Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Betrouwbare websites om vakantiehuizen te boeken

Er zijn verschillende manieren om op vakantie te gaan. De ene kiest voor een citytrip en om op hotel te gaan, terwijl de ander liever een kampeervakantie boekt. Maar jij verkiest een vakantie in een vakantiehuis! En gelijk heb je. Een vakantie in een vakantiehuis biedt heel wat voordelen. Maar allereerst is het belangrijk om een goed én echt vakantiehuis te vinden. Hieronder kan je enkele betrouwbare websites vinden om vakantiehuizen te boeken. Deze websites zijn betrouwbaar.

Onze favoriet: Belvilla

www.belvilla.be

Is Belvilla betrouwbaar?

Belvilla is misschien wel dé gekendste aanbieder van vakantiehuizen in Europa. Ze hebben reeds meer dan 40 jaar ervaring. Jaarlijks worden meer dan 5 miljoen overnachtingen geboekt en ze hebben een algemene tevredenheidscore van 8,4/10. Met meer dan 20.000 vakantiehuizen in 24 landen hebben ze ook een enorm ruim aanbod aan vakantiewoningen. Je zult dus zeker de ideale vakantiewoning.

Door het grote aanbod, goede score & eenvoudige website, is Belvilla onze favoriet om vakantiewoningen te boeken.

Vakantiehuis boeken – waar op letten?

Op zoek naar een vakantiehuisje? Bij bovenstaande betrouwbare websites vind je zeker een vakantiehuisje dat geschikt is voor jouw volgende vakantie. Maar er zijn enkele zaken waar je zeker moet op letten.

  • Reinigingskosten inclusief of niet?
  • Is er parking voorzien?
  • Beschikt het vakantiehuisje over een goede internetverbinding
  • Zijn er speciale regels van toepassing?
  • Controleer alles bij aankomst.

Interhome

www.interhome.be of www.interhome.nl

Is Interhome betrouwbaar?

Bij Interhome kan je terecht voor meer dan 34.000 vakantiehuizen, vakantiewoningen en appartementen in 33 verschillende landen. Ze zijn 24u op 24u telefonisch beschikbaar voor al jouw vragen. Jaarlijks worden meer dan 5 miljoen overnachtingen geboekt. Redenen genoeg dus om Interhome zeker te vertrouwen.  En dat ze al bestaan sinds 1965 is ook al een geruststelling. Bij Interhome kan je dus gerust en zorgeloos jouw vakantiehuis boeken.

Tips voor een betrouwbaar vakantiehuis

De eerste tips om een écht vakantiehuis te huren, is om op één van bovenstaande websites te zoeken en te boeken. Dan ben je al een grote stap in de richting van een zalige vakantie. Maar er zijn meer tips waar je rekening mee moet houden.

  • Controleer na het boeken ook de bevestigingsmail
  • Laat je niet enkel verleiden door de mooie foto’s, maar lees ook de recensies
  • Controleer steeds als je contact kan opnemen met de site waarop je zou boeken. Staan er geen contactgegevens? Boek dan zeker NIET op die website

Vakantiehuisjes – dé ideale vakantiebestemming

Heb je je ideale vakantiehuisje gevonden via één van bovenstaande betrouwbare websites? Dan kan je beginnen uitkijken naar jouw volgende vakantie. 

2020 was een rampjaar op vlak van vakanties. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun vakantie veilig te stellen. Er wordt massaal gekozen om vakantiehuisjes te boeken in plaats van hotelovernachtingen.

Een vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk met zwembad is ideaal als vakantiebestemming. Mooi weer, prachtige streken, lekker eten & genieten!

Wil je nog meer profiteren van een zorgeloze vakantie?

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

De Mol locaties – Alle landen

De Mol is misschien wel hét populairste programma die in het voorjaar op de zender Play4 te bekijken is. Elk jaar neemt Gilles De Coster

Cruises met vlucht inbegrepen

Een cruise vakantie kan bijna van over de hele wereld. Er zijn bepaalde cruises die vertrekken in België (Zeebrugge). Maar het grootste deel cruises vertrekt

all inclusive resort
last minute

Top 10 all inclusive resorts

Op vakantie naar een all inclusive resort? We hebben ze voor je uitgezocht. Boek je jouw all inclusive vakantie in één van onderstaande resorts, dan

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?