Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Leukste indoor pretparken van België

Naar een pretpark gaan is een leuke activiteit met kleine en grotere kinderen. Maar jammer genoeg is het niet altijd ideaal weer om naar een pretpark te gaan. In België kennen we heel wat regen- of koude dagen. Gelukkig zijn er ook een aantal indoor pretparken in België waar je, ongeacht het weer, kunt genieten van veel speelplezier. Hieronder vind je onze favoriete indoor pretparken van België.

Indoor pretparken

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa heeft verschillende pretparken en ook één indoor pretpark in België: Plopsa Indoor Hasselt. Het is een groot indoor pretpark gebaseerd op de figuren van Studio100. Met 24 attracties heb je heel wat speelmogelijkheden.

Plopsa Indoor Hasselt is ideaal voor kinderen tussen 3 & 8 jaar.

Meer info / prijzen >

Plopsa Station Antwerp

Plopsa Station Antwerp is het indoor pretpark in het station van Antwerpen-Centraal. Voorheen was hier Comic Station Antwerp gevestigd maar het werd in 2019 overgenomen door Plopsa.

Ondertussen is Plopsa Station Antwerp een echte indoor pretparke voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Dankzij de ideale ligging (heel toegankelijk met het openbaar vervoer) en en de leuke attracties is het zeker de moeite waard om eens te gaan bezoeken.

Meer info / prijzen >

Indoor waterpretpark

Naast de echte indoor pretparken zijn er in België ook enkele indoor waterpretparken die zeker ook de moeite waard zijn. Bij slecht of koud weer kan je hier ook terecht voor een leuk dag vol waterplezier:

Altijd leuke pretparken

Daarnaast zijn er ook enkele pretparken waar je altijd naartoe kunt gaan. Ook bij minder goed weer ga je een zeer leuke tijd beleven:

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
Klaar voor de zomer van 2024?