Goedkope vliegtickets naar Barcelona – zo doe je het!

Een bezoekje brengen aan Barcelona? Dan neem je allicht het vliegtuig om de naar de Catalaanse hoofdstad te gaan & heb je vliegtickets nodig! Dan wil je natuurlijk Goedkope vliegtickets naar Barcelona vinden. Wat niet altijd een eenvoudige opdracht is. Dankzij volgende tips & aanbiedingen boek jij elke keer opnieuw goedkope tickets naar Barcelona of andere steden.

Goedkoop vliegen naar Barcelona

Een goedkope citytrip naar Barcelona, daarvoor heb je ook goedkope vliegtickets nodig. Gelukkig zijn er enkele manieren om goedkoop naar Barcelona te vliegen.

1. Vliegtickets vergelijken met Skyscanner

Wil je goedkope vliegtickets kunnen boeken naar Barcelona? Dan raden we je om steeds gebruik te maken van Skyscanner.

Skyscanner vergelijkt alle vliegtuigmaatschappijen met elkaar en zoekt de goedkoopste vlucht in enkele minuten tijd.

TIP: Heb je geen vaste reisdata? Laat Skyscanner dan een hele maand zoeken. Zo zie je direct de goedkoopste dagen om te vliegen naar Barcelona

2. Surf ook eens incognito

Als je meerdere keren na elkaar (op verschillende dagen of na enkele weken) de website van de vliegtuigmaatschappijen bezoekt, dan weten ze dat je op zoekt ben naar tickets richting Barcelona.

Bepaalde spelers durven hiervan profiteren en specifiek voor jou de prijzen omhoog duwen. Surf daarom af en toe eens incognito / private session. Hiermee kan de website je niet herkennen & zie je de werkelijke prijzen.

3. Zoek lange tijd op voorhand

Last minute goedkope vliegtickets vinden? Vaak is het een njet. Hoe vroeg je kunt boeken, hoe goedkoper de vliegtickets vaak zijn.

Probeer daarom voor Europese vluchten zeker 6 maand op voorhand te kijken voor je tickets. Voor tickets naar o.a. Australië of de Verenigde Staten kijk je best nog vroeger!

4. Stel een prijzen alarm in

Maak je gebruik van Skyscanner bij het zoeken naar je voordelige vliegtickets? Stel dan ook een prijzenalarm in. Skyscanner houdt je dan op de hoogte als de prijzen veranderen. Zowel goedkoper of duurder.

Zo’n prijzenalarm kan je ook instellen met Google Flights.

5. Combineer verschillende vliegmaatschappijen

Vlieg je in het doorgaan met Ryanair, dan ben je natuurlijk niet verplicht om ook met hen terug te vliegen. Vergelijk de prijzen tussen enkele vluchten & retourvluchten. En vergelijk zo ook de verschillende vliegtuigmaatschappijen. Vaak kan je zo wel zeer voordelig vliegen.

6. Houd de aanbiedingen in de gaten

Een aanrader is om je zeker in te schrijven op de nieuwsbrief van o.a Ryanair & Brusselsairlines. Regelmatig worden nieuwe promoties gelanceerd.

7. Vergeet de verborgen kosten niet

Vergelijk de verschillende vliegtuigmaatschappijen niet enkel op basis van de gepresenteerde prijs. Vaak zijn er nog enkele verborgen kosten om bvb naast elkaar te zitten, bagage, … Je kan pas echt de goedkoopste vliegtickets naar Barcelona vinden door goed te vergelijken!

8. Wees flexibel

Als je jezelf flexibel kan opstellen, dan kan je wel goedkoop vliegen naar Barcelona. Kan je je citytrip naar Barcelona met enkele dagen of zelfs een maandje verschuiven? Prijzen kunnen nogal sterk verschillen afhankelijk van de periode.

Bekijk je ook eens verschillende luchthavens van waar je vertrekt? Zo zijn de luchthavens van Lille (Frankrijk) of Eindhoven (Nederland) misschien ook een mogelijkheid.

Goedkope vliegtickets Barcelona met Ryanair

Als je de vliegtickets naar Barcelona gaat vergelijken, dan is Ryanair vaak de goedkoopste vliegtuigmaatschappij die richting Barcelona vliegt. Met Ryanair moet je het stellen zonder echte luxe of comfortabele zetels. Maar de lagekostenmaatschappij brengt je wel zeer voordelig naar Barcelona.

Ontdek hier alle Ryanair vliegtickets naar Barcelona.

De goedkoopste vliegtickets naar Barcelona boek je zo

Nadat we zelf tientallen vluchten hebben geboekt & honderden uren hebben gezocht voor de goedkoopste vliegtickets te kunnen vinden, hebben we enkele handige tips! Praktische tips hoe jij ook de goedkoopste vliegtickets naar Barcelona kunt boeken.

Luchthavens van Barcelona

Barcelona telt eigenlijk slechts 1 luchthaven: Barcelona El Prat (BCN). De luchthaven ligt op zo’n 20km van Barcelona centrum.

Vaak worden de luchthavens van Girona & Reus gerekend tot de luchthavens van Barcelona. Hou hier wel rekening dat ze op een afstand van respectievelijk 90km & 120km van Barcelona liggen.

Het kan zijn dat je goedkope of goedkopere vliegtickets kunt boeken naar Girona of Reus. Maar hou dan rekening dat je nog een (lange) transfer nodig hebt naar Barcelona centrum.

Goedkoop parkeren aan de luchthaven

Vertrek je vanuit de luchthaven Brussels Airport (Zaventem) of Brussels South (Charleroi) en laat je je wagen op de parking staan? Kijk dan voor een goedkope parking (met shuttle naar de luchthaven). Altijd voordeliger dan je wagen aan de luchthaven zelf achter te laten.

Ook interessant...

Barcelona met kinderen

Barcelona, een stad vol kleur, cultuur en levenslust, is een geweldige bestemming voor een gezinsvakantie. Met zijn zonnige klimaat, prachtige stranden en een overvloed aan kindvriendelijke activiteiten, biedt Barcelona iets voor iedereen. In dit artikel verkennen we de leukste dingen om te doen in Barcelona met kinderen, van betoverende bezienswaardigheden tot spannende indoor activiteiten en ...

Lees meer

Barcelona City Pass – gratis tickets en geen wachtrijen

Barcelona, de bruisende hoofdstad van Catalonië, trekt jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld aan. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en levendige cultuur is het geen wonder dat deze stad bovenaan de lijst staat van stedentrips voor velen. Als je van plan bent om Barcelona te bezoeken, is het essentieel om je reis ...

Lees meer

stranden barcelona

Mooiste stranden van Barcelona

Barcelona, de hoofdstad van Catalonië, ligt ook aan de Middellandse Zee. Naast de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft, moet je zeker ook tijd vrijmaken voor een bezoek aan één van de stranden van Barcelona. De kust van Barcelona is bijna 5km lang. Keuze genoeg dus. Daarom kan je hieronder de mooiste stranden ...

Lees meer

Goedkope vliegtickets naar Barcelona – zo doe je het!

Een bezoekje brengen aan Barcelona? Dan neem je allicht het vliegtuig om de naar de Catalaanse hoofdstad te gaan & heb je vliegtickets nodig! Dan wil je natuurlijk Goedkope vliegtickets naar Barcelona vinden. Wat niet altijd een eenvoudige opdracht is. Dankzij volgende tips & aanbiedingen boek jij elke keer opnieuw goedkope tickets naar Barcelona of ...

Lees meer

Beste reisgids Barcelona (incl gratis app)

Plan je een citytrip naar de Catalaanse hoofdstad Barcelona? Eén van de zaken die zeker in je valies moeten is een reisgids voor Barcelona. Daarnaast is het ook handig om een goedkoop hotel te boeken, goedkoop naar Barcelona te kunnen gaan & te weten hoeveel dagen je nodig hebt om de stad te bezoeken. Maar ...

Lees meer

Goedkoop overnachten in Barcelona

Maak je een citytrip richting het mooie Barcelona of plan je eerder een zakenreis? Goedkoop overnachten in Barcelona is sowieso iets wat iedereen wil! We willen voorkomen dat je uren moet rondzoeken op het internet en op Booking.com voor het vinden van een goedkoop hotel. We helpen je graag om snel een goedkoop hotel te ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force