Beste reisgids Valencia (incl gratis app)

Plan je een citytrip naar Valencia? Een uitstekende keuze! Valencia is een prachtige stad. Maar dan mag je wel je reisgids niet vergeten! Het is één van de zaken die je moet meehebben tijdens je bezoek aan deze mooie Spaanse stad. Daarnaast zijn er nog enkele andere zaken waar je moet aan denken zoals goedkoop hotel, voordelig naar Valencia & weten hoeveel dagen je nodig hebt om Valencia te bezoeken.

Valencia, één van de populairste citytrip bestemmingen van Spanje, heeft heel wat te bieden. Om daar ten volle van je trip in Valencia te genieten en zeker niets te missen, mag een reisgids niet ontbreken. Het brengt je langs de (belangrijkste) bezienswaardigheden, toont je gezellige restaurantjes & hippe bars (waar enkel locals te vinden zijn).

De beste compagnon voor jouw weekendje Valencia is: Time to Momo Valencia

reisgids valencia
 • Voordelig
 • 6 duidelijke & praktische wandelingen
 • De verbinding tussen de bezienswaardigheden van Valencia
 • Ontdek de geheime plekjes van Valencia
 • Gecombineerd met een handige app

Een reisgids is dé ideale manier om je voor te bereiden op een citytrip naar Valencia. Zo kan je op voorhand al je gewenste stops bepalen.

Dé reisgids Valencia kopen

De zoektocht naar een reisgids voor Valencia kan tientallen resultaten bezorgen. Het is soms moeilijk om te weten wat nu de beste keuze is en wat de beste reisgids is. Daarnaast heb je ook veel winkels waar je de reisgids kunt bestellen. Online bij Bol.com of eerder bij je lokale boekenwinkel?

Aanrader: Koop de reisgids van Time to Momo

Dé beste reisgids om Valencia te bezoeken

Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar voorkeuren wat betreft boeken, reisgidsen, … Maar één van de beste (en voor ons dé beste) reisgidsen die je kan vinden, is de reisgids van Time to Momo. Een Nederlandstalige reisgids, samengesteld door locals, die je op een praktische manier steden laat ontdekken via handige wandelingen…

De voordelen van Time to Momo Valencia

 • 6 handige wandelroutes: Valencia wordt opgedeeld in enkele regio’s en wandelingen die je langs alle populaire bezienswaardigheden leidt)
 • Highlights & local lifestyle tips (met uitleg)
 • Gratis kaart app (zodat je je weg niet kwijt geraakt – die ook offline werkt)
 • Uitneembare plattegrond van de stad
 • Aanbevolen leuke restaurantjes & hippe bars (nog nooit spijt gehad om één van de voorgestelde restaurantjes te bezoeken)
 • Ontdek de stad als een echte local
 • Toont enkele geheime plekjes van Valencia
 • De ideale voorbereiding voor je trip naar Valencia

Kortom, de Time to Momo reisgids voor Valencia heeft alles wat een goede reisgids nodig heeft. Daarom zijn wij ook zo’n fan van de Time to Momo reisgidsen.

En het goede nieuws is dat je de Time to Momo Valencia reisgids zowel online als in de winkel kan kopen!

Reisgids Time to Momo Valencia + gratis app

Voor ons is de Time to Momo reisgids van Valencia dé beste reisgids die je maar kan gebruiken. De reisgids is samengesteld met locals, verbindt de bekende en minder bekende bezienswaardigheden met elkaar via praktische wandelroutes. Geeft aanbevelingen voor leuke restaurantjes, hippe bars, en dingen die je zeker moet doen in Valencia!

Daarnaast kan je ook gratis gebruik maken van de Time to Momo app. Zo verlies je nooit meer je weg in de stad.

Alternatieve reisgidsen Valencia

Toch eerder op zoek naar een andere reisgids om Valencia te gaan ontdekken? Gelukkig zijn er ook nog andere (populaire) reisgidsen. Hieronder hebben we er enkele opgelijst waarmee jij ook zeker Valencia kan gaan ontdekken.

 • De Groene Reisgids Valencia: De Groen Reisgids gemaakt door Michelin is een leuke compacte gids met informatie over de belangrijkste hoogtepunten.
 • Capitool Valencia: Een luxe reisgids vol van informatie en illustraties van Valencia.
 • National Geographic Valencia: een exclusieve gids met sublieme foto’s gemaakt door de experten van National Geographic.
 • Michelin in the pocket Valencia: een compacte versie van De Groene Reisgids inclusief kaart, gids en 4 leuke wandelroutes
 • Trotter Valencia: ontdek het echte verhaal achter de populaire bezienswaardigheden. En ontdek de verborgen parels.

Gratis reisgids voor Valencia

Ben je op zoek naar een gratis reisgids voor je bezoek aan Valencia? Er zijn heel wat websites die gratis reisgidsen aanbieden. Hieronder hebben we enkele van die websites opgelijst.

 • Google Trips: gratis app van Google waarmee je in geen tijd je reis doorheen Valencia kunt plannen.
 • Tripadvisor: een reisgids die je eigen mee MOET hebben als je naar Valencia gaat. Download de app op je smartphone. Dankzij Tripadvisor heb je toegang to alle restaurants, bezienswaardigheden, activiteiten, … met de oprechte reviews van andere reizigers.
 • Booking.com: boek je jouw vakantie via Booking.com? Dan ontvang je ook van hen een gratis reisgids met praktische tips, bezienswaardigheden en zaken die je moet weten alvorens je naar Valencia vertrekt.

Reisgids Valencia gratis verkrijgen

Wist je eigenlijk dat het mogelijk is om de beste reisgids van Valencia gratis te verkrijgen? En eigenlijk kan je het toepassen voor elke citytrip die je maakt. De Time to Momo reisgids voor Valencia kan je helemaal kosteloos verkrijgen. Wat moet je daarvoor doen?

 1. Ga naar de Time to Momo website en meer specifiek deze pagina
 2. Ga via Time to Momo naar Booking.com en boek jouw hotel
 3. Je ontvangt een kortingscode die je kan gebruiken in de webshop van Time to Momo voor een gratis reisgids

Zo eenvoudig is het om de beste reisgids van Valencia gratis te verkrijgen.

Audio gidsen voor Valencia

Audiogidsen is ook een interessante manier om een stad te leren kennen. Geen gedoe meer om lange omschrijvingen en informatie te lezen over een bepaalde bezienswaardigheid. Maar dankzij een audiogids kom jij alles te weten over een bepaalde stad door gewoon te luisteren.

Het is net alsof je je eigen privé gids mee hebt. Zo handig!

Conclusie: De beste Reisgids voor Valencia is

reisgids valencia
 • Duidelijke & praktische wandelingen
 • Ontdek ook de geheime plekjes van Valencia
 • Gecombineerd met een app

Koop de Time to Momo reisgids

Waarom een reisgids een must is!

Een bezoek aan een nieuwe / onbekende stad kan nogal chaotisch zijn. Er is veel te doen en veel bezienswaardigheden, maar eigenlijk weet je niet waar te beginnen. Een reisgids is jouw persoonlijke gids doorheen de stad. Hij geeft je tekst en uitleg over de verschillende bezienswaardigheden.

Bovendien geeft de juiste reisgids ook tal aanbevelingen qua restaurantjes, gezellige bars. Dé beste reisgids wordt steeds samengesteld door locals. Zij weten als geen andere dé beste plekjes en geheime plekjes van de stad te vinden.

Daarom is een reisgids Valencia van onschatbare waarde voor jouw citytrip naar de Duitse hoofdstad.

Ook interessant...

Beste reisgids Valencia (incl gratis app)

Plan je een citytrip naar Valencia? Een uitstekende keuze! Valencia is een prachtige stad. Maar dan mag je wel je reisgids niet vergeten! Het is één van de zaken die je moet meehebben tijdens je bezoek aan deze mooie Spaanse stad. Daarnaast zijn er nog enkele andere zaken waar je moet aan denken zoals goedkoop ...

Lees meer

citytrip-valencia-hoeveel-dagen

Valencia – Hoeveel dagen nodig

Valencia! Niet het liedje van Eddy Wally, maar wel de 3e grootste gemeente van Spanje en de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Een citytrip naar deze mooie stad is zeker een aanrader. De aangename temperaturen van deze stad aan de Middellandse Zee zijn al een reden op zich om ernaar toe te trekken. Maar de ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force