is wat jij verkiest al het ultieme weekendje weg?!

Kies een bestemming die je aanspreekt

Je zal het meeste uit je korte trip / weekendje weg halen als je een bestemming kiest die je het meeste aanspreekt of die het meeste bij je past. Genieten van de natuur, gezellig gaan kajakken of eerder picknicken bij een vijver of meer? De ideale bestemming hoeft niet op een lange afstand van je huis te liggen. Maar het moet een bestemming zijn waar je wilt zijn. Volg je interesses en beleef zo een onvergetelijk weekendje weg.

Hoe en waar ga je verblijven?

Hetzelfde geldt voor de accommodatie. Waar kan jij het meest van genieten? Een all inclusive hotel, een leuke b&b of eerder de wijde wereld intrekken en kamperen in een tentje? Verblijven in de ardennen of eerder gaan uitwaaien aan de Belgische kust? Kies een verblijfplaats of accommodatie die past bij jouw weekendje weg.

Met wie ga je een weekendje weg?

Denk je aan een weekendje weg, dan wordt al snel gedacht aan een romantisch uitje met je partner. Maar een weekendje weg kan meer zijn dan dat! Na een drukke week of drukke periode er even tussenuit met vrienden. Goed gezelschap (het aantal mag je zelf bepalen) is altijd een meerwaarde voor een weekendje weg. Zo beleef je samen onvergetelijke momenten waar je later nog over zult praten.

Een smartphone? Laat die eens liggen

Iets waar we het zelf ook moeilijk mee hebben: onze smartphone niet aan de kant laten liggen. Dankzij smartphones zijn we continue verbonden met de rest van de wereld. Maar gun jezelf eens een weekendje offline. Een digitale detox kan ook al wonderen doen en je als herboren laten terugkomen.

Een dagje extra graag!

Het geval dat het weekend altijd veel te kort is? Ja ook wij hebben dat! Maar als je een weekendje weg boekt, kan je misschien wel een dagje extra wegblijven. Ook bij een last minute weekendje weg kan je proberen om een extra dagje verlof te regelen? Of maak je handig gebruik van de verlengde weekend of brugdagen.

Leestip: extra verlofdagen verkrijgen dit jaar.

Leuke ideetjes voor een weekendje weg

We kunnen allemaal wel eens een time-out gebruiken en kiezen om erop uit te trekken tijdens het weekend. Maar je hoeft het helemaal niet ver te zoeken. Een vlucht met het vliegtuig moet helemaal niet. Een origineel weekendje weg? Ideeën genoeg.

Kasteelheer of jonkvrouw voor een weekend?

Heb je altijd al eens een kasteelheer of jonkvrouw willen zijn? Of eerder een ridder en/of prinses? Een overnachting in een echt kasteel is zeker mogelijk. Vlak over de Franse grens kan je je volledig laten onderdompelen in het leven van een kasteelheer.

Ahoi kapitein! Een weekendje weg op een boot

Nu moet je waarschijnlijk denken aan een echt piratenschip. Dat kan. Maar je kan ook genieten van een weekendje weg op een jacht of zeilboot.

Laat je gewoon verrassen met srprs.me

Heb je last van teveel keuzestress? Laat dan gewoon de beslissing aan iemand anders over. Boek via Srprs.me een verrassingsweekendje. Het enige wat jij weet is dat je de vrijdagavond vertrekt en zondagavond weer terug komt. Wat er tussen gebeurd? Dat is voor ons ook een raadsel.

Sharing = caring!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pocket
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

Super Last Minutes – Tips & Deals

Je hebt Last Minutes & je hebt Super Last MInutes. Bij die laatste kies je voor een vakantie, vliegtickets of een citytrip waarbij je binnen de week wil vertrekken. De keuze is natuurlijk beperkt, maar je kan ze wel met veel korting boeken. Super Last minutes Egypte Egypte is een populaire bestemming voor de Super

vroegboekkorting-tips
Tips

Vroegboekkorting zomer 2020 – De beste deals!

Denk je al aan de volgende zomervakantie? Bij verschillende reisorganisaties kan je lange tijd op voorhand al genieten van de vroegboekkorting voor de zomer van 2020. Tijdens de vroegboekkortingen of first minute kortingen boek je jouw volgende zomer vakantie met heel wat korting. Hieronder krijg je een overzicht van de verschillende vroegboekkortingen voor de zomer

Tips

Goedkope all-in vakanties boek je zo

Op zoek naar een goedkope all-in vakantie om lekker te genieten, te relaxen en jezelf even goed te laten verwennen? Zo’n all inclusive vakantie is vaak niet goedkoop. Daarom geven we je enkele tips om een goedkope all-in vakantie te kunnen boeken zodat jij heerlijk kan ontspannen van een welverdiende vakantie. Waarom een all in

Kindvriendelijke vakanties – Op vakantie met kinderen

Een geschikte vakantiebestemming vinden voor een vakantie met kinderen is niet altijd evident. Wanneer je geslaagde vakantie wil voor het hele gezin, dan is het belangrijk dat kinderen zich kunnen amuseren. Want als zij genieten en een leuke tijd beleven, pas dan kan je als ouder ook genieten van jouw vakantie. We helpen je graag

De 25 mooiste steden ter wereld

De ultieme roadtrip langs de mooiste steden ter wereld. Of gewoon een citytrip naar één van, die je nadien van je bucket list kan schrappen. De wereld heeft heel wat mooie streden, maar wat zijn nu de mooiste steden ter wereld die zeker een bezoekje waard zijn? 25. Sydney – Australië Australië is sowieso de

Wereldreis maken doe je zo

De ultieme droom: een wereldreis maken. Iets waar velen van dromen, maar waar niet iedereen in slaagt. Wil je ook een wereldreis plannen? Dan zullen volgende tips je zeker en vast op weg zetten om je droom waar te maken. Het is niet eenvoudig om te weten waar je moet starten bij het plannen van

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.