Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Wat meenemen naar Disneyland Parijs?

Plan je een bezoek aan één van de beste pretparken van Europa: Disneyland Parijs? Dan wil je een dag vol magie, plezier en wil je geen zorgen maken over dingen die je vergeten bent. Daarom hebben we enkele praktische dingen voor je verzameld om jouw magisch verblijf in Disneyland Parijs onvergetelijk te maken.

De essentials om mee te nemen naar Disneyland Parijs

Voor we met kledij, eten, … beginnen, zijn er enkele zaken die je absoluut niet mag vergeten wanneer je naar Disneyland vertrekt:

Eten en drinken meenemen?

Het is toegelaten om je eigen eten en drinken mee te nemen naar het park. Maar je kan ook (tegen een redelijke prijs) in het park zelf eten / drinken kopen. Er zijn heel wat eetgelegenheden.

Wil je samen met één van de Disney figuren eten? Dat kan! Boek daarom een plekje in Plaza Garden.

Een stevige rugzak

Een goeie rugzak is geen overbodige luxe. Je gaat hem namelijk de hele dag moeten dragen. Ga voor een handige rugzak waar je alles eenvoudig in kunt stoppen en uithalen (zonder dat je je hele rugzak binnenste buiten moet keren).

Lees ook

Goeie schoenen

Afhankelijk van het weer of de periode, kies je best aangepast schoeisel voor een trip naar Disneyland Parijs. Je zult ongetwijfeld heel wat stappen zetten. Comfortabele schoenen zijn dan geen overbodige luxe.

Powerbank

Een dag vertoeven in het magische land van Disney figuren, wil ook zeggen dat je heel wat foto’s of video’s zult maken. Maar ook de Disney app zal regelmatig open staan. Zorg ervoor dat je smartphone genoeg batterij heeft om een volledige dag te overbruggen.

Hervulbare drinkfles

Wist je dat er in Disneyland Parijs verschillende punten zijn waar je je drinkfles gratis kunt bijvullen? Zet dus in op duurzaam water drinken en breng je eigen drinkfles mee.

Naar Disneyland met kinderen?

Ga je met kinderen naar Disneyland Parijs, dan raden we je aan om volgende zaken mee te nemen.

  • Buggy
  • Gezonde tussendoortjes
  • Iets om zich bezig te houden in de wachtrijen
  • Notieboekje / balpen voor handtekeningen van Disneyfiguren

Ontdek onze tips voor een eerste keer naar Disneyland Parijs

Of al onze andere tips voor je bezoek aan Disneyland

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Plattegrond Disney hotels

Wil je overnachten in één van de Disney hotels? Bekijk dan zeker eerst de plattegrond waar de Disney hotels liggen. Zo weet jij hoe dicht/ver

disney hotels met zwembad
Disneyland Parijs

5x Disney hotels met zwembad

Na een lange dag in één van de 2 Disney parken, kan het echt deugd doen om even te ontspannen in het zwembad. Bepaalde Disney

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?