Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Valentijn vieren in Disneyland Parijs

Op zoek naar een ideaal cadeau voor Valentijn? Is je geliefde een grote fan van Mickey, Minnie, Elsa of gewoon zot van de Disney magie? Ga dan Valentijn vieren in Disneyland Parijs.

Ontdek de aanbiedingen

Waarom Valentijn in Disneyland Parijs?

Een bezoek aan Disneyland Parijs is sowieso een goede keuze voor Disney fans. Je wordt ondergedompeld in een wereld vol magie en je hebt de kans om verschillende Disney figuren te gaan ontmoeten. Combineer het met een overnachting in een van de Disney hotels en je hebt een perfect romantische uitstap voor Valentijn.

Romantische Disney hotels voor Valentijn

Er zijn verschillende hotels waar je terecht kan als je op zoek bent voor een romantisch Valentijnscadeau. Een van de grootste aanraders is het volledig vernieuwde Disney hotel. Wordt zelf een prins/prinses en overnacht als het ware in het park.

Of kies voor Hotel New York The Art of Marvel voor een luxe ervaring in ware Marcel stijl. Tot slot raden we ook Hotel Newport Bay aan. Dit hotel, volledig ingericht in maritieme stijl, heeft ook alles wat je nodig hebt voor een romantische uitstap.

Boek jouw Valentijnsweekend in Disneyland Parijs

Wil je een onvergetelijke ervaring voor Valentijn? Verras je geliefde dan met een tweedaags verblijf bij Disneyland en laat je betoveren door de Disney magie.

Tip: Disney hotels met zwembad

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
Klaar voor de zomer van 2024?