Vakantie Tips

Cruises met vlucht inbegrepen

Een cruise vakantie kan bijna van over de hele wereld. Er zijn bepaalde cruises die vertrekken in België (Zeebrugge). Maar het grootste deel cruises vertrekt in het buitenland. Daarom worden er ook cruise vakanties aangeboden met de vlucht inbegrepen (heen & terug).

Ontdek de cruises inclusief vlucht >

Cruises met vlucht – mogelijke opties

Populaire cruises die niet in België vertrekken zijn de Canarische eilanden, de Caraïben, Griekse Eilanden, Middellandse Zee, Noorse Fjorden, … Keuze genoeg voor een onvergetelijke cruise vakantie.

Boek nu je cruise vakantie inclusief vluchten. Vertrek met het vliegtuig naar jouw cruise schip. Ga aan boord en laat je betoveren door de magie van de cruise vakanties.

Waarom een Fly & Cruise vakantie?

Omdat het aanbod van cruise vakanties vanuit België eerder beperkt is, is een Fly & Cruise vakantie zeer populair. Je neemt eerst een vlucht richting de vertreklocatie. Ga aan boord en geniet al van in België van je vakantie. Na de cruise, neem je het vliegtuig terug naar België.

Cruise met vlucht via Sunweb

Ontdek de verschillende cruises via Sunweb. Sunweb heeft een ruim aanbod aan cruise vakanties. Boek bij een gekende / betrouwbare partij en begin af te tellen naar jouw eerste of volgende cruise vakantie.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
all inclusive resort
last minute

Top 10 all inclusive resorts

Op vakantie naar een all inclusive resort? We hebben ze voor je uitgezocht. Boek je jouw all inclusive vakantie in één van onderstaande resorts, dan

Tui brochure zomer 2022

Tui is dé reisorganisatie voor jouw zonvakantie tijdens de zomer. Tui heeft verschillende brochures met een overzicht van hun reizen. Ga snel naar Tui.be en

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!