Overwinteren in Spanje

Inhoudstabel

Denk je eraan om te overwinteren in Spanje? Genieten van de zalige Spaanse temperaturen. Spanje is dé ideale vakantiebestemming tijdens de wintermaanden. Ontdek hieronder alles wat je moet weten om te overwinteren in Spanje.

Overwinteren in Spanje – dé bestemmingen

Niet elke Spaanse bestemming is ideaal om tijdens de wintermaanden door te brengen. Hoewel de temperaturen vaak wel beter zijn dan deze van België, zijn er heel wat regio’s waar de temperatuur ook flink daalt. Volgende bestemmingen zijn zeker te overwegen als jij wilt overwinteren in Spanje:

  • Andalusië
  • Costa Blanca (Benidorm, Alicante,
  • Murcia
  • Granada
  • Tenerife
  • Gran Canaria

Goedkoop overwinteren in Spanje

De beste optie om te overwinteren in Spanje is om daar een vakantiehuisje te huren. Zo geniet je van alle comfort zoals thuis maar krijg je de Spaanse (warme) temperaturen erbovenop.

Overwinteren in Spanje – Wat mag je verwachten?

Het klinkt misschien als muziek in de oren & het is net als een zomervakantie. En dat mag je ook verwachten. De populairste regio’s om te overwinteren hebben tijdens de wintermaanden ook de zalige temperaturen.

Zo kan je in Andalusië tijdens de wintermaanden een gemiddelde temperatuur verwachten van rond de 16°C, in Gran Canaria krijg je maar liefst 19°C.

Overwinteren voor de werkende mens

2020 was een rampjaar voor iedereen die graag op reis gaat. Iedereen moest thuis blijven & in veel gevallen ook thuis werken. Bij veel bedrijven is thuiswerk nu ook ingeburgerd & zijn er mogelijkheden om dit te blijven doen.

Heb je het gehad met het koude België? Dan zijn de vakantiehuisjes in Spanje wel zeer aanlokkelijk om daar te gaan werken.

Sharing = caring!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pocket
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

De mooiste Spaanse eilanden

Een vakantie naar Spanje is altijd leuk. Maar naast het Spaanse vaste land zijn er ook heel wat Spaanse eilanden die meer dan de moeite

Waar verblijven op Tenerife

Een vakantie op het Spaanse eiland Tenerife staat garant voor genieten van de prachtige stranden, het Spaanse klimaat en de zalige zon. Tenerife is één

Goedkoop overnachten in Barcelona

Maak je een citytrip richting het mooie Barcelona of plan je eerder een zakenreis? Goedkoop overnachten in Barcelona is sowieso iets wat iedereen wil! We

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Voor je weggaat... Enkele aanbiedingen die je niet mag missen

Last minutes met laagste prijs garanties!

Geniet tot 50% korting op je vakantie