Goedkoop overnachten in Barcelona

Inhoudstabel

Maak je een citytrip richting het mooie Barcelona of plan je eerder een zakenreis? Goedkoop overnachten in Barcelona is sowieso iets wat iedereen wil! We willen voorkomen dat je uren moet rondzoeken op het internet en op Booking.com voor het vinden van een goedkoop hotel. We helpen je graag om snel een goedkoop hotel te vinden dankzij onderstaande tips

goedkoop hotel

Goedkoop hotel zoeken in Barcelona

Een goedkope overnachting dichtbij de populairste bezienswaardigheden van Barcelona? Het kan! Zoek hieronder naar een geschikte accommodatie in Barcelona:

Booking.com

Goedkope hotels in Barcelona – deals

Eén van de beste manieren om goedkoop te overnachten in Barcelona, is via een goede deal. Verschillende hotels geven kortingen. Velen passen deze tips niet toe, maar zo kan je ook goedkoop overnachten.

Booking.com

Goedkoop overnachten in Barcelona – tips

We hebben zelf ook een zoektocht gedaan naar de goedkoopste hotels in Barcelona. Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende voorkeuren.

  • Ligging in het centrum van Barcelona
  • Een (zeer) goede beoordeling van andere reizigers
  • Prijs / kwaliteit dé beste hotels in Barcelona

Uit onze zoektocht zijn volgende hotels naar boven gekomen. Natuurlijk zijn er nog andere interessante hotels. Heb je geen tijd om zelf een grondig onderzoek te doen of geen zin om dit uitvoerig te bekijken? Dan zijn volgende hotels zeker aan te raden voor je verblijf in Barcelona.

Tips om een goedkope overnachting te vinden

Een goedkope overnachting vinden in Barcelona is niet altijd evident. Maar dankzij volgende tips geraak je toch al een heel eind :-).

PS: wij passen deze tips ook toe!

  • Boek je hotel lang genoeg op voorhand!
  • Boek een hotel met gratis annulatie. Heb je een beter / goedkoper alternatief gevonden? Dan kan je altijd kosteloos annuleren. Zeker via Booking.com
  • Wees flexibel in je reisdata. Vergelijk de verschillende periodes in je zoektocht naar een voordelige verblijfplaats.
  • De goedkoopste is niet altijd een goede keuze. Naast de prijs is het ook belangrijk dat je de ratings / reviews leest van andere reizigers.

Goedkoop hotel of goedkoop appartement

Als je op zoekt bent naar een accommodatie in Barcelona, dan wordt er bijna altijd gekeken naar hotels. Maar er zijn ook enkele andere alternatieven (goedkopere alternatieven) waar je nog niet direct aan gedacht hebt.

Een goedkoop appartement is minstens even interessant als een goedkoop hotel. Daarnaast heb je veel meer mogelijkheden om zelf nog iets te bereiden. Dit zorgt ervoor dat je verblijf in Barcelona goedkoper wordt. Zo bespaar je een groot stuk op de restaurantbezoekjes.

Last minute aanbiedingen – hotels in Barcelona

De belangrijkste tip is om je accommodatie (hotel, appartement of hostel) zo vroeg mogelijk te boeken (mét gratis annulatie). Als je later nog een beter of goedkoper alternatief vindt, dan kan je dit zonder problemen reserveren.

Bekijk ook steeds de last minute aanbiedingen om goedkoop te overnachten in Barcelona. Zo kan je er ook een goedkoop hotel vinden.

Goedkoopste periode om Barcelona te bezoeken

Het hoogseizoen (en daarbij ook de duurste periode om Barcelona te bezoeken) loopt ongeveer van april tot en met oktober. Wil je echt goedkoop overnachten in Barcelona? Probeer dan buiten het hoogseizoen te gaan.

De laatste jaren zijn de prijzen in Barcelona ook stegen. Barcelona is niet meer die goedkope stad van vroeger. Door de stijgende populariteit van stad zijn alle prijzen (inclusief die van de hotels) gestegen. Maar het is wel nog mogelijk om, dankzij onze tips, goedkoop te overnachten in Barcelona!

Hotels in het centrum of net erbuiten?

Boek je nu beter een hotel in het centrum van Barcelona of beter erbuiten? Je kan zowel goedkope hotels vinden in het centrum van Barcelona als net erbuiten. We zouden aanraden om een hotel te kiezen die in het centrum van de stad ligt. Zo kan je veel eenvoudiger de stad bezoeken en ben je sneller bij de bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia, Park Güell, Casa Milà, ..

Sharing = caring!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pocket
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

Goedkope vliegtickets naar Barcelona – zo doe je het!

Een bezoekje brengen aan Barcelona? Dan neem je allicht het vliegtuig om de naar de Catalaanse hoofdstad te gaan & heb je vliegtickets nodig! Dan wil je natuurlijk Goedkope vliegtickets naar Barcelona vinden. Wat niet altijd een eenvoudige opdracht is. Dankzij volgende tips & aanbiedingen boek jij elke keer opnieuw goedkope tickets naar Barcelona of

Beste reisgids Barcelona (incl gratis app)

Plan je een citytrip naar de Catalaanse hoofdstad Barcelona? Eén van de zaken die zeker in je valies moeten is een reisgids voor Barcelona. Daarnaast is het ook handig om een goedkoop hotel te boeken, goedkoop naar Barcelona te kunnen gaan & te weten hoeveel dagen je nodig hebt om de stad te bezoeken. Maar

Hotspots in Barcelona 2018 – Leuke plekjes om te bezoeken

Barcelona is een ongelofelijk levendige stad waar je eindeloos veel tijd kan spenderen zonder je maar ook een moment te vervelen. Heb je enkele dagen / weken om er door te brengen of slechts enkele uren? De aangename Spaanse temperaturen, de leuke Spaanse mensen en heel wat fijne hotspots maken van Barcelona de ideale (vakantie)bestemming.

citytrip-barcelona-hoeveel-dagen
Barcelona

Barcelona – Hoeveel dagen nodig?

Eén van de populairste bestemmingen als citytrip is Barcelona. De mooie hoofdstad van Catalonië is een zeer levendige stad en een favoriete bestemming voor studenten. Maar ook de echte citytrippers en travelers zullen niets te kort hebben in Barcelona. De stad heeft een overschot aan leuke bezienswaardigheden en je kan genieten van de aangename temperaturen

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.