centerparcs-korting

Center Parcs Korting / Promo – Boek met Korting

Iedereen die al eens een vakantie geboekt heeft naar Center Parcs weet dat het soms heel duur kan zijn. Daarom zijn velen op zoek naar manieren om toch wat korting te krijgen bij het boeken van een CenterParcs vakantie. Ook wij hebben eerder naar manieren gezocht om goedkoper te boeken. Hieronder kan je het resultaat van onze zoektocht terugvinden. Je vindt er enkele nuttige tips om jouw vakantie goedkoper te maken.

Gebruik een CenterParcs actiecode

Misschien wel dé meest voor de hand liggende manier is een actiecode van CenterParcs te gebruiken. Regelmatig publiceert CenterParcs nieuwe promo’s of kortingen waar je een kortingscode of actiecode moet gebruiken. Probeer zo’n actiecode te bemachtigen om jouw vakantie goedkoper te kunnen reserveren. Maar waar kan je die actuele actiecodes van CenterParcs terugvinden?

Ontdek de huidige CenterParcs actiecodes

CenterParcs actiecode forum

Er zijn enkele handige fora waar actiecodes gedeeld worden. Het loont zeker de moeite om eens rond te neuzen op zo’n forum alvorens je je vakantie boekt.

Tot 20% + 20% + cadeau’s t.w.v. €63

Veel korting en een grote besparing op je vakantie. Maar hoe kan je hier nu van profiteren? Bij CenterParcs denken ze aan families met jonge kinderen (< 13 jaar). Ga je op vakantie in het gezelschap met een kind jonger dan 13 jaar, dan geniet je van 20 procent korting. Hetzelfde geldt wanneer je je vakantie boekt met een volwassene ouder dan 55 jaar.

Daarbovenop kan je profiteren van vroegboekkorting tot 20 procent. Hoe vroeger je boekt, hoe meer korting je krijgt bij Center Parcs.

Tot 6 maanden op voorhand 20% korting
Tot 4 maanden op voorhand 15% korting
Tot 2 maanden op voorhand 10% korting
Familiekorting (Kind < 13 jaar) 20% korting
55+ korting 20% korting

De vroege vogels (vroege boekers) krijgen naast de korting ook nog eens een cadeaupakket ter waarde van 63 euro. Je krijgt tot 3 activiteiten cadeau (ter waarde van 30 euro) en je kan gratis je voorkeursligging van je cottage/vakantiehuisje bepalen (ter waarde van 33 euro).

Boek een last minute aanbieding

Ben je te laat om te profiteren van de vroegboekkortingen en is er geen actiecode beschikbaar om te gebruiken? Dan kan je kijken om een last minute vakantie te boeken bij CenterParcs. De last minute aanbiedingen kunnen zeer interessant zijn maar het nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt(er) is. OP = OP. (Tenzij je een vakantiehuisje wil delen met een onbekende familie?)

Center Parcs Mystery Park

De kans is groot dat je hier nog nooit van gehoord hebt. Maar CenterParcs heeft een speciaal aanbod beschikbaar “Center Parcs Mystery Park” waarbij je een super voordelige vakantie kan boeken maar tijdens het boeken blijft je bestemming & het type cottage een verrassing (een mysterie).

Voordelig CenterParcs Mystery Park boeken

Boek je vakantie buiten de schoolvakanties

Het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, zeker voor families met kinderen. Maar wacht even! Als je je vakantie boekt buiten de Belgische schoolvakanties, dan betaal je sowieso minder voor jouw verblijf. Maar hou je ook rekening met de schoolvakanties van onze buren (Nederland, Duitsland & Frankrijk)?

Bekijk hier wanneer hun schoolvakanties vallen en probeer jouw vakantie ook buiten hun schoolvakanties te boeken.

Boek je vakantie in het buitenland

Hiermee willen we niet zeggen dat je ook op vakantie moet naar het buitenland, maar wel dat je je vakantie moet boeken via CenterParcs.nl of CenterParcs.de. Hiermee kan je profiteren van goedkopere prijzen (zeker als je op vakantie gaat buiten de schoolperiodes in Nederland, Duitsland of Frankrijk).

Dit zijn enkele handige tips waarmee jij goedkoper en met korting naar CenterParcs kan gaan. Heb je zelf nog leuke tips? Laat het ons weten in een reactie.

Foto credits: Heatheronhertravels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.