Vakantie Tips

Overwinteren in Spanje

Denk je eraan om te overwinteren in Spanje? Genieten van de zalige Spaanse temperaturen. Spanje is dé ideale vakantiebestemming tijdens de wintermaanden. Ontdek hieronder alles wat je moet weten om te overwinteren in Spanje.

Ontdek de winterzon vakanties in Spanje >

Overwinteren in Spanje – dé bestemmingen

Niet elke Spaanse bestemming is ideaal om tijdens de wintermaanden door te brengen. Hoewel de temperaturen vaak wel beter zijn dan deze van België, zijn er heel wat regio’s waar de temperatuur ook flink daalt. Volgende bestemmingen zijn zeker te overwegen als jij wilt overwinteren in Spanje:

  • Andalusië
  • Costa Blanca (Benidorm, Alicante,
  • Murcia
  • Granada
  • Tenerife
  • Gran Canaria

Goedkoop overwinteren in Spanje

De beste optie om te overwinteren in Spanje is om daar een vakantiehuisje te huren. Zo geniet je van alle comfort zoals thuis maar krijg je de Spaanse (warme) temperaturen erbovenop. Overwinteren in Spanje doe je onder andere op de Canarische eilanden.

Overwinteren in Spanje – Wat mag je verwachten?

Het klinkt misschien als muziek in de oren & het is net als een zomervakantie. En dat mag je ook verwachten. De populairste regio’s om te overwinteren hebben tijdens de wintermaanden ook de zalige temperaturen.

Zo kan je in Andalusië tijdens de wintermaanden een gemiddelde temperatuur verwachten van rond de 16°C, in Gran Canaria krijg je maar liefst 19°C.

Overwinteren voor de werkende mens

2020 was een rampjaar voor iedereen die graag op reis gaat. Iedereen moest thuis blijven & in veel gevallen ook thuis werken. Bij veel bedrijven is thuiswerk nu ook ingeburgerd & zijn er mogelijkheden om dit te blijven doen.

Heb je het gehad met het koude België? Dan zijn de vakantiehuisjes in Spanje wel zeer aanlokkelijk om daar te gaan werken.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Vakantie Canarische eilanden

De Canarische eilanden bestaan uit de populaire bestemmingen zoals Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura. Hoelang vliegen naar de Canarische Eilanden? Vanuit Brussel vlieg je

De beste campings van de Costa Brava

De Costa Brava is een populaire vakantiebestemming voor kampeerders. Vlak over de grens Frankrijk / Spanje aan de Middellandse zee ligt de Costa Brava. Zalige

stranden barcelona
Barcelona

Mooiste stranden van Barcelona

Barcelona, de hoofdstad van Catalonië, ligt ook aan de Middellandse Zee. Naast de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft, moet je zeker ook

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023