Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Coronaproof op vakantie

Het jaar 2020 is een jaar dat iedereen snel wil vergeten. Heel wat mensen zagen hun vakantie in het water vallen. In 2021 kan het Corona virus nog steeds voor problemen zorgen in de reissector. Daarom enkele leuke ideeën voor om Coronaproof op vakantie te gaan.

Mogelijkheden om Coronaproof op vakantie te vieren

Vakantiehuisjes met privé zwembad

Met je eigen bubbel in je eigen vakantiehuisje met privé zwembad. Veiliger kan je eigenlijk niet zitten. Tenzij voor boodschappen kom je niet in contact met andere mensen. Ideaal dus om Corona proof op vakantie te gaan.

Vakantie in eigen land

Ook bekend onder de noemer staycation. Je hoeft geen verre reis te maken om een leuke vakantie te beleven. België heeft ook heel wat prachtige bezienswaardigheden om te ontdekken.

Doe enkele daguitstappen en slaap.elke nacht in je eigen bed.

Gaan kamperen

Een andere manier om veilig te reizen is door te kamperen. Met je eigen tent, caravan of mobilhome heb je de nodige vrijheid.

Je leert in de natuur en kunt zorgeloos genieten.

Last minute vakantie naar een groene zone

Heb je toch liever een hotelvakantie? Kies dan voor een last minute vakantie naar een groene zone. Zo geniet je van je welverdiende vakantie maar dan Corona proof.

Zeilvakantie

Net zoals een vakantiehuisje is een zeilvakantie de meest Corona proof vakantie die je kunt maken. Geen andere mensen om je heen maar toch genieten van de eindeloze zee, mooi weer en je eigen bubbel.

Rondreis door Australië

Hoewel het niet meer mogelijk is tot 2022, maar Australië is de meest veilige bestemming op dit moment. Het land heeft zijn grenzen gesloten om het Corona virus aan te pakken en met succes.

Een rondreis maken door Australië zou nu wel een ideale vakantie zijn.

Coronaproof vakantie: conclusie

Coronaproof op vakantie gaan kan op verschillende manieren. Volgende manieren hebben de minste kans om besmet te geraken doordat je meer in je eigen bubbel reist.

  • Vakantiehuis met privé zwembad
  • Gaan kamperen
  • Vakantie in eigen land
  • Zeilvakantie
  • Last minute vakantie naar een groene zone
  • Rondreis door Australië

Coronaproof op vakantie: eigen verantwoordelijkheid

Hoe je ook op vakantie gaat of naar waar. Het blijft je eigen verantwoordelijkheid. Controleer daarom de site van buitenlandse zaken en de regio’s waar je wel of niet op vakantie kunt gaan.

Zolang je ook het contact met andere mensen probeert te vermijden, is de kans op Corona bestemming kleiner.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

De Mol locaties – Alle landen

De Mol is misschien wel hét populairste programma die in het voorjaar op de zender Play4 te bekijken is. Elk jaar neemt Gilles De Coster

Cruises met vlucht inbegrepen

Een cruise vakantie kan bijna van over de hele wereld. Er zijn bepaalde cruises die vertrekken in België (Zeebrugge). Maar het grootste deel cruises vertrekt

all inclusive resort
last minute

Top 10 all inclusive resorts

Op vakantie naar een all inclusive resort? We hebben ze voor je uitgezocht. Boek je jouw all inclusive vakantie in één van onderstaande resorts, dan

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?