Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Cruises met vlucht inbegrepen

Een cruise vakantie kan bijna van over de hele wereld. Er zijn bepaalde cruises die vertrekken in België (Zeebrugge). Maar het grootste deel cruises vertrekt in het buitenland. Daarom worden er ook cruise vakanties aangeboden met de vlucht inbegrepen (heen & terug).

Ontdek de cruises inclusief vlucht >

Cruises met vlucht – mogelijke opties

Populaire cruises die niet in België vertrekken zijn de Canarische eilanden, de Caraïben, Griekse Eilanden, Middellandse Zee, Noorse Fjorden, … Keuze genoeg voor een onvergetelijke cruise vakantie.

Boek nu je cruise vakantie inclusief vluchten. Vertrek met het vliegtuig naar jouw cruise schip. Ga aan boord en laat je betoveren door de magie van de cruise vakanties.

Waarom een Fly & Cruise vakantie?

Omdat het aanbod van cruise vakanties vanuit België eerder beperkt is, is een Fly & Cruise vakantie zeer populair. Je neemt eerst een vlucht richting de vertreklocatie. Ga aan boord en geniet al van in België van je vakantie. Na de cruise, neem je het vliegtuig terug naar België.

Cruise met vlucht via Sunweb

Ontdek de verschillende cruises via Sunweb. Sunweb heeft een ruim aanbod aan cruise vakanties. Boek bij een gekende / betrouwbare partij en begin af te tellen naar jouw eerste of volgende cruise vakantie.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
jetlag voorkomen
Tips

Hoe voorkom je een jetlag?

Ga je met het vliegtuig op reis naar een andere tijdzone? Dan bestaat de kans dat je een jetlag gaat krijgen. Zeker bij reizen waarbij

TUI 2e persoon gratis mee op reis

Wil je extra goedkoop op vakantie vertrekken? Dan kan je bij vaak profiteren van een waanzinnige promo: 2e persoon gratis. Je bespaart zo tot 50%

Klaar voor de zomer van 2024?