Vakantie Tips

Goedkoop naar Plopsaland! Tickets met korting

Wil je een dagje genieten in één van de vele Plopsaland pretparken en ben je op zoek naar goedkope tickets of manieren om goedkoop naar Plopsaland te gaan? Zoek niet verder! We hebben hieronder enkele handige tips verzameld hoe jij kunt profiteren van een goedkoper bezoek naar de Plopsaland pretparken.

Goedkope tickets Plopsaland

In België zijn er zo’n 4 pretparken en 2 waterpretparken. Maar ook in Nederland, Duitsland & Polen zijn er pretparken van Plopsa te vinden. Wil je goedkope tickets bestellen? Dan raden we je zeker aan om de tickets op voorhand online te bestellen.

Wil je meerdere keren naar Plopsaland of verschillende parken bezoeken? Dan is een Plopsa abonnement zeker een aanrader!

Losse tickets: Ga je slechts 2 keer naar een Plopsaland pretpark of waterpretpark? Dan is een abonnement niet voordelig.
Abonnement: Van zodra je meer dan 2x naar plopsaland wilt gaan, dan is een abonnement voordeliger!

Bumba abonnement (tussen 85cm & 1m)

Het Bumba abonnement is voor alle kinderen tussen 85cm en 1m. Het abonnement begint te lopen bij je eerste bezoek aan een Plopsaland pretpark.

Belangrijk om te weten is dat de meting gebeurt met schoenen aan!

 • Bumba Funcard: €49,99
  Toegang tot alle Plopsa parken muv de aquaparken
 • Bumba Swimcard: €49,99
  Toegang tot de Plopsa Aquaparken
 • Bumba GoldCard: €74,99
  Toegang tot alle Plopsa parken en alle aquaparken

Plopsa abonnement (groter dan 1m)

Het Plopsa FunCard abonnement is voor iedereen groter dan 1m. Wil je regelmatig eens een bezoekje brengen aan de Plopsa pretparken, dan is een abonnement zeker een aanrader!

 • Plopsa FunCard: €99,99
  Toegang tot alle Plopsa parken muv de aquaparken
 • Plopsa SwimCard: €99,99
  Toegang tot alle Plopsa Aquaparken
 • Plopsa GoldCard: €174,99
  Toeegang tot alle Plopsa parken en alle aquaparken

Goedkoop naar Plopsaland met korting

Wil je goedkope tickets aankopen met korting? Er zijn regelmatig acties waardoor je niet de volle prijs moet betalen. Er zijn ook regelmatig acties bij winkels (zoals Kruidvat, Albert Heijn, Dreamland, …)

Goedkoop overnachten bij Plopsa

Wil je overnachten bij of dichtbij een Plopsa pretpark? Bij Plopsaland De Panne ligt het Plopsa Hotel. Overnachten in het Plopsa hotel heeft tal van voordelen. Je krijgt toegang tot Plopsaland De Panne & Plopsaqua De Panne. Geniet van een heerlijk & uitgebreid ontbijtbuffet en ook van gratis parking!

Andere leuke pretparken:

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Vakantieparken bij de Efteling

De ideale combinatie: genieten van een zalige vakantie op een vakantiepark en ook nog eens een dagje of twee naar de Efteling. Wij zijn alvast

Goedkoop naar Bellewaerde

Het pretpark Bellewaerde, gelegen in Ieper, in één van de populairste pretparken in België. Korting bij Bellewaerde Eerder op zoek om je Bellewaerde ticket met

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023