Coronaproof op vakantie

Het jaar 2020 is een jaar dat iedereen snel wil vergeten. Heel wat mensen zagen hun vakantie in het water vallen. In 2021 kan het Corona virus nog steeds voor problemen zorgen in de reissector. Daarom enkele leuke ideeën voor om Coronaproof op vakantie te gaan.

Mogelijkheden om Coronaproof op vakantie te vieren

Vakantiehuisjes met privé zwembad

Met je eigen bubbel in je eigen vakantiehuisje met privé zwembad. Veiliger kan je eigenlijk niet zitten. Tenzij voor boodschappen kom je niet in contact met andere mensen. Ideaal dus om Corona proof op vakantie te gaan.

Vakantie in eigen land

Ook bekend onder de noemer staycation. Je hoeft geen verre reis te maken om een leuke vakantie te beleven. België heeft ook heel wat prachtige bezienswaardigheden om te ontdekken.

Doe enkele daguitstappen en slaap.elke nacht in je eigen bed.

Gaan kamperen

Een andere manier om veilig te reizen is door te kamperen. Met je eigen tent, caravan of mobilhome heb je de nodige vrijheid.

Je leert in de natuur en kunt zorgeloos genieten.

Last minute vakantie naar een groene zone

Heb je toch liever een hotelvakantie? Kies dan voor een last minute vakantie naar een groene zone. Zo geniet je van je welverdiende vakantie maar dan Corona proof.

Zeilvakantie

Net zoals een vakantiehuisje is een zeilvakantie de meest Corona proof vakantie die je kunt maken. Geen andere mensen om je heen maar toch genieten van de eindeloze zee, mooi weer en je eigen bubbel.

Rondreis door Australië

Hoewel het niet meer mogelijk is tot 2022, maar Australië is de meest veilige bestemming op dit moment. Het land heeft zijn grenzen gesloten om het Corona virus aan te pakken en met succes.

Een rondreis maken door Australië zou nu wel een ideale vakantie zijn.

Coronaproof vakantie: conclusie

Coronaproof op vakantie gaan kan op verschillende manieren. Volgende manieren hebben de minste kans om besmet te geraken doordat je meer in je eigen bubbel reist.

  • Vakantiehuis met privé zwembad
  • Gaan kamperen
  • Vakantie in eigen land
  • Zeilvakantie
  • Last minute vakantie naar een groene zone
  • Rondreis door Australië

Coronaproof op vakantie: eigen verantwoordelijkheid

Hoe je ook op vakantie gaat of naar waar. Het blijft je eigen verantwoordelijkheid. Controleer daarom de site van buitenlandse zaken en de regio’s waar je wel of niet op vakantie kunt gaan.

Zolang je ook het contact met andere mensen probeert te vermijden, is de kans op Corona bestemming kleiner.

Ook interessant...

musthave-reis-apps

Must have apps voor jouw volgende reis

De enige metgezel die altijd meegaan op reis is je smartphone (ook bij ons). Om je reis aangenamer / makkelijker te maken zijn er tal van apps die je kunt installeren. Zo gaan er heel wat deuren voor je open tijdens je reis en kan je nog meer genieten van je welverdiende vakantie! Google Maps ...

Lees meer

jetlag voorkomen

Hoe voorkom je een jetlag?

Ga je met het vliegtuig op reis naar een andere tijdzone? Dan bestaat de kans dat je een jetlag gaat krijgen. Zeker bij reizen waarbij er een groot tijdsverschil is tussen België & je vakantiebestemming. Denk maar aan Australië, Amerika, Canada, … Wat is een jetlag? Een jetlag is een tijdelijke slaapstoornis die optreedt wanneer ...

Lees meer

valentijn weekendje weg

Valentijn Weekendje weg: 5 top adresjes

Valentijn, de dag van de liefde, is de perfecte gelegenheid om je partner te verrassen met een romantisch weekendje weg. Of je nu kiest voor een gezellige stad, een idyllisch platteland of een luxe resort, er zijn talloze bestemmingen die de perfecte setting bieden voor een onvergetelijk Valentijnsweekend. We nemen je graag mee naar enkele ...

Lees meer

Sunweb kinderkorting

Sunweb Kinderkorting – geniet van veel voordeel

Bij Sunweb kan je terecht voor veel familievakanties. Maar op vakantie gaan met kinderen wil vaak zeggen dat je tijdens de schoolvakanties moet reizen. Dit zijn dan vaak ook de duurdere vakantieperiodes. En dat weten ze bij Sunweb! Daarom hebben we ze de Sunweb Kinderkorting gelanceerd. Sunweb kinderkorting > Sunweb Kinderkorting: 100% korting Op een ...

Lees meer

TUI kinderen gratis op vakantie

TUI – Kinderen gratis op vakantie PROMO

Een zonvakantie, skivakantie, cruise of wat dan ook. Op vakantie gaan doen je altijd samen met de kinderen. Eén van de populaire promoties bij TUI is dat kinderen gratis mee mogen op vakantie (of toch zo goed als gratis). Kinderen gratis op vakantie bij TUI De korting van kinderen gratis op vakantie kan in verschillende ...

Lees meer

TUI 2e persoon gratis mee op reis

Wil je extra goedkoop op vakantie vertrekken? Dan kan je bij vaak profiteren van een waanzinnige promo: 2e persoon gratis. Je bespaart zo tot 50% op jouw vakantie en vaak is deze promo geldig op heel veel bestemmingen. Geniet nu bij TUI van 2e persoon gratis. 2e persoon gratis bij TUI TUI is de grootste ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force